Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Bagaboo...

Nekem baromira bejött, szinte mindig ezzel járok. Mindenem befér, háton kényelmes, bírja a strapát. Repülõn is sokszor csak ezt viszem. Mondjuk az öltönyhöz kicsit hülyén néz ki, de már megszoktam. :D
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Tud valaki ajánlani színvonalas angol nyelvû montis fórumokat? Nem baj, ha van némi látogatottsága, és inkább európai, mint újvilági. Köszi.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Zoomstag Jelenleg éppen: Üzenetet módosít

remélem az "éreccségi"-t módosítod :P

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
egy vizsgához képpest az éreccségi semmi. picsafüst. egy-két nap készüléssel le lehet tudni...középszinten, és persze úgy, hogy órákon nem aludtál sokat.

majd lesz nagy analizálás elég még:D

Izomtéridõninja-geológus!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

bammeg.:)
én meg...matekot úgy utálom, ahogy van.
pedig sok mindennek az alapja.
de akkor is.:)

ne aggódj. õ is utálni fogja. csak még nem tudja, a kis fiatal és bohó. egyik srác 96%-os matek emelttel most írt 8 pontos matek vizsgát a 60ból...
ez szerintem sok mindent elmond:D
én még csak el se jutottam oda, hogy megbukjak.
és lehet suli mellett dolgozni. csak elég gyakran generál problémát. a családi vállalkozásba segítek be. amikor ott vagyok, miért nem tanulok, amikor egyetemen vagyok, akkor meg miért nem dolgozom. dejó :)

cj, ha eljutsz az érettségiig ilyen mentalitással, csoda lesz. az érettségi viszont középszinten egy semmi.

olee: perzsa? ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
a mi macskánk szõrösebb

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

bárcsak így lenne minden nap a sok magyar, meg mindenféle humán tárgy helyett...:) imádom az analízist, már most...:love1: hát mi lesz itt még 9 hónap múlva...:D

bammeg.:)
én meg...matekot úgy utálom, ahogy van.
pedig sok mindennek az alapja.
de akkor is.:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

ot ev boven eleg.

remélem nekem is elég lesz...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

aki meg nem tette, dolgozzon suli mellett az a fasza....

Megvolt ;)

4.félév óta dolgozom. (azelött családi vállalkozás, ugyebár az szabadabb) Úgy érettségiztem, és utána szereztem szakmát, hogy napi 9órát dolgoztam.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

már kezdenek emberként kezelni, rengeteg szabadság, csajok, jogsi...ellehetsz hajnalig, a szüleid eltartanak, buli az egész...

nyugi, egyetem ugyanez... :D amugy ebbol is megart a sok: nap mint nap irigylem burce-ekat, hogy tavasszal vegeznek. szivesen lelepnek mar innen... ot ev boven eleg.

mellesleg osszetartozas: szakiranyon nalunk nagyon jo tarsasag verodott ossze.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Dave: en mar masodeves vagyok, de meg mindig nagyon hianyzik....foleg az osszetartozas, itt annyira nem erezni egyetemen h tartozol egy kozossegbe

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

"fúúú 3matekunk van hétfõn...."

bárcsak így lenne minden nap a sok magyar, meg mindenféle humán tárgy helyett...:) imádom az analízist, már most...:love1: hát mi lesz itt még 9 hónap múlva...:D

CJ: mert az a tananyag. ha nem érdekel, alszol, vagy matekozol vagy bolháztok vagy valami...te választottad ezt az életmódot, nem?;) mehetnél dolgozni is a 4/6/8 általános után, a Távol-Keleten, sõt, itthon is van pár hely, ahol pont a korodbeli munkaerõt keresik...;) vagy ugye "Szia, mit adhatok? a megcsiken mehet nagy kólával?" és rokonai akár délután+este diákmelóban...

LL: azt mondjuk tegyük hozzá, hogy a legszebb évek azok a gimnáziumban töltöttek, ott is az utolsó 2 év - már kezdenek emberként kezelni, rengeteg szabadság, csajok, jogsi...ellehetsz hajnalig, a szüleid eltartanak, buli az egész...

bocs, hogy ez így kijött, csak jövõ héten szalagavató, aztán lassacskán elkezdhetjük vágni a centit...hiányozni fog a gimi, meg a sok nap-mint-nap látott arc, akivel pár szót mindig váltok akkor is, ha épp rohanunk valahova...:(

maggi: pont ezt akartam, hogy én pl. egyetem mellett egy idõ után dolgozni is fogok...haver meg eleve úgy van, hogy elég neki a mûszaki menedzser kar vagy fõsuli (arról azt mondják, elég laza meg neki tetszik is), és nyáron benyomja apuka a céghez, betanulja a dolgokat, aztán melózik...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

meg kene kulonboztetni a bagaboo taskat a futar taskatol

a Chipps-nek a Singletrack magazinban annyira tetszett, hogy azt mondta megeri megrendelni latatlanban, mert jobb mint barmi amit angliaban lehet kapni, es feleannyiba kerul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
aki meg nem tette, dolgozzon suli mellett az a fasza....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg kene kulonboztetni a bagaboo taskat a futar taskatol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
...meg 3 honap nyari szunet. van helyette 20egynehany egesz evre. na ez a szopi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
ezt mondjuik el birom képzelni...
amikor már dógozni kell, nincs olyan, hogy szünet, meg csengõ...
de ezért tanulunk, nem?:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Cj: itt csupán arról szól a történet, hogyha mejd elkezdesz dolgozni, akkor rájössz, hogy eddig sétagalopp volt csak amit mûveltél.
"fúúú 3matekunk van hétfõn...."
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Ha én is leírnám/közzétenném minden magányos-gondos-bajos-rossz gondolatom, akkor az régen rossz lenne.

Kérjük tehát, ne tedd !!! :D:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mûveltség. Khhm...

LL, te választottad ezt az életmódot/munkát, vagy hogy is írjam, nem?
Ha én is leírnám/közzétenném minden magányos-gondos-bajos-rossz gondolatom, akkor az régen rossz lenne.

Én még nem találtam érveket az ehhez hasonló 'izék' mellett.

No flame, ez csak egy vélemény.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960