Ez nálad nem rendeltetésszerû állapot, ugye!?
nem, nem iszok kólát és nem eszem sem chipset sem patogatott kukoricát az év többi napján, még buliban moziban és egyéb erre ösztönzõ helyeken sem...de most ehhez kellett

Ez nálad nem rendeltetésszerû állapot, ugye!?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhet
többit meg kiokoskodjuk,na?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ez nálad nem rendeltetésszerû állapot, ugye!?hát ez egy nagyon jó meccs volt, amerikanizálódtam rendesen, 2l kóla 4 csomag chips és 1csomag pattogatott fogyott, holnap meg mehetek futni, mert most gurulni is tudnék bringa nélkül
kaptal emailt?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
az arizonának 10 felett volt a büntetése, a steelersnek meg 2... a bírók a steelersel voltak. a video visszanézésnél is, meg sok más helyen is. de hogy a steelers lett volna a jobb csapat? nem hiszemA bírók a jobb csapattal voltak.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhet
többit meg kiokoskodjuk,na?
A Pittsburgh fog nyerni.
Ekkor még azt hittem, hogy ez lesz a meccs legszebb jelenete, aztán az utolsó TD még ezt is felülmúlta.100 yard visszahordás touchdown azért büntet superbowl-on, nem?
kár, hogy az arizona-nak drukkolok.
ja ezt en is pont lattam
nem volt gyenge. bar a labda mintha leert volna a vonal elott
A sebesség mindent megold.
KSH-nak valamelyikõtök küld "kötelezõ" statisztikát?
Fenyegetõznek itt ilyen-olyan szankciókkal, csak nincs emberi erõnk erre minden hónapban,ngyedévben.
Orsi megcsinálja. Intrastat, szolgkülker jöhetNekünk ilyet nem csinál meg a könyvelõ bálunk. Mi van, ha azt mondom, hogy üzleti titok? Tele van már velük a tököm.
Nekünk ilyet nem csinál meg a könyvelõ bálunk. Mi van, ha azt mondom, hogy üzleti titok? Tele van már velük a tököm.Igen, van valami kötelezõ adatszolgáltatás, de én a könyvelõvel csináltatom meg.
--Trifo
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ralhp ez azt jelenti, hogy jössz? :clap:
mennyire sürgõs?
tavasszal tudok vinni pár kartonnal
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nem tudom mennyire meglepõ, de ajánlok mindent, ami van!
Konkrétan Salának kéne kivinnie, amikor megy?
Mert akkor komoly veszteséggel érkezik majd a csomag.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->