Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. június 25. - 22:11

egy jo szabolcsi haverom mondta anno
szerelem kell ahhoz, hogy a csajod orra ala fingjal.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
vendég_Charon_*
Írta 2009. június 25. - 22:03

Ja, erre egy hülye csaj azt mondta a baráti körbõl, hogy akik igazán szeretik egymást, azok elõtt nem gáz pár puki
Love the gas Meg, love the gas!
http://www.imeem.com...r-comedy-video/
Írta 2009. június 25. - 21:20

Írta 2009. június 25. - 21:12

Találtam egy érdekes ötletet bringazáráshoz.
http://www.pto.hu/post/1/766
nem rossz ötlet. viszont arra kíváncsi lennék, hogy a beépített tuti zárszerkezettel hogy csinálnak puha nyerget? deszkapadot még oké lehet, de a deszkapados gépeket nem hagyjuk ott, ugye?

amúgy ez így, ebben a konstrukcióban nem ér sokat - pontosan annyit, mint ha csak a hátsó kereket lekötnéd egy U-lakattal. a nyeregcsövet és/vagy a nyereg pálcáit nem nehéz elvágni egy akkus flex-el meg egy jó vágótárcsával - ennél csak a nyeregcsõbilincs csavarját kicsavarni egyszerûbb. ha az nem gyorszáras ugye....és akkor tényleg van egy gyakorlatilag U- lakatom _csak_ a hátsó keréken, ami miatt nem tudom tekerni a gépet. de platóra feldobni így is lehet. vagy csak kifigyeli az illetõt, szemrevételezi a hátsó kerekét, aztán túr megfelelõt az elõzõ lopásokból, és pikkpakk kicseréli a hátsó kereket.
vagy csak kiveszi a két kereket, odaadja a kollégának, letakarja a zárrészét, aztán hali. õ meg viszi a vázat - igaz, hogy furán néznek rá a buszon, de hát mások is szoktak bringavázat vagy ezt-azt cipelni a buszon...
ja, és akkor arról nem beszéltünk, hogy egy nyereg mögé beülõs lejtõzésnél hogy tökönvághat az a lakat.

Írta 2009. június 25. - 17:31

Írta 2009. június 25. - 14:46

egyébként azokkal a híres akcióképekkel mi lesz már?

Írta 2009. június 25. - 12:29

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. június 25. - 12:17

Válasszuk a nagy pektintartalmú almát, banánt és fõtt répát. Ezek duzzadóképességük miatt beszívják a béltartalmat, ezáltal lekötik a betegséget okozó baktériumokat és azok méreganyagait. Bevonják és védik a bél gyulladt nyálkahártyáját, székletanyagot képezve gyorsítják a bél ürülését, tisztulását, a szervezet méregtelenítését.
Na, megyek is ebédelni!

Írta 2009. június 25. - 12:10

szerintem részben azért mert a hasmenés így is kiszárít, a só meg még megköti benne a vizet....a krumpli m eg mer tudjátok...keményítõ

Írta 2009. június 25. - 11:57

Bizonytalanul mered maga elé. Csak ténfereg.
Látszik rajta a bizonytalanság. A kezét törölgeti. Izzad.
Erõt gyûjt, majd félénken megkérdezi:
"miért fontos, hogy sótlan legyen a fõtt krumpli??"
Sóhajt egy nagyot. Felszabadultnak látszik...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. június 25. - 11:36

Írta 2009. június 25. - 11:32

Írta 2009. június 25. - 10:50

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. június 25. - 09:12

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. június 25. - 08:48

house utos. de az mar tok regota "nezheto" volt :wtf:
jogos:D le is töltöttem már régebben, de az érettségi miatt csak most jutottam oda , hogy meg is tudtam nézni.

Írta 2009. június 25. - 07:54

Én ugyan ettem, de felõlem mindenki nyomja be a saját kedvenc testnyílásánAzt hittem, azt enni kell
...de ugye a cél érdekében...

Írta 2009. június 25. - 03:55

Azt hittem, azt enni kellBanánt olvastam egy oldalon, hát vettem is egy kilóval. Szép óvatosan benyomtam ma.

...de ugye a cél érdekében...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. június 25. - 03:49

Fújjj, olyat nyomtak belém mindig gyerekkoromban! Azt útálom!fõtt, sótlan krumpli....
Banánt olvastam egy oldalon, hát vettem is egy kilóval. Szép óvatosan benyomtam ma. Estére egész szilárd volt már mindenbanánnal és egy marék széntablettával
Vagy egy 0,5 ös zacsis tej + 10dkg savanyú káposzta, 1 óra múlva nem lesz már minek kijönnie

Ja, pálinkát azt öreganyám is ajánlgatta mindig. De nem segít, mert elõbb felszívódik, mintsem segítene. Inkább csak arra jó, hogy amellé se eszel semmit, csak tolod beViszki b*zdmeg. Az tuti jó rá. vagy végsõ esetben Immodium. De inkább a viszki.

Ja, erre egy hülye csaj azt mondta a baráti körbõl, hogy akik igazán szeretik egymást, azok elõtt nem gáz pár pukiTejfölös kovászos uborkás húsleves.
Amúgy meg már elegem van a cseresznyébõl, ettem mielõtt idejött barátnõm, és állandóan pukiznom kellett, persze visszaszorítottam, (amit nem szoktam) most meg fáj a hasam...

Sõt, ha már nem mernek egymás elõtt, akkor gáz van, hogy nincs gáz

És amúgy ma este betoltam egy kis szalonnás, kolbászos, hagymás, babot. Sok sörrel persze, meg egy kis pálinkával csapatva. De inkább sok sörrel.
Aztán összefutottam ezzel a csajjal, akivel fishingen is, és szabadkozott, hogy hagymásat evett. Mondtam, nem gáz

Hehehehehe. Ajajj. Na mindegy. Asszem majd viszem vacsizni a napokban

Írta 2009. június 25. - 00:13

Írta 2009. június 25. - 00:11