Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
meg aki egy 440-es, tárcsás kona p2-t, jelezzen, legyen kedves. köszönöm!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Urak, nem tud valaki rövid távon egy 32-es Fox Talas villát, 9 mm-es gyorszárral, jó állapotban?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Utóbbi is lehet, de inkább a monoblock. Amúgy meg ez a bringa szent és sérthetetlen, nem lehet semmit cserélni rajta!!!!!!! -.-' Fel se hozom, szenvedjen így vele.

Ez egyértelmû. :) Az õ döntése, szerelje õ, vigye vissza a boltba õ, szívjon vele õ. :)

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Utóbbi is lehet, de inkább a monoblock. Amúgy meg ez a bringa szent és sérthetetlen, nem lehet semmit cserélni rajta!!!!!!! -.-' Fel se hozom, szenvedjen így vele.
Ott virágozz, ahova elültettek!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

vissza kell vinni es megmutatni hogy nem fajin. amugy nekem ez ugy hangzik mintha tul rovid monoblokk lenne benne.

Vagy nem nyúl eléggé be a váltó. :) Fél évig próbálkoztam váltóállítással, míg végre egy hozzáértõ szólt, hogy az illetõ elsõ váltó nem jó ehhez a rövid monoblokkhoz. Váltócsere óta minden rendben.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

vissza kell vinni es megmutatni hogy nem fajin. amugy nekem ez ugy hangzik mintha tul rovid monoblokk lenne benne.

Én is erre jutok, fõleg, hogy egy fél órája már nem tudom elérni a beállítást, eddigi bringákon, amin állítottam megvoltak pik-pakk ezek a dolgok..

A Decathlon egyik elõnye, hogy vannak szerelõik.

De minek.... Elvileg ott át lett nézve elhozás elõtt... (mármint átnézettették)

Balaton kört hét elején ezzel mentem, a középsõ tányéron és a hátsó sor középsõ 3-4 tányérán kívül mondjuk nem kellett mást használnom, de próbálgattam, hogy hogyan vált és ez valami hihetetlen.. Meg kapásból ezek a cuccok rajta.

Annak idején amikor mondtam, hogy használtan vegyen, meg, hogy milyet, akkor jött a nem, az új kell, mert az új az csillog-villog, meg az új, meg új és az új. De kb más elõnye nincs is...... Ez meg nem elõny. Pláne, amikor meg lett véve, volt kb ugyanennyiért (2-3ezerrel többért) egy Alu Magellán apróban, full Deore, merev villás, fvkaros, nem marokváltós (ami szintén egy nagy semmi).... De az nem kellett... Most meg én szívok vele. :DD

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nha az milyen, amikor nem teszi le kistányérra az elsõ átdobó akkor sem, ha a bovden nincs rákötve (= nem feszíti/tartja fel), a végállás a legszélére van engedve... Fincsi... Már kínomban azzal próbálkozok, hogy magát a váltót próbálom kicsit beforgatni (egyre bicóellenesebb állapotban van). De jó, hogy 4234132x mondtam el bátyámnak, hogy ne Decathlonos bringát vegyen, de csak azért is azt kellett...

A Decathlon egyik elõnye, hogy vannak szerelõik.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nha az milyen, amikor nem teszi le kistányérra az elsõ átdobó akkor sem, ha a bovden nincs rákötve (= nem feszíti/tartja fel), a végállás a legszélére van engedve... Fincsi... Már kínomban azzal próbálkozok, hogy magát a váltót próbálom kicsit beforgatni (egyre bicóellenesebb állapotban van). De jó, hogy 4234132x mondtam el bátyámnak, hogy ne Decathlonos bringát vegyen, de csak azért is azt kellett...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hívnám, ha meglenne a száma.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
hívd fel.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Valaki oldalba bökhetné arpi07-t, hogy nézzen fel és nézzen privátot...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
jo pofa Sala JR ès örült a vizipisztojnak amit tölem kapott a balcsin. azonnal bevetésbe kerüt a fegyver. boldogot tölem is.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

csak azt ne mond, hogy fórumoznak :)

Nekem pedig még rémlik valami nagyon régrõl, hogy Sala felregisztrálta a trónörököst. :)
edit: Mondom én :D Sala jr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én pl. a 25-et kórházban töltöttem. Szóval annak örülj, hogy egészséges :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Látom nem kispályázol Sala! :-)
Majd megünneplitek ha nálad lesz, biztos örülni fog! Egyébként meg egészség!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kisfiam szulinapjan otthon lenni egyedul

kifejezhetetlen erzes

asszem tolok egy paleazt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

hát, én tavaly novemberben láttam. télleg marha jó hangja van az Öregnek, jók a zenészei is csak az volt a baj hogy beszélt a számok között. nem is keveset. és az rendkívûl szánalmas volt. meg úgy kb az egész koncertet hazavágta.

Igen, én is így emlékszem. Vegyes érzésekkel mentem haza a koncert után, ameddig zenélt, világszínvonalú, de a számok közötti dumák szerintem nem a színpadra valók. Rengeteg keserûség lehet a Kapitányban. Sajnos.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Gondolom a krüger-rõl van szó...:)

küldemény felvéve Birmingham UK - feldolgozva Birmingham UK - elhagyta Birmingham UK - megérkezett East Midlands UK - feldolgozva Brussels BEL - elhagyta Brussels BEL (ma délután)... hát azt hiszem majd hétfõn találkozom csak a vázzal :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
( :D)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/