Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. november 11. - 17:04

egy olyan kérdésem lenne hogy milyen EGYSZERÛ programokat ajánlotok weblap flash logo arculattervezéshez? suliban kaptam egy ilyen feladatot,j.hétre kell. sose csináltam ilyet,valami egyszerû programot keresnék aminek a megtanulása/átlátása nem hónapokat vesz igénybe..
köszi ha tudtok valamit!!
ui: mac-re kell..
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2009. november 11. - 14:56

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. november 11. - 14:55

na mondjuk errol meg draga jo Anyam tudna meselni.
én anyukám is tanár,õ is kb ennyit keres mindenféle pótlékkal.most emelkedett a fizetése,de amennyivel emelkedett,de annál többel emelkedett az adója is,ezért végül is rosszabbul járt mintha nem történt volna semmi.
Írta 2009. november 11. - 14:45

Na. Mizu Tommmas? Akarsz róla beszélni?
kösz nem...szar dolgokon dolgozok, dög unalom..
én már csak a betyárseregben hiszek.
nem diplomás akarok lenni, hanem olyan pozicíóban ülni ahol sok a kenõpénz, vagy a végkielégítés...most épp azon morfondírozok, h melyik párthoz "közeledjek"...ezekhez már minek, azok már tele vannak...kemény dió
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. november 11. - 13:46

meg a tanarnak is joga van az idegosszeroppanashoz.
fegyelmezni nem lehet egyiket se. multkor egy kollega raszolt a 17eves 5odikes 90kilos "kislanyra" hogy ha nem viselkedik akkor allni fog ora vegeig. mire o kozolte hogy "na az baszna ma be" es rohogott hangosan bele a tanar szemebe. ezzel szemben az a 130netto se olyan sok. mert ket tanari fizetesbol is csak 55nm panel meg egy 8eves suzuki jon ki meg videken is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 11. - 13:42

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. november 11. - 13:41

Nem, nem csatlakozás szinten, hanem olyan szinten nem jutott energiája végiggondolni, hogy elfelejtette, hogy mikor beér az állomásra a vonat, és el akar indulni a másik irányba, ahhoz kelleni fog még egy mozdony! Esetleg egy vontatómozdony, ez esetben pedig idõ, míg kihúzzák, visszatolják, és visszacsatolják.
Bruttó 220ért. Hmm! Hív a vasút, vár a máv. Kib*szni mind, menjenek el dolgozni inkább. A vezetõ meg ugye japánban ezek után harakirit követ el, mert késett. Ezt is ajánlgattam a jegyellenõrzõnek

He? :wtf:
Tommas: minden téren. De most az idõjárás zavar a legjobban. Legalább hó esne

Írta 2009. november 11. - 13:39

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. november 11. - 13:27

nekem meg az tetszik a mávban (pályavasút), hogy friss diplomás közlekedésmérnököknek mennyire viccesen kevés pénzt ajánlanak.. vagyis amit ajánlanak és nettó lenne, az okés lenne, de így (legalsó álláshely, aminek betöltéséhez közlekmérnök diploma kell, 216 bruttó, összehasonlításképpen gyseves mozdonyvezetõnek 160 az alap nettója.) és ezek után széles mosollyal az arcán mondta a csávesz, hogy menjünk a máv gyakornoki programjára és maradjunk ott jó sokáig...
oké lehet feljebb lépni, mindenféle belsõ képzések elvégzése után, és akkor a fizu is emelkedik.
(hív a vasút, vár a máv, de ne engem hívjon:D)
Érdekes, hogy neked br220e forint viccesen hangzik a semmihez nem értõ, semmit nem tudó embernek.....
A mozdonyvezetõnek már az elsõ napján több felelõsége van, mint egy pályakezdõ diplomásnak....
És akkor még nem beszéltem a tanári fizetésrõl.
Le az ingyenes felsõoktatással.(ami csak a diplomásoknak van ingyen, a melósok fizetik a nagyrészét....)grrr....
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. november 11. - 11:03

nekem meg az tetszik a mávban (pályavasút), hogy friss diplomás közlekedésmérnököknek mennyire viccesen kevés pénzt ajánlanak.. vagyis amit ajánlanak és nettó lenne, az okés lenne, de így (legalsó álláshely, aminek betöltéséhez közlekmérnök diploma kell, 216 bruttó, összehasonlításképpen gyseves mozdonyvezetõnek 160 az alap nettója.) és ezek után széles mosollyal az arcán mondta a csávesz, hogy menjünk a máv gyakornoki programjára és maradjunk ott jó sokáig...A vasutasokról nekem is van egy jó sztorim. Egyik ismerõs mozdonyvezetõ volt, de már rendszeresen annyit ivott, hogy nem hagyhatták ebben a munkakörben. Aztán õ lett, aki szondáztatta a vasútnál a dolgozókat, de itt is annyit ivott, hogy már nem tudta ellátni a feladatát. Innen áthelyezték kerékkopogtatónak.
A MÁV-nál nehéz elérni, hogy kirúgjanak.
oké lehet feljebb lépni, mindenféle belsõ képzések elvégzése után, és akkor a fizu is emelkedik.
(hív a vasút, vár a máv, de ne engem hívjon

Írta 2009. november 11. - 10:11

A vasutasokról nekem is van egy jó sztorim. Egyik ismerõs mozdonyvezetõ volt, de már rendszeresen annyit ivott, hogy nem hagyhatták ebben a munkakörben. Aztán õ lett, aki szondáztatta a vasútnál a dolgozókat, de itt is annyit ivott, hogy már nem tudta ellátni a feladatát. Innen áthelyezték kerékkopogtatónak.
Valami hasonlót magyaráztam a jegyellenõrzõnek az utazás vége után, a bõ 50 percet késett vonatról leszállva, mikor jegyet akart vetetni velem, miután a kalauz végigpihente az utat.
Ezek ismeretében nem tudott meggyõzni

Boldogot Palmi!
:birth:
Írta 2009. november 11. - 10:05

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. november 11. - 09:12

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 11. - 08:42

Írta 2009. november 11. - 07:27

buek palmi
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 11. - 01:42

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 11. - 01:40

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. november 11. - 01:35

EZER ÉVES LETTÉL!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 11. - 00:50

nalunk vasut fele melozo cegnel is annyi van.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 11. - 00:19