Charon;
akkor lehet, ott megszûnik légzárónak lenni.
gps hasznos tud lenniadd meg a mail címét, belinkelem neki az üzenõfalon az elmúlt 30 hozzászólást
fakk, holnap újabb epizódjához ér az "ismerd meg kishazádat" sorozatom.
ezúttal Gyõr-Bábolna vidékét kaptam.
báze, ezen beszarok amúgy, hogy 4. alkalommal voltam teríteni és eddig mindig más területre mentem, alkalmanként 25-40 kis bolt/kocsma/büfé keresgélés a feladat...
NE ÍGY! NE ÍGY!
Lebuktatni? Az elõbb derült ki, hogy asse tudom, hol vagyokNem szép dolog lebuktatni a fórumtársat, fõleg, ha az asszonya is olvassa.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Úgy emlékeztem, hogy Angliában volt valami afférod egy nem magyar lánnyal.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Aztán meg gondolkozhatna ezeken:add meg a mail címét, belinkelem neki az üzenõfalon az elmúlt 30 hozzászólást
add meg a mail címét, belinkelem neki az üzenõfalon az elmúlt 30 hozzászólástcsajom meg csak 22, de most neki is elkezdodott. a problema csak az hogy nemtom hogy mondjam meg neki
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
na ezért híztam el:DSzerintem ha valaki elkezd aktívan sportolni (egy héten 5-6 napon minimum 1-2 óra intenzív mozgás), akkor olyan étvágya lesz, hogy még többet eszik, illetve az izmai is elkezdenek nõni. A végeredmény pedig testtömegnövekedés. Szerintem!...
én 191 magas vagyok, és 86 kiló, mindenki döntse el
Szerintem ha valaki elkezd aktívan sportolni (egy héten 5-6 napon minimum 1-2 óra intenzív mozgás), akkor olyan étvágya lesz, hogy még többet eszik, illetve az izmai is elkezdenek nõni. A végeredmény pedig testtömegnövekedés. Szerintem!...