Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Drukkoljatok pénteken plz!
interjú 8D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

jól látod lassan kezdõdik a szezon, nem tudom mi pl. mikor megyünk legközelebb de 22.-én lesz játék hajmáskéren, oda lehet megyünk, de még képlékeny a dolog!

van neked valamiféle telefonszámod?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azt én sem,,, de most pl. BL-ben nem érzem a Chelseat sem olyan átütõnek, aztán majd kiderül

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Real - Liverpool :D

bár mind1 is, mi lesz az eredmény,, a Manchester idén 4-et nyer:D

A Community Shield es a Carling Cup mar megvan, ha megnyerik a ligat [ami valoszinu], az FA kupat es a BL-t is, az osszesen 5. viszont ez utobbi 3 mar sokkal nehezebb lesz. es a CC dontoben is csak 11esrugasokkal tudtak nyerni. szoval en azert nem vennek ra merget.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

valakinek nincs olyan képe amin egy bicajos oldalról látható?ha magáról van,az se probléma,egy CM plakáthoz kellene,a figura fekete lesz,csak a körvonalak miatt kell.ha lehetnek igényeim,akkor egy trekkinges kellene.gugli nem nagyon talál....

Én sem találtam megfelelõt, de a 8. oldalon Jorusba botlottam, valami repceföld közepén emelgeti a bringáját.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

jól van majd máskor, inkáb vmi terepesebbre...

jobbulást

nagyon szívesen:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Tig részmerõl a hétvége törölve.. Sry, de még most is fáj a fejem, torkom ill. hõemelkedésem van,,

jól van majd máskor, inkáb vmi terepesebbre...

jobbulást
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tig részmerõl a hétvége törölve.. Sry, de még most is fáj a fejem, torkom ill. hõemelkedésem van,,

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valakinek nincs olyan képe amin egy bicajos oldalról látható?ha magáról van,az se probléma,egy CM plakáthoz kellene,a figura fekete lesz,csak a körvonalak miatt kell.ha lehetnek igényeim,akkor egy trekkinges kellene.gugli nem nagyon talál....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Jégesõ, napsütés, jégesõ, napsütés.
Van elõttünk egy a nagy bekerített terület, a kerítésen 2 helyen van egy akkora rés, hogy egy ember befér rajta. Minden héten legalább egy öreg ember bemegy a területre azzal a céllal, hogy lerövidítse az utat (mert lusta +100m -t sétálni), de nem tudja, hogy hol a kijárat, ezért mindegyik legalább eltölt negyed órát a területen belül és végül ott jön ki, ahol bement. Aztán volt már olyan is, aki nem talált ki és úgy mászkált, mint a régi stratégiai játékokban az utat nem találó emberek (ment jobbra 20m-t aztán balra 20m-t és ezt csinálta hosszú ideig). Szörnyû!

tulajdonképp felér egy etólógiai vizsgálattal...:)

csak utána kéne vizsgálni az egyedek tulajdonságait

Tig, mennyiért vesztegették a GE sportlight izzókat? Köszi!

3300/pár ha jól emléxem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Real - Liverpool :D

bár mind1 is, mi lesz az eredmény,, a Manchester idén 4-et nyer:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en pedig mindjart megnezem a Juventus - Chelsea BL meccset pedig utalom a focit :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nálam 24C° volt:).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nálad is kib@ hideg volt?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mentem egy kört a Párizs-Nice 3. szakaszának mezõnyével;)...

Foci... három évesen kezdtem... aztán 9-10 évesen volt egy edzõm, aki megutáltatta velem az egészet, illetve ekkor kezdtem megismerkedni a bringával, szóval egyre jobban elhanyagoltam, végül már teljesen.
Haverokkal jó...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Dave, ha még nem kérdezted meg a suli könyvtárában, akkor szerintem érdemes ott is megpróbálhatod.
Ha tényleg csak egy két firka, akkor be szokták venni. Mert az még használható állapotban van. Tõlem is bevettek egy két régebbi könyvet, ami szinte tele volt jegyzetelve, de mégse volt átírva, meg egyben volt.:)
Megesik olyan, hogy valaki otthon felejti, szünetben meg kér a könyvtárból, és arra meg tökéletes az is ami nem teljesen tiszta...

Vagy ismerõsök körében, akik most kezdik az adott osztályt, és az õ iskolájukban is ugyanannak a kiadónak a könyveit nyúzzák.

Izomtéridõninja-geológus!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
pedig jó ám mondjuk pénteken pl. fél 3-tól fél 5-ig focizni a haverokkal, mintegy levezetni a hét "fáradalmait"...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

"Én egyébként rendkívül jól labdarúgok."

szerintem ez a kép mindent elmond a focihoz való hozzáállásomról:
Feltöltött kép

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hova érdemes fordulni, ha csak párszor vagy alig használt, itt-ott firkált, "megoldásmentes", de számomra a jövõben számomra már nem használható (5-6-7-8.osztály, meg lassan gimis) tankönyveimet szeretném bármiféle térítés nélkül odaadni a rászorulóknak? nagy része a legutolsó kiadás...

csak foglalják a helyet, de nem akarom kidobni õket, viszont kevés olyan van, amit az iskolai könyvtárba be tudok adni, mindegyikben van egy-két firka vagy oldaljegyzet...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
tudtok élni;):D