Ment ma csomag. Jó volt a telefonbeszélgetés:p
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Kösziii!!!
pont elfelejtettem volna, de enté átadta az üzenetet.
nem rég volt a comic relief.. hát.. gyengére sikerült. remélem most valami belevalóbb társaságot sikerült összekaparniuk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
átmész a híd alatt és utána 100-150 m (lámpás keresztezõdés) balos. aztán a belsõ sáv már a hídra visz el sem tudod téveszteni. de ha messzebrõl jössz a 2-esen és nincs megállód gödön, dunakeszin akor a 2/A gyorsabb, onnan egyszerû letérés a 0-ásra az meg szintén egyenesen visz a hídraéppen egy olyanon fúrom az agyam ami lehet hogy alapjában véve egy nagy hülyeség. szóval arról lenne szó, hogyha a 2-es útról jönnék befelé Pestre és szeretnék valahogy rákanyarodni az új Megyeri hídra, megteheteme azt. azért tenném meg mert azt gondolom így könnyebben eljutok Tahitótfaluba, jövõhéten ott lesz a Békás idõfutam. És így nem kéne bemenni pestre és átvergõdni a hungárián-árpád hídon. bár már mentem arra és nem volt gáz. vki? buta vidéki vaok mi?
Megteheted, semmi akadálya sincs. Figyeld a táblákat!éppen egy olyanon fúrom az agyam ami lehet hogy alapjában véve egy nagy hülyeség. szóval arról lenne szó, hogyha a 2-es útról jönnék befelé Pestre és szeretnék valahogy rákanyarodni az új Megyeri hídra, megteheteme azt. azért tenném meg mert azt gondolom így könnyebben eljutok Tahitótfaluba, jövõhéten ott lesz a Békás idõfutam. És így nem kéne bemenni pestre és átvergõdni a hungárián-árpád hídon. bár már mentem arra és nem volt gáz. vki? buta vidéki vaok mi?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Tisztelettel érdeklõdnék a jogban járatos kollégáktól, hogy mi a (törvénytisztelõ polgárhoz méltó - nem röhög!) megoldása az alábbi helyzetnek:
A garázsom elõtt idegen autó parkol. Tõle se ki, se be.
Hívjak rendõrt, és az elszállíttatja? Esetleg autómentõt és elõlegezzem meg a szállítás költségét, aztán hosszasan pereskedjek? Egyáltalán mi konkrétan az a jogszabály, ami ellen az adott lábasjószág vét?
(Mint említettem: kromofág, pillanatragasztó, fiskars balta, stb egyelõre nem játszik...)
Köszi
NE ÍGY! NE ÍGY!
A sebesség mindent megold.