Más topicban több a biciklizés

Csak 20-án lesz a repülés? De már sok minden kipakolva + lezárva... Ha rám hallgatsz, letojod az egészet

Maszkot már vettél?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
koca: városi túrára gondoltál?
Merre lesz a lakás amúgy?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Nekem már nem sajnos, de lehet szerzek Neked vevõtma már nem jó? akár a helyszínen is át tudod venni, szüleim is mennek...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Most jövök a reumatológustól. Szerencsére nem a gerincemmel van a gond, hanem begyulladt az izom a farizmomnál és neki nyomja az ideget a medencecsontnak, ez okozza az isiászt. Azt mondta pár nap és rendbe jövök.
:bananadan
Ehh, ha ezt tegnap látom...
:(
Ehh, ha ezt tegnap látom...tudom, közeli az idõpont, de hátha érdekel valakit...
van 2 darab eladó ülõjegyem Ákos 40+1 turnéjára
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ráadásul csak gurulni.mit fosol? csak biciklizni kell
A sebesség mindent megold.
ajaj kezdek izgulni a 7vége miatt
szombat délben startol a lemans dh
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
AW: 30y még megvolt, de aztán elmentünk vhova vmiért, ott elhagytam a maradék két korty borom, aztán Bandiékból igazából semmi sincs megcsak, hogy éneklünk, ölelkezünk, kiabálunk, világot értelmezünk, meg, hogy amikor a gyomor és a pillangók, igen ez rémlik még.
Hamar indultunk, ja fél 3-ra értem haza.
Még a szigeten ettünk vmi salátát, meg vhol a körúton gyrost, aszongya Hédi õ nem kér, majd csak megkóstolja. Hát végülis, hagyott egy 3 falatot.
Képeket majd nyomom, csak a telóhoz nincs nálam a zadatkábel. Túléltem, a mai napot, nem is értem, hogyan.
Izomgörccsel mit lehet kezdeni? Hajnalban arra ébredtem, hogy begörcsölt a vádlim, de úgy, hogy majdnem betojtam. Ez már nem az elsõ eset. Miután kienged és bekenem izomlazítóval, akkor javul, de attól kezdve alig alszok és egész nap húzódik. Valami megelõzés kellene. Tudom, hogy magnézium tartalmú vackokat ajánlanak, de nem valószínû, hogy az hiányzik, mert elég sok zöldséget eszek.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
A sebesség mindent megold.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt