Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. március 03. - 12:20

Írta 2009. március 03. - 12:15

Nincs, ezt semelyik hazai apróhirdetõ nem teszi (apronet, expressz, stb.).És van arra kapacitás, hogy minden hirdetést átnézzetek?
Ott az ÉRTESÍT (vagy nemtommilesz) gomba; ráböksz, még megjegyzést sem feltétlenül kell írnod és hali.
Mi (moderátorok) megkapjuk és lépünk.
Írta 2009. március 03. - 12:07

Írta 2009. március 03. - 11:51

Az általad írt problémák jelentõs része egyetlen módon kezelhetõ: szigorúbb szabályzattal és annak radikális betartatásával (értsd: helytelen kategória/formátum/leírás/etc.: nem mi pakolgatjuk át hanem csípõbõl törölni. A harmadik alkalom után általában észbe kapnak...)Az aprónál a gyökerek mozgásszabadságát kéne korlátozni.
Például én megszûntetném a keresõszavak beírásának lehetõségét. Valakik ránézésre is vágólapról másolnak be több sornyi márkanevet, mások meg egyszerûen baromságokat írnak be. Az egyik leggyakoribb a Stab. Amikor tényleg Stabot akartam venni, a keresõ kb 15 oldal biciklit dobott ki, egyik sem volt az.
Szóval szerintem elég lenne, ha csak a címsorban keresne, ott ráadásul könnyû kiszûrni is, ha valaki hülyeségeket ír be.
A hozzászólás lehetõsége már volt, akkor sem mûködött, a janihegyes hülyegyerekek pedig azóta sem okosabbak.
A hirdetések valóságtartalma és az átverések csökkentése miatt szerintem jó lenne, ha sokkal több és pontos adattal kéne regisztrálni. Azok nagy részét pedig beleegyezéssel láthatóvá tenni.
Világossá kéne tenni, hogy az új, az nem a két évet használt, szinte karcmentes.
Nem a kinézetével, nem a csoportosítással van bajom, hanem a sok pattanásos unatkozó hülyegyerekkel, akik miatt használhatatlan egy pár funkció. Például az országútis részleg egész jól mûködik.
Írta 2009. március 03. - 11:48

Minden beállítást átnéztem - és hidd el, nem vagy "nemkívánatos" listán...apróhoz annyi apróság lenne hogy szerintem az oldalankénti keresést lehetne bõvíteni pl 50-re legalább. Nekem az a 18 kevés.
Más:
Zorg kérlek nézz utána hogy nálam ez funkció miért nem üzemel amit már írtam pár oldallal ezelõtt, mégpedig hogy a visszaigazolatlan üzeneteimet miért nem tudom megnézni. Nem tudom ki mennyire használja ezt a funkciót de igéretet kaptam hogy új motornál meglesz oldva. Azóta már egy design váltás is volt.
Írtam régebben privátot arra nem jött válasz.

Másrészt: próbltam modellezni amit írsz; nem kristálytiszta hogy mi a gond?
Most küldtem neked egy PM-et amelyre megerõsítést várok - te az ilyen, megerõsítetlen (tehát olvasatlan) üzeneteid nem tudod megnézni?
Szerk.:
Ha arra gondolsz hogy a mellékelt képernyõrészen nem tudsz a visszaigazolatlan üzenetedre kattintani - az nem csak nálad "nem mûködik", mivel az a funkció csak a visszaigazolások ellenõrzésére van! Elolvasni az Elküldött mappában tudod...
Írta 2009. március 03. - 11:44

Például én megszûntetném a keresõszavak beírásának lehetõségét. Valakik ránézésre is vágólapról másolnak be több sornyi márkanevet, mások meg egyszerûen baromságokat írnak be. Az egyik leggyakoribb a Stab. Amikor tényleg Stabot akartam venni, a keresõ kb 15 oldal biciklit dobott ki, egyik sem volt az.
Szóval szerintem elég lenne, ha csak a címsorban keresne, ott ráadásul könnyû kiszûrni is, ha valaki hülyeségeket ír be.
A hozzászólás lehetõsége már volt, akkor sem mûködött, a janihegyes hülyegyerekek pedig azóta sem okosabbak.
A hirdetések valóságtartalma és az átverések csökkentése miatt szerintem jó lenne, ha sokkal több és pontos adattal kéne regisztrálni. Azok nagy részét pedig beleegyezéssel láthatóvá tenni.
Világossá kéne tenni, hogy az új, az nem a két évet használt, szinte karcmentes.
Nem a kinézetével, nem a csoportosítással van bajom, hanem a sok pattanásos unatkozó hülyegyerekkel, akik miatt használhatatlan egy pár funkció. Például az országútis részleg egész jól mûködik.
Írta 2009. március 03. - 11:29

Más:
Zorg kérlek nézz utána hogy nálam ez funkció miért nem üzemel amit már írtam pár oldallal ezelõtt, mégpedig hogy a visszaigazolatlan üzeneteimet miért nem tudom megnézni. Nem tudom ki mennyire használja ezt a funkciót de igéretet kaptam hogy új motornál meglesz oldva. Azóta már egy design váltás is volt.
Írtam régebben privátot arra nem jött válasz.
Írta 2009. március 03. - 11:07

El is felejtettem a kis bzit a wc-ben!

Tõlem azt eszel, amit akarsz!
Mindig kompenzáltuk pálinkával, nem eshetett bajod!

De mennék már! :afro:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 03. - 11:00

ugy kell rahuzozarazni a kezteket a makkotokra mi?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. március 03. - 10:32

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. március 03. - 10:32

Arra vered magad, hogy 6 évvel fiatalabb vagy? Bunyeeesz...Dani: egyetértünk, jerr te is, te züllött ifjhú!
Z: no, jöjjünk csak, szentem anyukám is le fog nézni (She's actually a fully Quimby fan.) Ööö... nem a korodra utaltam, de télleg...
Marci: szállást intézzed, meg ne engedd, hogy megint vmi zsíros, mócsingos izét majszoljak, ja és nehogy mélykék Intimissimi vagy mien alsógatyába gyere megint vazzeg...

Írta 2009. március 03. - 10:22

Z: no, jöjjünk csak, szentem anyukám is le fog nézni (She's actually a fully Quimby fan.

Marci: szállást intézzed, meg ne engedd, hogy megint vmi zsíros, mócsingos izét majszoljak, ja és nehogy mélykék Intimissimi vagy mien alsógatyába gyere megint vazzeg...

Írta 2009. március 03. - 10:07

Hûûû, kemény estéknek nézünk elébe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 03. - 10:05

két gondolat;
......nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki
Na ezt én is nagyon utálom. Beírom pl., hogy lánc a keresés--->"alkatrészek/meghajtás" rovatba. Az eredmény alapján 3 oldalon található ilyen. Aztán amikor a 2. oldalra lépnék, bead egy rakat, a keresésem szempontjából, irreleváns hirdetést. Ezenkívül használható, de ez nagyon zavar.
Reméljük, hogy ez hiba is eltûnik a a jövõben...
Írta 2009. március 03. - 10:04

Sámpáríramppá...
http://www.fishingon.../programok.html
Az a szombati nap erõs - a'sszem írom be a GCal-ba...Hazai elõadók szempontjából klasszisokkal veri a Sziget-et és az összes gigafesztivált (az én izlésvilágom szerint)
Írta 2009. március 03. - 10:04

Na mind1, azért a mostani is abszolút használható, és gondolom, ennél csak jobb lehet majd.
Írta 2009. március 03. - 09:59

Sámpáríramppá...
http://www.fishingon.../programok.html
Hazai elõadók szempontjából klasszisokkal veri a Sziget-et és az összes gigafesztivált (az én izlésvilágom szerint)
Írta 2009. március 03. - 09:49

A "korlátlan darabszámú hirdetés felhasználónként" modellt nem miattunk kellett limitálni - ezt azért tegyük hozzá...két gondolat;
a külföldi és itthoni ( biketrial ) portálokon is mûködik szemmel láthatólag gond nélkül egy olyan apró, ami a fórum része, vagy fórumos alapon mûködik ( mint itt is anno, a "képed van róla?" õsidõkben )
a mostanihoz annyi, bár ezek szerint rövidesen tárgytalan lesz a dolog; nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki
Írta 2009. március 03. - 09:26

Írta 2009. március 03. - 09:07

a külföldi és itthoni ( biketrial ) portálokon is mûködik szemmel láthatólag gond nélkül egy olyan apró, ami a fórum része, vagy fórumos alapon mûködik ( mint itt is anno, a "képed van róla?" õsidõkben )
a mostanihoz annyi, bár ezek szerint rövidesen tárgytalan lesz a dolog; nem tudok benne keresni, amint kiadja a keresési találatokat, és ott a 2. v. bármelyik lapra továbbkattintok, egy ömlesztett salátát ad ki