Muhaha, 3 a kislány
kiskubai, már csak földön van hely
LEhet hogy a VOLT fesztiválos bulizás átlényegül lakásavatóra Úgylegyen!
Muhaha, 3 a kislány
kiskubai, már csak földön van hely
NE ÍGY! NE ÍGY!
Én nem csak vészhelyzetben használom. Ha úgy mûködik, mint az én B+ pumpám, akkor könnyebb kezelni, mint a mûhelypumpámat.
Emellett jó lenne tudni, hogy mennyit nyomok bele, mert a gumi nyomkodásából nem tudom megállapítani. (ráadásul sokszor van, hogy fáradtak az ujjaim, úgy érzem, hogy elég kemény, aztán kiderül, hogy mégsem volt az...)
---------------------
A belsõnek is van nyomáslimitje vagy elég, ha a külsõjével tisztában vagyok, az biztosan kisebb, mint a belsõé?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Azért lehetnél megértõbb, mióta megvan a bringája, csak baja volt vele.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
A tag olajos egy picit (a felsö része, nem a szelep körül), a telót meg majd ma letesztelem.remélem minden okés a cuccokkal
fuck me, i'm famous!
na hali.
az este értem haza 1-7siofokról+2 nap AT valahol.
A sok szilikonos nö mellet Sala nevü szörös valamivel is találkoztam 2 x .
Találkozásuk kizárólag üzleti alapon volt, Powerpoint megbeszélés után teát rendentünk (Sala ice tea és Sopronit) az aranyparton és felmértük a magyarországi vizibiciklis kulturát.
Mivel az emlitett témák bizonyára relativ kompexnek tüntek, igy a második meetingpointunkat budapestre szervezte a managgmentünk.
Itt "Long Travel" néven kötöttem üzletet Mr. Salaval
fuck me, i'm famous!
Tudom nem apró, de elég sürgõs. Egyszeri alkalom, többet nem fordul elõ!
Váz + villa kombóra licitálok, a 2-t együtt nem tudom kifizetni, meg nekem más villa kellene. Szóval érdekel-e valakit egy Dt Swiss EXM 150 teleszkóp, QR 15-ös, a képeket elnézve legalább 20 centi a villanyak, karcmentesnek tûnik. A tulaj 1749 grammnak írja (inkl. Streckachse - azt hittem minden alkatészt tudok németül, de ezek szerint nem), 424 pozitív értékelése van (100%-os). A lényeg, hogy az árát jövõ hét elején át kellene utalni nekem, hogy ki tudjam fizetni a rendelést. Árban megegyezünk, az alapár 749 euro. Többet privát üzenetként, hogy a többieket nem zavarjuk. Kalandorok kíméljenek!
NE ÍGY! NE ÍGY!