Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
tegnap megmondtam h lesz valami változás a fórumon.én nem kapok valamit?:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hogy kivel, passzolok.
Mi DPD-vel küldtük neki. Én ajánlanék egy nagyon merev kartondobozt, irdatlan módon kibélelve papírral, vagy valami hasonlóval(a boros fareszelék szerûséggel) - ez esetben a szélén elférne a csomagocska is... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tam, vagy valaki, aki küldött már Tamnak valamit!

Kéne Angliába küldenem egy palack bort, meg mellé egy kis csomagot (kb 15x15cm) és az is törékeny.
Összecsomagolni a kettõt nem tartom célszerûnek, vagy erõltessem?
És van hozzá valami megvehetõ ajánlott palackos-doboz, vagy szoc. problem?
És persze kivel érdemes küldetni?

Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A "nyers-barnás" az igazi

Rágós vagyok :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Közben az apróhirdetéseknél is átálltam az új email címre, mire kaptam egy újabb hírlevelet a régire és most, nem olyan régen az újra is. Természetesen még mindig az #001-eset...úgyhogy ha valaki nem kapott, akkor szívesen odaajándékozom neki az egyiket :D

Mivel ez volt az elsõ kiküldés a címlistából csak a duplikátumokat tudtuk szûrni.
Most már van egy listánk a rossz/nem mûködõ címekrõl (ezeket értelemszerûen töröljük). A következõ hírlevélnél várhatóan kevesebb ilyen "átfedés" lesz, a rendszer pedig várhatóan a 3-5. alkalomra "áll be".
"In idem flumen bis non descendimus"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nálam is szürke.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Lehet hogy lesz adatmódosítási lehetõség, bár a legegyszerûbb (és kevesebb munkával jár a felhasználó számára is) a régi, nem használt címrõl leiratkozni majd az újjal feliratkozni.

A hírlevelek kiküldése még tart, ~12 óráig szerintem megkapja mindenki, aki nem freemail, citromail és társait használja. Indamail és Gmail saját tesztek alapján gyorsan kézbesítette.

Érdemes a spamek között is megnézni, noha a hírlevél szoftver tesztje alapján 0.4 pontot kapott az 5-ös "erõsségû" spamszûrõn.

Közben az apróhirdetéseknél is átálltam az új email címre, mire kaptam egy újabb hírlevelet a régire és most, nem olyan régen az újra is. Természetesen még mindig az #001-eset...úgyhogy ha valaki nem kapott, akkor szívesen odaajándékozom neki az egyiket :D

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na az elsõ skin, ami elsõre tetszik, és nem megszokás kérdése! Grat hozzá!
A hírlevél is jó ötlet. Mondjuk a Nõi vonal mintha ismerõs lenne valahonnan.
A zújság is zsír lett nagyon, csak lusta vagyok oda beírni:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Erre vanank ilyen tesztképek, hogy beállítsd..

pl.: http://www.ghacks.ne...calibration.jpg
De ezt egy fotósnak lehet kár mondanom?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
miért milyen színhõmérsékleten kéne és milyen színtérrel hasznáni a kijelzõt? .. ez mindig is érdekelt ..

edit: a moszkva téri mekiben csücsülök és nem tom, h más is felfigyelt-e már rá, h van egy kislány 6-7év körüli, aki itt szocializálódik! nem járok ide gyakran, de már többször láttam itt délelõtt ... anyja miért nem viszi iskolába? érthetetlen.. ( ha most leírom, h roma, akkor szélsõjobbos náci vagyok, ha meg nem akkor meg zsidóballiberálbuzi .. megfelelõ rész aláhúzandó )
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A "nyers-barnás" az igazi - én nem tudom milyen színhõmérsékleten használjátok a monitorotokat, vagy barnulni ültök elé és maxon van a fényerõ? ;)

Igen? akkor megnyugodtam :) otthon ezeréves CRT. most meg a fönök laptopjáról pötyögök, szóval nem fogok állítgatni :)

Maggi: legolcsóbb, úgy ha elutalják neked az árát és utána feladod ajálva..
Én utánvétesen adtam fel a Relic-et öö úgy asszem 1980Ft volt.

futárokat passzolom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
villat szeretnek szekesfehervarra postazni, mi lenne a legolcsobb modja, utanvettel?

ertem ugy h posta, gls, dpd....ilyesmi

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Ez így volt már az elözõben is ;)

Nekem meg ideje lenne vennem egy monitort asszem.. otthon ilyen nyers-barnás színû a fórum, melóhelyen szürke.. :D

akkor ha jól sejtem a szürke akarna lenni a jó szerinted!....de akkor most én is kukázzam ki a samsung TFT-met, mert nekem is barnás :D:D

A "nyers-barnás" az igazi - én nem tudom milyen színhõmérsékleten használjátok a monitorotokat, vagy barnulni ültök elé és maxon van a fényerõ? ;)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
akkor ha jól sejtem a szürke akarna lenni a jó szerinted!....de akkor most én is kukázzam ki a samsung TFT-met, mert nekem is barnás :D:D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Viszont végre rá lehet klikkelni az idézett hozzászólásra... :) Így nem kell pörgetni. :love:

Ez így volt már az elözõben is ;)

Nekem meg ideje lenne vennem egy monitort asszem.. otthon ilyen nyers-barnás színû a fórum, melóhelyen szürke.. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nya megjött az aprón regisztrált címemre is. régi címrõl így leiratkozom.
szóval no offense .)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Viszont végre rá lehet klikkelni az idézett hozzászólásra... :) Így nem kell pörgetni. :love:

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nekem megjött a hírlevél, csak egy régi email címemre. Talán a piactéres regisztrációkor használtam. Azt változtassam meg, vagy a hírlevélnél van/lesz valami opció, hogy máshová kérem?

Lehet hogy lesz adatmódosítási lehetõség, bár a legegyszerûbb (és kevesebb munkával jár a felhasználó számára is) a régi, nem használt címrõl leiratkozni majd az újjal feliratkozni.

A hírlevelek kiküldése még tart, ~12 óráig szerintem megkapja mindenki, aki nem freemail, citromail és társait használja. Indamail és Gmail saját tesztek alapján gyorsan kézbesítette.

Érdemes a spamek között is megnézni, noha a hírlevél szoftver tesztje alapján 0.4 pontot kapott az 5-ös "erõsségû" spamszûrõn.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

MAtt mi a bukó típusa? Mennyi kedv?

skyla
apróban hirdetik 9999ért ;)

zOrg

zOrg

exgépész