Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Jó ez a marzo reklám.

pont ezt akartam irni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó ez a marzo reklám.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Megint kikapott a nõi kosárlabda-válogatott :( Rátgéber remélem magába száll...

szvsz nem õ a fõ gond. sõt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

varosi xc verseny:

http://www.go-boy.co...tions&prodID=34

hû, ez profin néz ki :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Fast Fridayben volt olyan hogy kb 3x10m-es placcon belül csomó bringás. aki lerakja a lábát kiesik. nyilván lehet szopatni a másikat hogy megállsz elõtte, meglököd a kerekét stb. :)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
egy ilyen versenyt szívesen látnék bp-en is.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

egy kis városi bringaversenyre milyen ötletetek van?

esetleg trackstand? könnyen bemutatható, és utána csak az egyensúlyérzékén múlik, kicsiként is :)

vagy northshore elemek kis magasságon :D
ha meg az húzós, deszkalapokból egy kanyargós pálya, és rajta kell maradni a deszkán.
vagy mérleghinta.
csak ne lehessen belõle nagy esés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ügyességi feladatokat keresek, fõleg gyerkõcöknek (monjdjuk ovisoktól középiskoláig).
a szokásos szlalom az elég uncsi. ami eddig szóba jött még az egy mondjuk 1,5 méteres kör és ki bír tovább ott maradni.
ma volt egy ilyen ügyességi verseny, aztán utána szóltam a rendezõknek, hogy ha akarják, legközelebb szívesen segítek megrendezni :)

haverom most mutatta a ceg honlapjat aminek dolgozik
filmeket csinalnak del-afrikaban. varosi xc verseny:

http://www.go-boy.co...tions&prodID=34
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

ügyességi feladatokat keresek, fõleg gyerkõcöknek (monjdjuk ovisoktól középiskoláig).
a szokásos szlalom az elég uncsi. ami eddig szóba jött még az egy mondjuk 1,5 méteres kör és ki bír tovább ott maradni.
ma volt egy ilyen ügyességi verseny, aztán utána szóltam a rendezõknek, hogy ha akarják, legközelebb szívesen segítek megrendezni :)

egy mini-alleycat, némi ügyességgel megspékelve? a kicsiknek kisebb körben, ahol a szülõk is tudják kísérni, a nagyobbaknak, akik tudnak magukra vigyázni, azoknak pedig nagyobb körben...keresd meg ezt, hozd el azt, gyûjts össze X kocsmában aláírt poháralátétet:D, stb, és a végén minden teljesítõ kap egy nyalókát.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ádámnak sok boldog Fájört!:ed:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog szülinapot Ádám! :beer:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Megint kikapott a nõi kosárlabda-válogatott :( Rátgéber remélem magába száll...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem gyakran járok gyorsétterembe (inkább pizzát rendelek, vagy összeütök magamnak valamit), de a sors meg az elintézendõ dolgaim úgy hozták, hogy 1 héten belül 2x betértem a McDrive-ba.

régen ugye volt a sima elsõ ablak rendelés, másodid fizet, harmadik kiad. aztán lett az elsõ rendelés, második fizet és kiad - lassú volt. aztán vettek ilyen mikrofonos falakat, hogy a nép majd jól abba beszél, és ott van mellette az "étlap" is, és tök praktikus volt meg gyors, bár szokatlan elsõre..második ablak fizet, harmadik kiad.

most meg mi van? kint áll a sor az M7 közepén, ugyanis az elsõ ablakot kilõtték, és a srác/csaj kint áll a placcon egy pda-val, nyomkodja hogy mit kérsz (lehetõleg minél lassabban). a múltkor csinos kiscsaj volt, de most egy nagydarab pösze csávó. második ablak fizet, lehetõleg lehúzósan - mindkétszer ugyanazt kértem, adtam 1200t kajajegyben meg 100at érmében. 1240et fizettem, egyszer se adtak vissza, és a blokkon is alapból 1240 szerepelt...ha legalább abba gyûjtódobozba dobnák be a visszajárót alapból, ami a rászorulókon segít, akkor még oké, de így? harmadik ablak kiad, lehetõleg pohártartó nélkül - mégis hova a sz*rba tegyek el négy darab 0.5-ös poharat úgy, hogy hazáig ne dõljön ki? középre csak egy fér be, az is épphogy...ha meg kérek, akkor meg húzzák a szájukat.

legközelebb frankón leparkolok, és bemegyek - ennél még az is gyorsabb, és jobb...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

xbox 360-bol melyiket kell venni? amelyiknek van hdd-je az azert jo mert akkor le lehet ra tolteni jatekot es nem kell benne a dvd-t cserelgetni?

ezekben van wifi vagy ra kell dugni a routerre?

vagy jobban megeri a PS3?

xbox stimm... a legokosabb alap.

Ellenben nem használom, és sajnálom hogy nem wii-t vettem :)

Tenisz, golf, egyéb kontrolleres okosságok.
Bár idõm se sok.. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
engem autósok nem annyira kötnek le....

amit imádok az a Gears of War 1-2 meg a Guitar Hero World Tour

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Waze, én meg még csak a MediaMarktban fogdostam ilyen konzolokat, ott se sokat. De venni - fõleg magamnak - tuti nem fogok. Biciklim már van, idõm meg amúgy se sok :)

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
grid van pc-n, de azt mar szazszor vegigjatszottam, onlajn meg csak lokdosodos laggolos gyokerek vannak. most test drive unlimited van fenn, de ez meg bugos :(

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
úgy tudom igen.....mi GRID-el játszunk....az nagy királyság

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aham. koszi mindenkinek! amugy csak HD ready a tv-m, de jo nagy, ugyhogy jo lesz rajta jatszani. Gran Turismo csak PS-re van?

RAUH-Welt
B E G R I F F