Elõször próbálj vele beszélni róla, ha nem megy akkor egy golyó bele és egy a levegõbe utána

Bekened bemelegítõkrémmel és utána leöntöd, utána nem lesz gond vele.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
gyökér barom ostoba buta szobatársam akármire cserélném...
hihetetlen egy barom. magában beszél, amikor nem suliban van, akkor a gép elõtt ül egész nap és mindenféle idióta játékokat játszik éjfélig.
sokat nem törõdik vele, hogy más esetleg pihenni akar. ha kidobom a harmadikról milyen büntetést kaphatok? :-D
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én 8 évig jártam egy helyre az osztálytársaimmal, kb augusztusig hiányoztak. augusztusom elég sûrû volt, hamar elment, nem volt idõm ilyenekre, hogy hiányozzanak, gyõrben egyetemen meg kb a második héten már volt 15-20 ember, akivel elég jóba lettem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
én 8 évig jártam egy helyre az osztálytársaimmal, kb augusztusig hiányoztak. augusztusom elég sûrû volt, hamar elment, nem volt idõm ilyenekre, hogy hiányozzanak, gyõrben egyetemen meg kb a második héten már volt 15-20 ember, akivel elég jóba lettem.ez a szerenádozás vicces dolog, de valahol szomorúak vagyunk...6 év az mégis csak 6 év...
-=B.B.B.=-
Én nem veszek sört egyáltalán, így nem tudhatom, hogy normális-eopsz, elnézést, igazad van.
csak azt hittem, hogy egyértelmû, hogy normális ember nem vesz alkoholmentes sört.
-=B.B.B.=-
Izomtéridõninja-geológus!
Izomtéridõninja-geológus!
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Dave, az írásodból hol derült ki, hogy hol voltál és ott mivel voltál?Sehol.
-=B.B.B.=-
Ride everywhere.
.