Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hetente nyomom kétszer az utat ha ez vígasztal .p
mondjuk buszt még nem mertem megkockáztatni. vonat szimpatikusabb.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De rohadt messze van ez a Szombathely, 80-as átlaggal, egy buszon. Legalább volt idõ italozni hazafelé :)

Szúnyogriasztásra van nekem is tippem, de azt '37-ben betiltották...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem is szorítsatok, kimentem egy 5 percre a málnásba, megettek azok a nyomorék dögök.
Holnap kelek a nappal, mert fel kell ásnom a málnát, meg a szõlõt is. Be kell öltöznöm akkor... :(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Trifo:
Ismerõsöm citronellát ültetett a kertjébe és se a szúnyogok se más bogarak nem jönnek arra. Cserébe enyhe citrom illat van :)
Nézz utána neki bevált.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szúnyogok... hájj de szar vakarózva ébredni:D

A fecskés sztoriról már én is hallottam... elég extrém már a helyzet!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szúnyoggal még nem találkoztam idén, szerencsére...:)

holnap reggel 8-tól tessék ám drukkolni.;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
lángszóró megold mindent. római parton már most invázió van sajna.

visszatérve a jogsi ologra: haveromék egy érvényes jogsi nélkül járták meg horvátországot. õ otthon hagyta, apjáé meg 2 éve lejárt. szóval itthon parásabb, mint külföldön. turistákat amúgy se állítják meg szerintem olyan nagyon.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ez a bajom nekem is... Meg kell erre arra.Így marad a merevváz :rofl:

Még a fecske se akar hazajönni. Õt is megadóztatják elõbb utóbb, így megértem :rofl:
Vagy a buzi macskazabálók õket is megették. Hogy ennék meg az anyjukat inkább.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thez: na most ez megint majdnem olyan, mint a CUBE volt számomra. Ha már bringa, ne legyen már vitrin. Aztán meg idén most hétvégén vettem elõ a montit, oszt most is ment vagy 70km-t két részletben. Minek ilyen a magamfajtának? Azért a nyálamat persze csorgatom. Meg hát a régi jó GT Zaskar Race-szel meg mit csinálnék akkor? De észben van azért...

A sznyogok meg akkor rohadjanak meg ott ahol vannak. Idén megint jól fogy majd a Protect-B. Kamcsatkán is bírta, itt se nagyon hibázik.

--Trifo

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
+1 videki blog-jellegu tortenet: ti tudjatok, hogy miert nem szerencses repcefoldon atvagni bringaval?

(sugok, az olajhoz van koze :D)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
én spec na arra gondoltam hogy nem írtják

hanem erre

http://index.hu/bulv...em_jonnek_haza/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Az unalom is elijesztheti a McFarm szendvicset... :)

Trifo: L-es méretû patika Stumpi FSR.. :) Beszélgessünk? :)

Nyuszog :( Kéne permetezni, de nincs a településeknek :(

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
aa, szabadon setalni csak a novendekeket visszuk, a felnottek kozul csak az nagy szukank "kutyakompatibilis". a 9-12 honapos novendekek meg max korbeszaladgalnak meg ugatnak a cocit, amig az meg nem unja... :(

westink meg csak egy van, az is oreg, de az mondjuk meg igy 12 evesen is nekimenne :)

Vigyél magaddal dogo-kat, majd azok lerendezik ;)

a szunyogok: nem tudom nalatok mi a helyzet belviz teren, itt eleg sok volt (van), mar itt is gyulnek a rohadek szunyogok. sztem a kertbol hiaba irtod, nem ott szaporodnak.
a helyi riasztas mukodhet, pl faklya nekunk bevalt, amugy sima grillezeskor se nagyon jonnek.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

és jó lesz rákészülni hogy qrva sok szúnyog lesz idén...

amúgy passz, az irtásról

és mekkorák !!, megcsípett egy a kertben és 2szer akkora lett a nyoma is , mint máskor..azért talán erre nem kellene sajnálni a pénzt..

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

amúgy passz, az irtásról

bezony, sokminden tiltolistara kerult az EU miatt...

trifo: egy kertre lekorlatozva igen nehez lesz :D a permetezessel szart sem ersz... hogy gondoltad?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Thez: wazze, már megint a kisértés! Elõször a CUBE, most meg ez a speci. Most vegyem meg? Mekkora ez egyáltalán? Mondjuk nem az elsõ Speci lenne a családban, mert a kiscsajnak már az van (12" :) )

Mondjátok meg, hogy mivel lehet hatékonyan kordában tartani a szunyogpopulációt egy kertben? Permetezés? Villanyos írtás? Vagy netán ez: http://www.szunyogir.../magyar/m1a.php ? Három napja elõjöttek ezek a dögök, de annyian, hogy nem lehet megmaradni a kertben egy percre se.

--Trifo

amúgy passz, az irtásról
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Thez: wazze, már megint a kisértés! Elõször a CUBE, most meg ez a speci. Most vegyem meg? Mekkora ez egyáltalán? Mondjuk nem az elsõ Speci lenne a családban, mert a kiscsajnak már az van (12" :) )

Mondjátok meg, hogy mivel lehet hatékonyan kordában tartani a szunyogpopulációt egy kertben? Permetezés? Villanyos írtás? Vagy netán ez: http://www.szunyogir.../magyar/m1a.php ? Három napja elõjöttek ezek a dögök, de annyian, hogy nem lehet megmaradni a kertben egy percre se.

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

de ugy latszik te is ugy erezted h kommentalnod köll :)

de ereszthetted volna bõlére is :D

akinek nem inge...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Elképzeltem Thez-t, ahogy félpercenként nyom egy F5 -öt a frissítéshez, várva mikor írhat valamit :)

Pont ezt teszem.

Csak annyit akartam, hogy "nekem is jól telt a napom, mégsem írom be, mert marhára nem érdekel senkit...."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
marhak :D:D:D