Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Index fórumra miként tudok képet/linket beszúrni?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Fogta a felnit, és csak akkor vettem észre, amikor indultam, ezért akasztottam ki... és úgy terveztem, hogy csak országúton megyek majd... (de olyan gyorsan mentem, hogy már majdnem a rossz minõségû útra kellett mennem, ezért már elõbb visszafordultam(merthogy mondjuk 2:30-at kell mennem, akkor 1:15-nél visszafordulok, és percre pontosan hazaérek), így még a városban is kellett 3 résztávot nyomni). Többet nem csinálok ilyet. De ez már a második ilyen eset. Az elsõ ilyenem tavaly volt, sötétben, beakasztott fékekkel, és akkor is a km órát néztem valamiért(úgy elbûvölnek:D). Akkor is a bicikliúton mentem, nem volt keresztezõdés, egyszerûen a csaj úgy gondolta, hogy odaparkol a bicajútra(gondolom egész nap ott állhatott, mert a virágboltosé az autó). Akkor sem lett semmi, akkor a vádlim fájt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
moccccskosssss Liverpool
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Azta, micsoda konklúzió... nézzünk magunk elé, ujságolvasás helyett, fõleg keresztezõdésben, és tegyünk elsõféket a bringára... :D (kiakasztott fék, he? :))

Azért jó, hogy nem az autó alá tekertél be! :) (és semmi para nem lett belõle)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hejjhó, de jó volt ez a nap: -megtudtam, hogy nem megyek Salzra, mert másnap van az XCO OB
-tekertem 60,1 km-t, most jön a slusszpoén: már levezetés van... elsõ fék kiakasztva(sajna ez öreg hiba volt), bicikliúton megyek==> keresztezõdés... kijön elém egy Peugeot 206 !!!A ZEBRÁRA!!!, elkezd dudálni... felnézek(sasoltam a pulzusomat), és akkor már késõ... piff, motorháztetõn átestem. Káromkodott ilyen módon: "Na, b***meg, 1 hónapos autó, na f***a...!" semmi: "Héj haver, boccs, örülnék, ha nem hívnád a rendõrséget, jól vagy?" neem... aztán elköszöntünk... folytattam a tekerést... nem is akartam senkit sem hívni... azon kívül, hogy most fáj a combom egy helyen, ha használom, semmi bajom. Megyek-megyek... egyszer csak meglátom... leáll mellém(gondoltam: "Na, megint jön egy kis baz-olás"), aztán kiszáll, megállok, és mintha kicserélték volna==>: -"Nem esett semmi bajod?" -"Semmi, de jó lenne, ha nem a zebrán állnál meg!" -"Jó... az nagy gáz lett volna, ha Neked is, meg a kocsinak is baja esik." Gondolom Õ is rájött, hogy Õ volt a hibás(mondjuk azért, hogy nem magam elé néztem, hanem a kormányra meg hogy ki volt akasztva az elsõ fékem, az az én hibám, ezt elismerem... de mégiscsak a bicikliúton mentem!!!).
Szóval NE akasszátok ki az elsõ féket, és NÉZZETEK MAGATOK ELÉ... és NE álljatok a zebrára!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, nem fog menni.

Kedden Cabernet Franc kóstoló. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Bakker.
A második napomat bukom. :)
Jövõ héten nem iszom!

Valamit vetess ki, hogy legyen a májadnak hely. :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
miért nem jegyzi meg tegnap este óta a fórum, hogy be vagyok jelentkezve állandóan?
ha ez így folytatódik, kell egy rövidebb felhasználó név+jelszó :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bakker.
A második napomat bukom. :)
Jövõ héten nem iszom!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Dave: szakmunkasbajusz;)

Kokkkal egyetertek....ejszaka en is kellemes johagulatban tekertem haza....kerulgettem a csikokat....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kala reg lattalak de amikor wiwen elokerulsz vagy vmi foto rolad akkor mindig egy ilyen arc jon szembe velem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Miskolcon ma több rendõrt láttam,mint eddig életemben.városi rendõrség kinti parkolójában legalább 6 busz volt,gondolom nem kirándulni hozták a népet.kicsit be vannak fosva

http://www.lanchidra...ethang_20090201

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

az ifju kepu emberekrol nekem @kala jut eszembe /bocs/

ugyan, bóknak veszem :)

szokták mondani
és remélem, így is marad még jó ideig :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Miskolcon ma több rendõrt láttam,mint eddig életemben.városi rendõrség kinti parkolójában legalább 6 busz volt,gondolom nem kirándulni hozták a népet.kicsit be vannak fosva

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Te csak ismerkedj a környezetgazdaságtannal inkább! :mad: :P

sz@r van a palacsintaban Bandi :D :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az ifju kepu emberekrol nekem @kala jut eszembe /bocs/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hajaj... :D

Dave, köszönöm a bókot. ;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

niksi

niksi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Dave
az a kis szõke a jobbodon... hogy is mondjam... ;)
megismerkednék a szüleivel egyik vasárnap reggelen :D

Te csak ismerkedj a környezetgazdaságtannal inkább! :mad: :P

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Thez,Rbálint!
Kérünk csoportos kedvezményt egy agyturkászhoz? :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sose duplázatok, +baz!