Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
bal szélsõ passz

Peti, Én, Iljics, Demo Tomi (Gravity Bike)

Kokk meg épp repül felénk :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Varga Dani, aztán kicsit homály :), Sala, Iljics, Demo Tomi, fönt meg én. ;)

Van másik is... :D

Feltöltött kép

Ez lesz Thez kedvence. :P

Feltöltött kép

Utolsó (kicsit sötét sajnos):

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
középen Sala:)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
és, ki kicsoda a képen?
vagyis engem érdekelne.:)

Izomtéridõninja-geológus!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ÚÚÚÚÚÚÚÚRRISTEN :D

ezt honnan turtad elõ? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üzenem mindenkinek, hogy ez sem tegnap volt! :D

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
salaet. nemtom mit hirdetett de a Vetel rovatban ha elado hirdetes van, akkor mindegy kie megy a levesbe.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

es meg a hirdeteset is kitoroltem az aprobol...

Saláét? Megjöttek az EFS cuccok?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es meg a hirdeteset is kitoroltem az aprobol...

kb 40 masik tarsasagaban. es meg nem hagytam abba. senki sem tudja hogy mi a kulonbseg a vetel es az eladas kozott? sracok ne menjetek a piacra mert csunyan at lesztek bszva ha meg ez se tiszta...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

dögöljön meg mindenki.....

nem kaptál lengyel vízumot ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
köszönjük.:)
mi nem sikerült?

mindenkire egyformán oda kellene figyelni...

Izomtéridõninja-geológus!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
dögöljön meg mindenki.....

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Remélem nem apám volt :D Nem tudom most melyik járaton van. Mondjuk miattam jobban figyel a biciklisekre mint a gyalogosokra :)

Ride everywhere.

.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Én nem bíztam volna a jogban...a hajtómû lenyomata ott lenne a fején.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Megvert a buszvezetõ
2009.03.20. 10:14 | Földes András | 65 komment
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetõje. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettõl, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.

A BKV-sofõr meglepõ tettét az váltotta ki, hogy szabályosan közlekedtem a Szõnyi úton, észak felé. Az M3-as szervízútjaként mûködõ úton dél felé folyamatos autósor állt, köszönhetõen annak, hogy innen lehet felkanyarodni a Pestre vezetõ autópályára. Szerkesztõségünk felé kerekezve arra lettem figyelmes, hogy egy busz hosszasan elõzi az autósort. A manõver csak akkor lett gyanús, amikor a busz több mint száz méter után sem tért vissza a sávjába. A folyamatos kocsisorra pilllantva egyértelmû volt, hogy nem tudná, és nincs is szándéka elhagyni a szembesávot.

Az utolsó pillanatokban vált azonban nyilvánvalóvá, hogy a nagy sebességgel robogó BKV-busz nem hogy besorolni nem akar, de fékezni sem. Csak hogy egyértelmû legyen a szituáció, a környéken nem hogy bicikliút nincs, amit alternatívaként használhatna a kerékpáros, hanem járda sem található azon az oldalon. Azaz választanom kellett a magas padkával elválasztott füves terület, vagy a busz homloklemeze közt.

Ha egy olyan biciklista találja magát szembe az ámokfutó buszvezetõvel, akit az elsõ tavaszi napfény csábított az útra, az egészen biztosan nem tud felugratni a padkán át a zöldbe, és a busz kerekei alatt végzi. Én szerencsére a telet is nyeregben töltöttem, így sikerült végrehajtanom a manõvert.

Mivel a buszvezetõ életveszélyes elõzését olyan rutinnal végezte, hogy egyértelmû volt: azt az elkövetkezõ napokban, az elkövetkezõ mûszakokban is folytatja, egészen addig, amíg valaki a kerekei alatt végzi, fel szerettem volna hívni a BKV figyelmét munkatársának cowboyos mentalitására. Bizonyítékként fotókat akartam készíteni, amihez jó alkalmat biztosított, hogy 50 méterrel lejjeb a busznak meg kellett állnia a megállóban. Egy perccel késõbb a busz elõtt álltam. Lefényképeztem a rendszámot, a busz elejét, majd már csak arra lettem figyelmes, hogy valaki kitaszít a szemközti sávba.

A buszvezetõ közben ugyanis leszállt, és testi erõvel akarta megoldani a konfliktust. Lelökött a biciklirõl, amelyet a lábaim közt tartottam, kitaszított az útra, adott egy pofont, miközben minõsíthetetlen hangnemben kiabált velem.

Mivel a jogban erõsebben bíztam mint a testi tusakodásban, nem vettem fel a harcot, lefényképeztem az inzultus után távozó sofõrt, majd elvonszoltam a szembe sávba átlökött kerékpáromat.

Az üggyel kapcsolatos panaszt cikkünk megjelenésével egy idõben elküldtük a BKV ügyfélszolgálatára, és hamarosan jelentkezünk, hogy érdemesnek tartottak-e reagálni a felháborító esetre. És ha igen, milyen büntetésben részesítik az életveszélyes, verekedõs sofõrjüket.

Ugye nem Te voltál? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valaki bemasolna ennek a tartalmat? oder priv

tuzfal mogott ulok...

http://index.hu/x.ph...rt_a_buszvezeto

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elkezdtem a laptop-ot dekoralni...

ha valakinek van elfekvoben matrica ami nem kell neki...az elkuldhetne nekem :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

6400 szeria. es nem ultegranak hivtak, hanem ultegra 600-nak. 98-ig volt kaphato, 99ben jott az ultegra nev es a Mega-9
ultegra
st-6400

köszi szépen.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Mi, hogy holnap elérd a vonatot? :D
Duncon?

jah duncon, irtam nekik, hogy szedjék össze magukat, mert jövõ 7en érkezünk, addig legyen a vázam becsomcsizva

zoomstag: zsiiiir

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Múltkor szóesett valami jó pénzváltóról itt pesten. Valaki emlékszik, hogy melyik volt az?
Egyéb tippeket is szívesen veszek!
Vagy nyomjam simán bankban? Nem értek ehhez (sem) :-/