Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2009. September 06. - 16:20

Posted 2009. September 06. - 16:12

azok nem tudtak volna 2!! kézzel kapkodni 
Lehet lerugdosta õket a lépcsõn és magukkal akarták rántani ;p

Lehet lerugdosta õket a lépcsõn és magukkal akarták rántani ;p
Posted 2009. September 06. - 16:08

Posted 2009. September 06. - 15:55

dehat elso eves himnemuek is vannak evrol-evre, nem?
bar igazad lehet, amikor en voltam elsoeves foiskolas, en sem emlekszem hogy ket kezzel kapkodtak volna utanam a vegzos lanyok
[na jo, volt 1-2 kivetel
]
bar igazad lehet, amikor en voltam elsoeves foiskolas, en sem emlekszem hogy ket kezzel kapkodtak volna utanam a vegzos lanyok

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. September 06. - 15:18

Jenõ: úgylegyen:D
ilyenkor mindig felsejlik bennem egy kérdõjel, hogy kedves Enikõ polgártárs vajon mit ivott hogy ily remek fogalmazáskészség szájja meg, mely tartalmaz némi humorelemet is:D
ilyenkor mindig felsejlik bennem egy kérdõjel, hogy kedves Enikõ polgártárs vajon mit ivott hogy ily remek fogalmazáskészség szájja meg, mely tartalmaz némi humorelemet is:D
Posted 2009. September 06. - 15:02

Aran' Pöcörõk!
Teljes az együttérzésem, mert így szeptember elején biz az én torkomat is szorongatja valami, ugyanakkor felhívnám figyelmeteket arra, hogy az õsz beköszöntével nem csak az erdõben indul a vadásszezon! Ráadásul a hím nemû egyetemi polgártársak abban a kegyben részesülnek, hogy nõ nemû polgártársaikkal ellentétben, számukra az elsõévesek felbukkanásával évrõl-évre BÕVÜL a vadászmezõ kínálata.
A tárgyfelvétel/órarend összeállítás szerintem az egyetem tudásbõvítõ tevékenységei közül szinte az egyetlen, amely az ÉLETRE készít fel... elõadás? vizsga? ehhhh
Maggika! Ne aggódjál, idõd sem lesz kiélvezni a páratlan élet szépségeit, és máris lesz kihez alkalmazkodjál! Ha peched van, még azt is gyakran a füledbe súgja majd Zelk Zoltán után szabadon, hogy Ákóm-Dákóm. jajjj
Megtalálós alleycat : miért? elveszett valami?
Teljes az együttérzésem, mert így szeptember elején biz az én torkomat is szorongatja valami, ugyanakkor felhívnám figyelmeteket arra, hogy az õsz beköszöntével nem csak az erdõben indul a vadásszezon! Ráadásul a hím nemû egyetemi polgártársak abban a kegyben részesülnek, hogy nõ nemû polgártársaikkal ellentétben, számukra az elsõévesek felbukkanásával évrõl-évre BÕVÜL a vadászmezõ kínálata.
A tárgyfelvétel/órarend összeállítás szerintem az egyetem tudásbõvítõ tevékenységei közül szinte az egyetlen, amely az ÉLETRE készít fel... elõadás? vizsga? ehhhh
Maggika! Ne aggódjál, idõd sem lesz kiélvezni a páratlan élet szépségeit, és máris lesz kihez alkalmazkodjál! Ha peched van, még azt is gyakran a füledbe súgja majd Zelk Zoltán után szabadon, hogy Ákóm-Dákóm. jajjj
Megtalálós alleycat : miért? elveszett valami?
-Esni fog holnap?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?
Posted 2009. September 06. - 13:39

megtalálos alleycat lesz, szuper, csak soha nem vagyok akkor pesten mikor ilyen van, pedig egyszer megnézném élõben!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2009. September 06. - 13:23

Posted 2009. September 06. - 12:46

Posted 2009. September 06. - 12:38

Posted 2009. September 06. - 12:32

isten éltessen gakos!!!
segítenék csak holnap már menni kell reggel suliba
meg lehet nem is mennétek velem sokra 
nézem viva, Már Luis Hamilton egzotikus bulája is puccéran parádézik a klippjébe, és a zenéja is szar....
Viszont Kelly Clarkson még mindig álomszép...
segítenék csak holnap már menni kell reggel suliba

nézem viva, Már Luis Hamilton egzotikus bulája is puccéran parádézik a klippjébe, és a zenéja is szar....
Viszont Kelly Clarkson még mindig álomszép...
Posted 2009. September 06. - 12:30

Posted 2009. September 06. - 11:08

kéne egy segítõ a 2 kor kezdõdõ alleycat-hez
2-4 ig a gép elõtt kell ülni, és ha hívunk segíteni a neten megkeresni dolgokat
valaki?
2-4 ig a gép elõtt kell ülni, és ha hívunk segíteni a neten megkeresni dolgokat
valaki?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. September 06. - 01:09

Posted 2009. September 06. - 01:04

Posted 2009. September 06. - 00:59

tényleg, holnap 'oskola...
jó lesz az.
csak a tárgyfelvétel több agysejtem öli meg, mint egy egész félév...jól meg tudják kavarni.
lesz olyan tárgyam, aminek a nevétõl rosszul vagyok.

jó lesz az.
csak a tárgyfelvétel több agysejtem öli meg, mint egy egész félév...jól meg tudják kavarni.
lesz olyan tárgyam, aminek a nevétõl rosszul vagyok.

Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. September 06. - 00:44

Posted 2009. September 06. - 00:43

naplemente jó. szoktam én is. mostanában nem, régebben többet. lehet holnap meg is nézem hanem fog borulni.
jaj én már várom a sulit. unom magam itthon
jaj én már várom a sulit. unom magam itthon
Posted 2009. September 06. - 00:39

jajjj, de vacak lesz holnap suliba menni ( 1. nap --- ultraszívás)....nagyon nem kívánja a testem:D
Posted 2009. September 06. - 00:26

Meg dörtölni nekem meg félcsõbe evvel jobb.
Ha találok értelmes telót nem túl drágán akkor az megy bele, ha nem akkor NS Fundamental. Addig meg kölcsön Axel.
Ha találok értelmes telót nem túl drágán akkor az megy bele, ha nem akkor NS Fundamental. Addig meg kölcsön Axel.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960