Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Gyors kérdés Paypalosokhoz; ha nekem fizetnek, az uncleared mikor válik cleareddé? Amikor a cuccom megérkezett, vagy amikor a Paypal feldolgozza az utalást?

Nos, Kala, akkor válik cleareddé, amikor a Paypal feldolgozta az átulatálást, amíg ez nem történt meg, ne küldj semmit a vevõnek!

Megkérdezem újra, hátha nagyobb sikerrel járok; nincs senkinek egy fölösleges teleszkópdoboza?
Már végigjártam/kérdeztem jópár boltot Budapesten, elég tanulságos volt; ahol ugyan nem tudtak, de akartak segíteni, ott otthagytam némi pénzt is pár dologért, aztán volt olyan hely, ahol közönnyel fogadták a problémát, de a legszebb ott volt, ahol kifejtették, hogy épp nemrég dobtak ki egy rakással, de a meglevõkbõl nem adnak, mert mindhez tartozik teló. A kidobást szó szerint kell érteni, nagy kupac szétázott Merida és hasonló feliratú karton hevert a helytõl nem messze egy parkban... Szóval rugalmatlanságból jelesre vizsgázott szinte mindegyik bolt :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na ez jó! Mondhat Neked az ember bármit, Te meg sem hallgatod!
Köszi, most már tudom. Jó lesz az a PIKE-be, a REBA meg megkapja a "belevalót"! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

nincs mit, nemtom Zoli mondta-e, hogy ez boxxerbe való , HD verzio, a szimmering felsõ ajka nagyobb. Méretre nincs különbség

Nem mondta. Mint írta, holnap kapja, meg különben is elfelejtettem, mit hablatyoltál össze.:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala, THX a cuccot - holnap kapom!:)

nincs mit, nemtom Zoli mondta-e, hogy ez boxxerbe való , HD verzio, a szimmering felsõ ajka nagyobb. Méretre nincs különbség

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
csekkolva a sala masina!

na megyek enni pizza, anyuka éppen 5-6 szép nagy kerek pizzát sütöget, az illatok azt mondják ideje megnézni az elsõt ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sala, THX a cuccot - holnap kapom!:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
BORT ide!

kész lett a bicajom yipiiii,csekk ki milyen bringa
mehetünk cangázni black forrest-be ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ralphnak egy óriási köszönet. Ma megérkezett ajánlottan a Bikemag újság hozzám

Nagyon-bagyon köszönöm és meghálálom majd valahogy az óriási fáradozást :prosze: és az extrem postaköltséget + a DVD-ért is óriási köszönet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Gyors kérdés Paypalosokhoz; ha nekem fizetnek, az uncleared mikor válik cleareddé? Amikor a cuccom megérkezett, vagy amikor a Paypal feldolgozza az utalást?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Lor vazeg, úgy tolod, mint Osiris õrmester, ien tamásbátyásan. :D

Szerk.: jé, 20 postom van kereken. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De asszem HD-t még földi halandó nem tud tecsõre feltölteni.
Viszont a Vimeo-n már láttam több HD-s user videót...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
én nem rágom az ásványvizet, legalább is amit én iszok abban nincs annyi áááásvány :D :P

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Neeem, azon gondolkodtam, hogy lelapult a hajam, vagy hogy rossz mosóport használok, esetleg, nem trendi a telefonom, de az is lehet, hogy az ásványvíz helyett szorbitot kellene rágnom... :D

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hagytatok von kicsit meg tobzodni itt aga kartarst oszt aszitte von, hogy mivan.
mint cartmen amikor azt hitte meghalt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

AGA: nekem ez a ucsó infóm: "To entice YouTube into rendering your video at the higher quality, you have to upload video at a resolution of 480-by-360 or higher. While maintaining the 10-minute duration limit for most uploaded videos, YouTube has increased the maximum allowable file size from 100MB to 1GB, so it’s pretty easy to upload the higher-resolution video without blowing the file size limit."

Igen, de ez tavaly volt, azóta nõtt a felbontás, már van hd is 1280x720 -asban, de amiket láttam azok nem jobb minõségûek, ugyanolyan rondák, csak nagyobbak.

Az egy gigs az ok, ezt köszönöm, ez kellett. A tíz percet is, jó lett volna ha ez is nõtt volna.

Zorg:

Nem vagyok beregegelve youtubra, (Még a mélcím sincs meg annak a cégnek,) de videotutort kellen csinálnom és oda kell a felbontás.

No meg: Nem vagyok türelmetlen, de tegnap tegnapelõtt is kérdeztem mást is, és semmi reakció nem volt kb több kérdésemre, igencsak sokáig..
Még én is gyorsabban válaszolok itt mindenre, pedig annyira nem érek rá.. Már kezdett zavarni ;)
De nem gond.

Amit meg kérdeztél még vagy fél éve, meg fogom írni, de kényes dolog, és hosszú. (kklub...)

Egyébként Köszi.

Ride everywhere.

.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
15°C van... megyek bringázni! Hétvége, disznóvágás:D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Egyébként tényleg azok vagyunk. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Jorci
Ti meg hallom csak 50E-t kaptok fizetésnek, de megértõek vagytok a válság miatt :)
...rádió szerint

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ja, hegy még nagyon rittyó.

Ha bikkmakkolás helyett megnézted volna, rájöttél volna, hogy egyáltalán nem. ;)

Aktuális civil

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
AGA: nekem ez a ucsó infóm: "To entice YouTube into rendering your video at the higher quality, you have to upload video at a resolution of 480-by-360 or higher. While maintaining the 10-minute duration limit for most uploaded videos, YouTube has increased the maximum allowable file size from 100MB to 1GB, so it’s pretty easy to upload the higher-resolution video without blowing the file size limit."