Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ugyis csak azért veszi h legyen az is otthon

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Ne is mondd! Bemegy az üzletbe ujjnyi vastag lánccal a nyakában a dicsák csávó és alkudni kezd a 20 ezres biciklibõl is.

Ezért fussa az aranyláncra.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

http://wcs.oisz.hu/4...kezelo-zrt.html

ha nem is segített, de a szándék megvolt.:)

Tényleg nem segített - ipari cuccal foglalkoznak leginkább - de azért kösz.

--Trifo

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

/épül egy új tássszkóó a falu végén, ilyen fa szerkezetes fallal, ha jól láttam/

jaja azt én is láttam. ott a repülõmúzeumnál
zsír új út meg minden, utánna végig a töltésen a belváros felé

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Igazi gagyi bolt:D De jó lenne, ha itt is nem azzal kellene küzdeni, hogy nem, 35000 alatt nincsen KERÉKPÁR!

Ne is mondd! Bemegy az üzletbe ujjnyi vastag lánccal a nyakában a dicsák csávó és alkudni kezd a 20 ezres biciklibõl is.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

itt angliában mindenhol csak specialized trek cannondale cervelo..stb meg van sok számomra ismeretlen márka is. Bementem egy kis boltba itt richmondban, VASÁRNAP, és trek madone 3 méretben raktáron, miche, chris king cuccok szintén. Szoptam, mert pont az nem volt ami nekem kellett volna (7800-as dura karhoz névtábla, csak a 7700-ashoz, meg a 7900-ashoz volt...).

Igazi gagyi bolt:D De jó lenne, ha itt is nem azzal kellene küzdeni, hogy nem, 35000 alatt nincsen KERÉKPÁR!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

boldogot kiskubai :)

Köszi:)

tamaska: meg említettél valami cuccokat amiket hazaküldtél volna. Szivesen állok rendelkezésedre, ha átveszi valaki a nyugatiban pl. De akár haza is vihetem :D
apropó! hol van a boltotok?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
boldogot kiskubai :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Eddig még csak áttoltam a bicajt a jelenlegi sulimon... de így is elég furcsán néztek rám/ránk:D. Lehet, hogy az 1,4-es slick gumi miatt?:chin:... ááá... lehet, hogy csak a Specialized bicókat ismerik itt Dabason:D... Mata? Az mi??:D

itt angliában mindenhol csak specialized trek cannondale cervelo..stb meg van sok számomra ismeretlen márka is. Bementem egy kis boltba itt richmondban, VASÁRNAP, és trek madone 3 méretben raktáron, miche, chris king cuccok szintén. Szoptam, mert pont az nem volt ami nekem kellett volna (7800-as dura karhoz névtábla, csak a 7700-ashoz, meg a 7900-ashoz volt...).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kiskubai: en voltam, de fogalmam sincs hol van. majd beledurok a bringaalkatreszes fiokba
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Eddig még csak áttoltam a bicajt a jelenlegi sulimon... de így is elég furcsán néztek rám/ránk:D. Lehet, hogy az 1,4-es slick gumi miatt?:chin:... ááá... lehet, hogy csak a Specialized bicókat ismerik itt Dabason:D... Mata? Az mi??:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ki is lakik és dolgozik Angliában? csak emrt említette hogy van egy alu lockringje, és oda is adná, de itt van. na, most én is itt vagyok.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ma voltam volt sulimban,csak apával ketten voltunk bent így már elmondhatom magamról,h bicajoztam a tanári folyosón és a tornateremben:Da linóleumon tuti guminyomokat lehet hagyni.a legjobb amit láttam az egyik régi könyvön: Ady Endre raj.majd tessék a napiszart figyelni:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Koma, a görcsért nem szóltál? :)

Mit kerestetek Szandán? :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lor, szarvaskõnél szójjá' kimegyek egy fröccsre!
cj:
vótam szandaszõlõsön, bamme
monnyuk, csak átgangoltam Szolnokra... ott meg elénekltük a cimbivel szolnok végén : favilla, fakanál ,fateszkóó
/épül egy új tássszkóó a falu végén, ilyen fa szerkezetes fallal, ha jól láttam/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nem igazán...vittem-hoztam.Szerdán egész nap Bp.-en leszek.
A megyeri hídtól milyen messze van a munkahelyed?

ezen az oldalon légvonalban egy kilcsin belûl úton mondjuk 1 kilóméter

másik oldaltól + 3 km

má bocs hogy Thy helyett válaszolok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
CSak most néztem meg. House 5. évad:scared::wtf::icon_cry:

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
http://wcs.oisz.hu/4...kezelo-zrt.html

ha nem is segített, de a szándék megvolt.:)

Izomtéridõninja-geológus!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
E!

A festékes dobozok - ugye - veszélyes hulladéknak minõsülnek. Namost nekünk ebbõl van egy jóóóó naaaagy kupaccal, olyan 100 darab is lehet. Kb 2 órája telefonálgatok, hogy hova a rák véreres péniszére vigyem ezeket, ahol rendesen ártalmatlanítják. Ha a keresésnek nem lesz nagyon záros határidõn belül eredménye, kivágom az egészet a kukába, oszt ennyit a környezettudatosságról. Fikidifákk...

--Trifo

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

ennek buvoletebe estunk
http://upload.wikime...ristajelzes.jpg
majd jovunk

klara es tibor

te is egy uton, meg o is?
joszerencset!