Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Na... :D

Amúgy nagyon okos, több nyelven tud, mint ahány ujjam van... :) És olyan gyorsan gépel angolul, mint én magyarul. És kettõvel fiatalabb nálam.

És falusi élet örömei, jön be a disznóürülékszag az ablakon.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

minek ?
hogy dupla annyi legyen mint a pasiájé ?

kéééész:D:D:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ja és ne felejtsd ki azt sem, hogy az iqja legalább 110 legyen.

minek ?
hogy dupla annyi legyen mint a pasiájé ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ja és ne felejtsd ki azt sem, hogy az iqja legalább 110 legyen.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

hagyjad már,animalsex lenne,tyúk ba..ó!:D

az elõbb bejelentkezett msn-en egy bizonyos "Tamás", és így a kis képecskéje egy egészen jó csaj volt, amennyire ki lehetett venni - az a tipikus "lefotózom-magam-a-tükörben-bikiniben-vagy-fehérnemûben" kép..igaz, csak nyaktól lefelé, de az nem nézett ki rosszul. ha nyaktól felfel is oké, és zacskó nélkül is elmegy, akkor CJ-nek respect. ;)

az más kérdés, hogy a kakasos tetkók már nem érdekelnek.:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Dave, Jocek... :D :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Ma van a születések napja?:)

Gratulálok Thommey!
Az "asszonyod" lehetõ legjobb ajándékot adta szerintem.

Pár év múlva pedig mehettek együtt sörözni.:D

Izomtéridõninja-geológus!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kicsin múlott, hogy barátnõm ne menjen modellkedni Amerikahonba... Nagy kõ esett le arról a szõrös szívemrõl.

Hasonlók az asszociációk;
vajh' a Babe 3 forgatásához kerestek mellékszereplõket? :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok!

Elõször ién is szeretnék gratulálni a Babához így ismeretlenül is :).

Másodszor a keresõben kerestem miket is írtatok a paypalrõl. Nagyjából amit így elsõre gondolok, hogy ez egy internetes bankszámla amire feltöltök pénzt, és így könnyen tudok másnak utalni. De azt szeretném kérdezni, hogy ez mennyire biztonságos. Mert halottam olyanról, hogy elutalom Neki a pénzt Õ ezt megkapja, de addig nem tudja felvenni ameddig én vissza nem igazolok, hogy nálam van a cucc? Magánszemélytõl venném a vázat kint Angliába és oda is küldetném ismerõsömhöz Londonba. Vagy ez is csak becsület játék?
A harmadik kérdésem az lenne, hogy Londonból Õ, hogy tudná nekem elhozni a legolcsóbban? Ha a repülõgépen plusz pénzt fizet a dobozért, vagy pedig ha futárral küldené el nekem? És kijönne esetleg 10 ezer forintból?

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Üdv: szabolcska

paypal csak akkor ved igazabol ha ebayrol vasarolsz. amugy csak egy penz kuldesi forma. ha elkuldted a penzt, o meg felveszi akkor mar sok mindent nem fogsz tudni csinalni. de az internetes vasarlas ilyen, elore fizetsz aztan megkapod a cuccot. vagy nem. ami ritkan - de elofordul. a biztonsag abban rejlik, hogy akinek fizetsz nem kell megadnod a banki adataidat, csak egy email cimet amivel a paypla-re regisztralva vagy. igy nem tudnak visszaelni a kartyaszamoddal, bankszamlaszamoddal, stb.

hazakuldes kisebb csomag eseten Royal Mail, nagyobb csomag eseten pl www.arvatrans.com - irni kell nekik egy emailt, es megmondjak hogy mi mennyi. vagy lehet kerni ajanlatot futarcegektol is, neha tok olcson kijon. dpd, dhl, fedex, parcelforce stb.

tam probalok intezkedni
de cseh vendegek vannak a nyakamon
meg amugy is konnyen elfelejtem hivni a faszikat

lecci lecci ne felejtsd el.

MIndenkinek köszi:)
Azt hiszem én fáradtam el jobban, pedig nekem csak asszisztálni kellett:D

en is gratulalok mindket szulinaposnak!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Köszi a szülinapi jókívánságokat!
De a legnagyobb ajándék ma Bognár Attila Vince,aki délben látta meg a napvilágot!
Paramétereit tekintve az 53-as méret 3500g
Képek: http://www.kep.tar.h...mmey/50642848#2
Papa bódog

Az nem semmi! :)
Sok boldogságot! ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Thy: nagyon nagy grat!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
hagyjad már,animalsex lenne,tyúk ba..ó!:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Kicsin múlott, hogy barátnõm ne menjen modellkedni Amerikahonba...
Holnap tolok pár akcióképet

a két mondatnak ugyanaz az "alanya"? mert akkor várjuk a képeket.:D

Thommeyéknak sok boldogot tõlem is.:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Boldogot Thommey-nek, a kisbabának szintúgy, és egészséget a családnak! :)

Kicsin múlott, hogy barátnõm ne menjen modellkedni Amerikahonba... Nagy kõ esett le arról a szõrös szívemrõl.

Holnap tolok pár akcióképet, meg énvagyoke képet.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!

Másodszor a keresõben kerestem miket is írtatok a paypalrõl. Nagyjából amit így elsõre gondolok, hogy ez egy internetes bankszámla amire feltöltök pénzt, és így könnyen tudok másnak utalni. De azt szeretném kérdezni, hogy ez mennyire biztonságos. Mert halottam olyanról, hogy elutalom Neki a pénzt Õ ezt megkapja, de addig nem tudja felvenni ameddig én vissza nem igazolok, hogy nálam van a cucc? Magánszemélytõl venném a vázat kint Angliába és oda is küldetném ismerõsömhöz Londonba. Vagy ez is csak becsület játék?
A harmadik kérdésem az lenne, hogy Londonból Õ, hogy tudná nekem elhozni a legolcsóbban? Ha a repülõgépen plusz pénzt fizet a dobozért, vagy pedig ha futárral küldené el nekem? És kijönne esetleg 10 ezer forintból?

Nno. Ha ebayen veszed, az a legbiztonságosabb, de a PPalban is van beépített "védelem". Kifizetésnél ellenszolgáltatásként jegyzed az összeget, és azt is odabiggyeszted, hogy ugye mit is vársz cserébe. Felvenni fel tudja minden további nélkül, de ha gixXxer van, akkor visszakövetelheted a mánit. Ilyenkor disputát kell az eladóval kezdeményezni, ha pedig õ ellentmond neked ennek során, akkor a PPal dönt az ügyben kölcsönös meghallgatás után. Szerencsére még nincs ilyennel tapasztalatom, de azt mondják, h szinte mindig a vevõ javára döntenek, és megy vissza a pénz (feltéve, hogy...)
Olyan is lehetséges, legalábbis velem már történt ilyen, hogy elküldtem a pénzt, és no reaction, viszont nem is vette fel a tsávó. Ilyenkor bizonyos idõ elteltével az összeg visszakerül a számládra.

Költségekrõl Tamaskat lehet érdemes kérdezni, õ postázott már onnan ide.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Köszi a szülinapi jókívánságokat!
De a legnagyobb ajándék ma Bognár Attila Vince,aki délben látta meg a napvilágot!
Paramétereit tekintve az 53-as méret 3500g
Képek: http://www.kep.tar.h...mmey/50642848#2
Papa bódog

sok mindenjót! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
MIndenkinek köszi:)
Azt hiszem én fáradtam el jobban, pedig nekem csak asszisztálni kellett:D

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

buek!

de hogy hivjak?

Attila Vince a neve és úgy hívják, hogy gyere ide kisfiam.:)

Sok boldogságot a babának, a mamájának és persze a papának is!:impra:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek!

de hogy hivjak?

tam probalok intezkedni
de cseh vendegek vannak a nyakamon
meg amugy is konnyen elfelejtem hivni a faszikat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...