Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sztem a nagydarab boxolóra :D

Ment ma csomag. Jó volt a telefonbeszélgetés:p

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mire gondolsz? az osszeeso teniszes csajra?:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dr House elég jól kezdõdött. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Kösziii!!! :) pont elfelejtettem volna, de enté átadta az üzenetet.

nem rég volt a comic relief.. hát.. gyengére sikerült. remélem most valami belevalóbb társaságot sikerült összekaparniuk.

azt tudom hogy egy bevalogatott mar visszamondta, szal maris kevesebben vannak :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Esett 20 cm friss hó nálunk. Bánatomban román " VAL Duna" bort nyitottam.

Mostmár azért elég a szar idöböl. Ha igy megy tovább kivándorlok valahova :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Kösziii!!! :) pont elfelejtettem volna, de enté átadta az üzenetet.

nem rég volt a comic relief.. hát.. gyengére sikerült. remélem most valami belevalóbb társaságot sikerült összekaparniuk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valaki mondja meg RMX-nek hogy este 9-tol BBC1-en The Apprentice 5ik evad. ma kezdodik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
OKÉ! kösz a válaszokat!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezekkel a bekenem-lerugom-elvontatom megoldasokkal csak az a baj, hogy vegtelen szamu ismetlesben mar nem olyan poen.

ugyanis letorod egynek a tukret vagy ragasztasz a szelvedore

"en egy paraszt vagyok aki nem tudja hol szabad es hol nem parkolni"

feliratu matricat, de aztan holnap jon masik. aztan megint masik. es van egy millio auto pesten.

neha en is ingert erzek ilyesmire, mivel itt a kozos parkoloban nincsenek felfestve csikok. de azert latszik hogy 5 auto kenyelmesen elfer egymas mellett. aztan persze neha beall ugy a tibor hogy mellette mar csak masik 3 van. es estefele jol megtelik az osszes hely, szal ha keson kerulok elo akkor van anyazas mert nem szeretek mas hulyesege miatt 10perc setanyira parkolni. tudom hogy ramfer es semmi bajom se lesz tole de akkoris.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

éppen egy olyanon fúrom az agyam ami lehet hogy alapjában véve egy nagy hülyeség. szóval arról lenne szó, hogyha a 2-es útról jönnék befelé Pestre és szeretnék valahogy rákanyarodni az új Megyeri hídra, megteheteme azt. azért tenném meg mert azt gondolom így könnyebben eljutok Tahitótfaluba, jövõhéten ott lesz a Békás idõfutam. És így nem kéne bemenni pestre és átvergõdni a hungárián-árpád hídon. bár már mentem arra és nem volt gáz. vki? buta vidéki vaok mi?

átmész a híd alatt és utána 100-150 m (lámpás keresztezõdés) balos. aztán a belsõ sáv már a hídra visz el sem tudod téveszteni. de ha messzebrõl jössz a 2-esen és nincs megállód gödön, dunakeszin akor a 2/A gyorsabb, onnan egyszerû letérés a 0-ásra az meg szintén egyenesen visz a hídra
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

éppen egy olyanon fúrom az agyam ami lehet hogy alapjában véve egy nagy hülyeség. szóval arról lenne szó, hogyha a 2-es útról jönnék befelé Pestre és szeretnék valahogy rákanyarodni az új Megyeri hídra, megteheteme azt. azért tenném meg mert azt gondolom így könnyebben eljutok Tahitótfaluba, jövõhéten ott lesz a Békás idõfutam. És így nem kéne bemenni pestre és átvergõdni a hungárián-árpád hídon. bár már mentem arra és nem volt gáz. vki? buta vidéki vaok mi?

Megteheted, semmi akadálya sincs. Figyeld a táblákat!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hogy semmi kárt ne okozz az autóban, vegyél egy fél kiló sertészsirt, és kend be vele a szélvédõt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egy ~ismi ugy oldotta meg ezt az avason amikor a garazsuk elott parkolt egy ismeretlen autos.
hogy szereztek egy erovagot azzal szepen lecsaptak az ablaktorloket.
masnaptol nem parkolt oda.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Tisztelettel érdeklõdnék a jogban járatos kollégáktól, hogy mi a (törvénytisztelõ polgárhoz méltó - nem röhög!) megoldása az alábbi helyzetnek:

A garázsom elõtt idegen autó parkol. Tõle se ki, se be.

Hívjak rendõrt, és az elszállíttatja? Esetleg autómentõt és elõlegezzem meg a szállítás költségét, aztán hosszasan pereskedjek? Egyáltalán mi konkrétan az a jogszabály, ami ellen az adott lábasjószág vét?

(Mint említettem: kromofág, pillanatragasztó, fiskars balta, stb egyelõre nem játszik...)

Köszi

...4 kerék hajtású autóval rendelkezõ ismerõs felhívása, vontakötél rögzítése az autó egyik fix pontján, és usgyi. Kedves barátom egy autot multkor behuzott az ut közepére, majd ráhívta a rendõrséget, de azért hagyott egy szép papirt a szélvédõn, h legközelebb kerekek nélkül húzom a kocsit. és elment :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Niki? Õt ismernünk kellene? (Ki Niki, a barátnõd? :) )

Belucci?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aham
aham

1kobmeter kb 4-5kg
szerintem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

De egy kilo belole az kb egy kobmeter nem?

jóval kevesebb szerintem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

http://forum.bikemag...ber.php?u=16654
.)

Kösz. Így már világos.
(lehet, ha engedélyezném az avatorakat, jobban képben lennék)

A sebesség mindent megold.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
De egy kilo belole az kb egy kobmeter nem?

Ride everywhere.

.