Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

én csak lövöldözni voltam

király idõ van!

Te Májszter, neked nincs jobb dolgod ilyen szép idõben, mint a fórumot baszkurálni?

.... de latom neked sincs :D.. kiscsavo, nekem mar megvolt a mai penzum.... arrol nem tehetek hogy te delig alszol :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én csak lövöldözni voltam

király idõ van!

Te Májszter, neked nincs jobb dolgod ilyen szép idõben, mint a fórumot baszkurálni?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Menjetek biciklizni! Nem bánjátok meg!

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Hello! Segiteseg! Szinterezot, bikefestot, vagy akarmit keresek ócsóért... Bp.-en
esetleg priviben valaki?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Miért szarok megint a linkek?
Beleolvadnak a szövegbe...

nem megijedni

zorg babral kicsit, de majd visszaszinezi a linkeket

miert ne lenne ra vam?
kintrol jon es nagy az erteke

Szar linkek javítva...
"In idem flumen bis non descendimus"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem megijedni

zorg babral kicsit, de majd visszaszinezi a linkeket

miert ne lenne ra vam?
kintrol jon es nagy az erteke

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Akkor újat kell venni, az bemondja az elõadót és a számcímet ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miért szarok megint a linkek?
Beleolvadnak a szövegbe...

4 gigás Shuffle meg sok.
Nekem 2 gigás van, de amikor random feltölt rá egy csomó számot és valami megtetszik, amit nem ismerek, azt elég nehéz megtalálni utána. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Köszi!
Igazából az új 4 gb-os kellene (az a pici), de az még nincs Magyarországon :(
Mindenképp kell kerítenem akkor 1 USAbeli ismerõst akinek kiküldik és õ hazajuttatja... Igazából én még vámot meg mindent fizetnék, csak legyen meg :o

Még1X tényleg kösz :)

Az iStyle Pest vállal(t?) gravírt. Egyébként Ebay-en a leggyorsabb: http://global.ebay.c...pod shuffle 4gb
Erre talán még vámot sem raknak rá, nem kerül annyiba.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
informalodok osz majd szolok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Matyi, nekem van rokonom Amerikába, de haza is kellene hoznia, vagy visszaküldeni?
Szegeden lakik, nem tudom mikor jön haza, majd megkérdezem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Megkérdezem itt is... Hétvégén megyek a Construma kiállításra. Valakinek volna kedve csatlakozni?

--Trifo

Én is megyek holnap a construmára. Kiváncsi leszek hány óra lesz mire odaérunk Miskolcról. aszondi rádio nagy dugok várhatok :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Rémhöri!

almásbolt nem vállal gravírt, aszonták, menj el egy gravírozóhoz, aki megcsinálja neked, nem jár garanciavesztéssel szerintük. (vagy ha igen akkor levered rajtuk) shuffle 1gb 16, 2gb 22eFt. Itt van helyben gravíros is, egy-két ezer forintba az is bele fog kerülni sztem.
remélem segített valamit.

Köszi!
Igazából az új 4 gb-os kellene (az a pici), de az még nincs Magyarországon :(
Mindenképp kell kerítenem akkor 1 USAbeli ismerõst akinek kiküldik és õ hazajuttatja... Igazából én még vámot meg mindent fizetnék, csak legyen meg :o

Még1X tényleg kösz :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Saláné molotow-nak nagyon nagyon sok jóságot ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nagy iPod-ra mintha vállalnának gravírozást, és az apple webshopban meg lehetne adni, hogy milyen feliratot kérsz...vagy az is csak Amerikában van?

de pl. a Mammut 2-ben van Apple bolt, meg gravírozós is - én megpróbálnék iratni az Apple-nél egy papírt, hogy amennyiben szakember gravírozza, és fel tudod mutatni a gravírozás számláját is, akkor él a gari. nyilván a sufnitunigért nem lelkesednének õk sem...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem szeretném ha félreértenél, nem védem az alapot (Sorosnak úgy tudom ehhez nem sok köze volt), de:
-ez a jogszabály jól hangzik, de gyakorlatilag gumiszabály, annyit tesz, hogy megmondja a pszáfnek, hogy döntsetek igazából ti, ezt annyira nem szabályoznánk (lehetõséget adva pl. egyes részvények védelmére).
-kétségtelenül érdekes húzás volt ez az üzlet, de a törvény se a shortolást, se a market ordert, se a záró idõben történõ order beadást nem tiltja/bünteti, sem ezek kombinációját.
-ami nekem nem tetszett a dologgal kapcsolatban az a magyar piac és média erre adott jajongása, ami viszont szerintem néhol ellentétes a szabad piac elgondolásával. Kb: "es mivel kicsik vagyunk meg zaras korul volt ezert mindenki felfigyelt ra a piac meg kovette is."
-számomra a rendszer sérülékenysége, meg tehetetlensége a tanulság ebbõl, a zárás mindig a legvolatilisebb idõszak, egy ilyet le kellett volna tudnia kezelni szerintem.
-Kiváncsi lennék, hogy egy független gárda hogy bírálná el az esetet, gondolom a Soros Fundnak ez nem akkora tétel, hogy bármit ugráljon emiatt.

Nem tudom, a tõzsdei dolgok nem tartoznak a szakterületemhez, de közgazdász szemmel szerintem egyértelmû a törvény.
Szabad piac csak elméletben létezik. :) A média meg általában azt se tudja mirõl beszél.
A független gárda döntése csak a nemzetiségüktõl és nézeteiktõl függene.
Más, de kapcsolódik: A válságot egyébként egy erõs nemzetközi pénzügyi és tõkepiaci felügyelet és szabályozás hiánya okozta vagyis a rendszer túlliberalizált.

A sebesség mindent megold.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Rémhöri!

almásbolt nem vállal gravírt, aszonták, menj el egy gravírozóhoz, aki megcsinálja neked, nem jár garanciavesztéssel szerintük. (vagy ha igen akkor levered rajtuk) shuffle 1gb 16, 2gb 22eFt. Itt van helyben gravíros is, egy-két ezer forintba az is bele fog kerülni sztem.
remélem segített valamit.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:birth: Molotow

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

A törvénysértés oka: http://www.pszaf.hu/...ozl_090326.html
A törvény:
http://net.jogtar.hu...elpara=202#xcel

Nem szeretném ha félreértenél, nem védem az alapot (Sorosnak úgy tudom ehhez nem sok köze volt), de:
-ez a jogszabály jól hangzik, de gyakorlatilag gumiszabály, annyit tesz, hogy megmondja a pszáfnek, hogy döntsetek igazából ti, ezt annyira nem szabályoznánk (lehetõséget adva pl. egyes részvények védelmére).
-kétségtelenül érdekes húzás volt ez az üzlet, de a törvény se a shortolást, se a market ordert, se a záró idõben történõ order beadást nem tiltja/bünteti, sem ezek kombinációját.
-ami nekem nem tetszett a dologgal kapcsolatban az a magyar piac és média erre adott jajongása, ami viszont szerintem néhol ellentétes a szabad piac elgondolásával. Kb: "es mivel kicsik vagyunk meg zaras korul volt ezert mindenki felfigyelt ra a piac meg kovette is."
-számomra a rendszer sérülékenysége, meg tehetetlensége a tanulság ebbõl, a zárás mindig a legvolatilisebb idõszak, egy ilyet le kellett volna tudnia kezelni szerintem.
-Kiváncsi lennék, hogy egy független gárda hogy bírálná el az esetet, gondolom a Soros Fundnak ez nem akkora tétel, hogy bármit ugráljon emiatt.

Aktuális civil

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kittimnek sok boldog szülcsinapcsit!!!