Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Pénzügyhöz annyit hogy ezért jó a független pénzügyi tanácsadó. És a független a lényeg mert neki nem érdeke hogy egyikhez másikhoz dumáljon bárkit is. Inkább azaz érdeke hogy az ügyfélnek segítsen hiszen neki nagyobb tapasztalata van. Ez Magyarországon kívül természetes dolog, itthon még nem elfogadott. Magam is ezt csinálom s bizony amikor elmagyarázom hogy segíteni szeretnék s miben tudok szívesen veszik. S élnek vele.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mi akkor a baj, hogyha a lakásban van 3 telefon, ebbõl egy a pincében, egy az udvaron, és egy hordozható, és amikor beütöttem a számot, kicseng, és közben mintha rádiót akarna befogni, meg szól is valami. A hívott fél nem szólt, hogy recsegek.
Mi lehet a baj?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
"vannak eredeti parfumjeim.
nem eladok csak gondoltam megjegyzem."
Beteg :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
blog topic? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
voltam ikeaban vettem kepkeret :)

occo occo de tok jol nez ki. raktam bele dedikalt tankcsapdasos kept
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Boldogot Kokk! ! !

Ja Matt, nálunk is volt egy hete, én is csak tátogtam

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lehet :) dh meg 4x van/volt, az meg nem érdekel :)

-=B.B.B.=-

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Sugárfertõzött patkányok és eltévedt aligátorok közt bringáznak majd?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
19:00
UCI vb,Extreme kanális

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
EZ a könyv megvan valamelyikõtöknek?

-=B.B.B.=-

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lor: igen, pontosan ezt szerettük volna, csak épp nem felvenni, hanem átutalni. kp-ba simán odaadta volna (amit megint nem értek, hiszen kp-ban odaadhatja nekem a nem kevés pénzt, de egy átutalást nem indíthatok?), és megszüntette volna a számlát - szóval a varázsmondatod nem ért volna semmit, csak örült volna neki.

ha lett volna itt a városban olyan bankfiók, ahol a másik számla van, akkor nem sz*rozunk, felveszem-átviszem-berakom, aztán csáó. de persze azon az 1km sugarú körön belül, ahol vagy 15 bank 15 különbözõ fiókja van itt Budaörsön, egy nekünk megfelelõ fiók sincs. így meg nem akartam Budapest másik végére néhány köteg 20ezressel rohangálni.

a jutalék felvéve meg bõ duplaannyi lett volna, mint utalva - és az úgy már nem kevés pénz, jóval több, mint az a kamat, ami a számlanyitás óta jóvá lett írva. szóval ezért sem vettem fel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dave: a megfelelo pilanatban elhangzott
oke akkor kiveszek mindent megszuntetem a szamlat nagyon sokat szokott erni
persze akkor mar meg is kell szuntetni mer ha csak erre kapjak fel a fejuket az nem jo.

trifo: wow polimer az zsir
szalerositeses tema is megy neki?
par jegyzetet tolhatna.

anyagmernok ismi van ott valahol erd korul
o is polimeren vegzett

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Kokknak innét is boldogot!:)

konás: ja, most már rájöttem. csak érted én, aki életében bankban csak a bankkártyát megújíttatni volt, honnan a francból tudja, hogy mi a procedúra? szóval õk nem azért vannak ott, hogy kiszolgáljanak, és segítsenek?

a végén, amikor aláhúzta a határozatban azt a részt, hogy "Kérjük TRT-t (apu) gondoskodni arról, hogy a nevezett XYZ (ez vagyok én) a PQRS összeget kamatostul kézhez kapja.", és mondta, hogy nekik a papír szerint kell eljárniuk, és nekem ezt csak kessben adhatja oda, akkor arra csak annyit mondtam, hogy "és ezt miért nem tetszett mondani 2 órája, amikor vagy 5x kértem, hogy át szeretném utalni a pénzt? na mindegy, majd édesapám bejön, és rendet tesz..viszlát.", és leléptem. értem én, hogy papír szerint kell eljárni, de akkor talán ezzel kellene kezdeni, hogy vagy kp, vagy semmi, és nem lopni az ember idejét, nem?

úgy látszik, amíg az embernél cask övtáska-sisak-napszemüveg-bringa meg rövidgatya-ing van, addig nem veszik komolyan az ilyen helyeken.

viszont jót bringáztam a városban, a móriczon még mindig isteni a gyros és arc a csávó.:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Boldog Születésnapot Kokk!

Itt van a Trigon stucni hajtókar kormány. Zsír.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lor: BME-n végzett gépészmérnökként, polimeres szakirányultsággal. Volt a Bosch-nál, aztán átment az Alstom-hoz, de ott a próbaidõ lejárta elõtt pár nappal hirtelen leépítették. Úgy két hónapja. Hát ez.

--Trifo

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Boldogot Kokk :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ezen ne csodálkozz. el kell nekik magyarázni sokszor, hogy mit akarsz és hogy ezt lehet... rámenõsnek kell lenni, különben ledumálnak, csak azért, hogy ne kelljen csinálniuk semmit.
anyám az apehosokkal szokott hosszas beszélgetéseket folytatni, amikor egy új törvényt hoznak, s szeretne felvilágosítást kérni, mert, ha nem jól csinálja a könyvelést, akkor Õt vágják meg... persze az apehban se tudnak semmit, a határidõ szorít, úgyhogy marad a megérzés, vagy jól gondolta vagy sem...

anno én is meséltem arról, hogy nekem kellett elmagyarázni a bankban a nõnek, hogy mi az az internetkártya... szóval errõl ennyit...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
"1st" fiók, Budaörs, Szabadság út. tegnapelõtt apuval meg ma 10 órakor is azzal kezdtem, hogy át szeretnénk utalni a gyámhatóságis számlán lévõ összeget (mivel nagykorú lettem) egy másk számlára. semmit nem tudnak 5 másik ember felhívása nélkül elintézni, akik még 10 másikat mondanak, akik ezzel foglalkoznak, mert õk már nem. nagy nehezen jóváírják a teljes összeghez képest elenyészõ 700 forintnyi kamatot, határozat jogerõsség minden...13 órára végre sikerül elintézni mindent, de amikor mondom, hogy akkor átutalhatnánk e erre a számlára, akkor közlik, hogy az nekik új információ (jó, hogy ezzel kezdtem), és azt nem lehet, mert csak apu utalhat át, de apu már nem számlatulaj, de én nem utalhatok át apu nélkül, és én különben sem utalhatok át...de kp-ban kiadják. aha, akkor dupla jutalékot húznak le, én meg rohangáljak egy tisztes adag pénzzel a városban. aput felhívom, õ is ezt mondja, és hogy hagyjam a francba akkor õket.

a vége az lett, hogy közölték, hogy de a határozat szerint ezt csak kp-ban adhatják ki. erre fel megköszöntem a szíves segítséget és hogy 3 óra alatt nem sikerült kinyögniük, hogy amit én szeretnék (átutalni - csak 5x mondtam el, hogy "akkor ezt át lehet utalni?""perszepersze"), azt nem lehet. mindennek köszönhetõen cirka 2.5 órát csúszott a napi programom, és most kellene a Deákról a Móricz felé tekernem.

oké, hogy 18 vagyok, nem vagyok jártas ilyen ügyekben és szerintük most nekem úgyis szünet van, és ráérek, de rohadtul nem. buta, primitív ügyintézõk.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
en meg szarra aztam :(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mit vegzett?
mit hol melozott?
nyelv?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...