No és melyikõtök lesz a fiú?
:sex:
Rossz az,aki rosszra gondol;)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Optimális esetben így kéne mûködnie. Mérnököknél nem tudom, hogy hogy van, de nálunk közgazdászoknál a gyakorlatok nagy része semmittevésbõl, aktatologatásból, kávéhozásból áll. Sokszor elõfordul, hogy egy hét után hazaküldik az embert, hogy jöjjön vissza majd utolsó nap. Szóval nincs sok értelme. Persze ha olyan helyre megy az ember ahol dolgozni is kell akkor az úgy rendben van, de kevés az olyan hely ahol használják a képességeinket."aláírja, hogy ott voltál" - nem arról szólna ez az egész, hogy a leendõ mérnökember gyakorlatot szerezzen? Márhogy mikor már diplomásként megjelenik egy melóhelyen, ne akkor lásson életében elõször olyat, hogy munkahely.
--Trifo
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
El kell menni dolgozni a gyak helyett és azt elfogadtatni gyakorlatnak.Rohadjon meg aki kitalálta a nyári gyakorlatot (-1 hónap a nyárból) suck.....igaz 8 óra papíron de csak 4-et húzatnak le velünk.....de akkor is na....
A sebesség mindent megold.
hát ez igaz,de ne akarjon már meggyõzni engem hogy most ez nekem nagyon rossz,és ha szakítunk akkor sokkal jobb lesz nekem,mert a barátnõje ezt mondta.barátnõjének meg most gratuláltam hogy elérte azt amit akart.mert a fiúk mért a barátokkal beszélik meg a problémákat, azelött, hogy a csajjal egyeztetnének?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
huhh ez mennyire így van... Jössz ma hozzám?
Segít hozzászokni a rohamosan közeledõ 20 nap alapszabadság gondolatához.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nekünk 6 hét volt, amibe az aratás is belelógott.Hallgass Jackson-t, hátha jobban eltelik az a rettenetesensok 4 óraRohadjon meg aki kitalálta a nyári gyakorlatot (-1 hónap a nyárból) suck.....igaz 8 óra papíron de csak 4-et húzatnak le velünk.....de akkor is na....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
meg:D:D a rokonok pillantása; felbecsülhetetlen;)