Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
voltunk ma úgy du.2 körül (lyukasóra) ebben az Allée-ban. azt magyarázza már el valaki, hogy hogy a fenébe csinálja azt _rengeteg_ (a pláza egyik végétõl a másikig ért az electroworldbe menõ sor) ember, hogy õ megengedheti magának, hogy ott áll 5-6 órát, nem dolgozik, majd seccperc alatt megfordul és kitol egy 40"+-os, vadonásúj televíziót. mert az csak 180 volt mostan. és vagy 30-40 ilyet láttam elmenni mellettünk..

esküszöm, ennyi birka embert rég láttam egy helyen - amikor meg be akarok menni az Intersportba, akkor meg beoltanak, hogy "ne tolakodjon már fiatalúr, ott a sor vége, mit képzel magáról, mi itt állunk 2 órája, hogy vehessünk új televíziót, mer' most csak 150 a hádéredí filíszp." nem volt jó napom, úgyhogy szegény újgazdag bloggernyugdíjas nagymana jól megkapta, hogy hát nem mindenkinek van ideje kivárni a sort és csak szeretnék bejutni ide a sportáruházba...

ettõl eltekintve abszolút pozitív benyomás - óriási C&A, Jeans Club, Marks&Spencer, van a cipõboltokban 40es cipõ:D, mozi is van, meg millió bolt. cserébe kb mindig sok ember lesz, eléggé jó helyen van - aki bírja a tömeget, annak ajánlom, eddigi legkellemesebb pláza, pedig amúgy nem szeretem õket. lehet az teszi, hogy végre világos van, természetes fénytõl..

p.s.: a fõzelékfalóban ne egyetek, pontosan feleannyit adnak, mint 300 méterrel arrébb, a móriczon. és nem is a frankó menzás tányérba, hanem ilyen roppant eco mûanyaghabosba.:(:D

ps.2.: sok jó gimis kiscsaj van.:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
voltatok már úgy, hogy begépeltetek egy postot többször is,majd töröltétek, mert tudtátok, hogy óriási vita lenne belõle?! ;):) Inkább nem kommentelem Révi hsz.ét.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Mindenesetre engem megfogott ez a szakma, és örülök neki hogy van egy ilyen lehetõségem.

Akkor talán érdekelhet:
http://www.bgk.bmf.h...iranyu_2010.pdf

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

én meg az erkélyen ücsörögve, esõt bámulva, édes rozét szürcsölgetve rájöttem valamire.

kurvára elkúrtam az életem...

és a faszkivan azzal aki odafent tologatja a bábukat, dögöljön meg.

Csak pozitívan! Mindig menni elõre, nem feladni!

Ne izgulj, sokan csak 40 felett lettek sikeresek, addig csak szoptak. (mostanában sokat olvasom a wikipedia-t :) )

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Nekem is vacak a hetem Tommmas. Ha igazi magyar vagy, ez némiképp megvigasztal. :D

A Nap Hozzászólása! :-)

...

sala:
Haggyad azt tibi!
Levágja azélet gyémánnta' gecczibe' he.
Ma kicsit szarcsi, lehet, hónap is allesz' de muszáj összekapni magad, legalább, magadért.
Mi cimbikkel mostanába agyaltunk, hogy nem is magamnak kell megfelelnem, hanem, annak, hogy fogom elmagyarázni a kölykömnek, hogy apa mé' nem ez-az, s apa mé' olyan amilyen.

széljegyzet gyanánt:
AZT A KURVA ÉDES ROZÉT MEG KIÖNTENI AZ ERKÉLYRÕL A 3.14CSÁBA!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vagy ma. hozélámpa rulez! :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Holnap bringázz egyet!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

én meg az erkélyen ücsörögve, esõt bámulva, édes rozét szürcsölgetve rájöttem valamire.

Nno, nebúsulj, ha esik az esõ pénteken, azértis felmegyek, és elkortyolgatunk valamit együtt!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai, azért az, hogy érettségi nélkül olyan munkád van amibõl összejön ájfónra, mekbúkra, ultegrára az azért kiba nagy szerencse ;)

Ájfon használtan, mekbúk használtan, a bringám fele használt, a másik meg 235-ös euróból külföldrõl vásárolva...Kb minden féláron. Így nem olyan drága ám. Szerintem én azért úgy viszonylag jól elgazdálkodok a pénzzel (ez alól kivétel a szeptemberem, meg az októberem, de errõl is csak ti tehettek Salával:D, meg a pedofil barátnõm, aki miatt kb 10k-t vertem el vonatjegyre. Havonta.), engem inkább idegesít az, amikor osztálytársam szól anyucinak, hogy nem megy a legújabb játék maxgrafikán, és ezért KELL a legújabb videókártya, ami most éppen 112ezerbe kerül, úgyhogy hát Õ olyat szeretne. És megkapja. Kérdés nélkül.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

vagy ha a munkád a hobbid..

Én is inkább ezt választanám Saláéval szemben.

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kiskubai, azért az, hogy érettségi nélkül olyan munkád van amibõl összejön ájfónra, mekbúkra, ultegrára az azért kiba nagy szerencse ;)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
vagy ha a munkád a hobbid..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nincs annál jobb ,ha a hobbid a munkád lehet!

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

szóval neked is csak megszületni volt nehéz....

Ugyanúgy tanulnom kell, ugyanúgy kb 1050 munkaórába telt a bringám árának az összeszedése, az elmúlt 3-4 évben a legdrágább dolog amit a szüleimtõl kaptam (és kb az egyetlen konkrét szülinapi vagy karácsonyi ajándék), az az SPD-SL cipõ-pedál kombó. Nem tolnak BMW-t a seggem alá (van pedig ilyen az én koromban, 17 évesen is!), és nem tömnek pénzzel ha elfingom magam. Igaz, te azt látod belõlem hogy iPhone-om van, meg MacBook-om. Azért, mert én erre költöm -jelenleg- a -munkával- megkeresett pénzemet. És nem mondjuk gatyára, amire sokkal nagyobb szükségem lenne, mert kb van 2 használható, vállalható farmerem...A nagypapám által annyi elõnyöm van, hogy már most tegezõdök azokkal az emberekkel, akik engem tanítani fognak az egyetemen. Aztán majd meglátjuk hogy mi lesz belõle. Mindenesetre engem megfogott ez a szakma, és örülök neki hogy van egy ilyen lehetõségem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szóval neked is csak megszületni volt nehéz....

fuck me, i'm famous!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

amúgy igen fiatal vagyok, de 4-5 éve minden nyáron melózom, és utálom azt, hogy megkapom a fizumat, nem kell rezsire költenem meg semmire, veszek belõle egy nadrágot (szigorúan 10 alatt, ez ilyen elv) meg egy cipõt, és már alig marad belõle valami... és akkor még a bicómon csak állagmegóvás volt, fejlesztés nem is.

Rossz helyen melózol nyáron. De a hozzáállásod tetszik. Az a baj (kinek baj, kinek szerencse) hogy manapság rengeteg múlik a kapcsolatokon. Én ilyen viszonylatban jó helyre születtem, szigorúan csak a szakmával kapcsolatban (Tehát nem befolyásos családtaggal rendelkezek, "csak" a szakmában -ami egyébként fémrestaurátor- ismert, és elismert szakember nagypapával rendelkezek), de ez már elég ahhoz hogy jó munkám legyen nyaranta, és egyetemre kerülés elõtt szerezzek rengeteg szakmai tapasztalatot.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Érdekes, hogy neked br220e forint viccesen hangzik a semmihez nem értõ, semmit nem tudó embernek.....
A mozdonyvezetõnek már az elsõ napján több felelõsége van, mint egy pályakezdõ diplomásnak....

anyukám mindig azt mondja otthon, hogy kb 30cal kéne jobban keresnie neki is, meg apukámnak is ahhoz, hogy úgy éljünk, ahogy az elvárható lenne. pl nyáron nyaralás, vagy hogy ne legyen gond a tanítattásunk és a kocsi kicserélése egyszerre (vagy ha jön rá mondjuk havi 40 törlesztõ)

a menetrendet meg nem ember csinálja úgy, hogy egy papírra írkálja, hogy melyik vonat hol van, hanem bepötyögi az adatokat és a gép kidobja a megoldást.. az hogy nem nézte a végén meg tényleg gáz. az idei menetrendet nem ismerem, az 1es (bp-gyõr hegyeshalom) vonalon szerencsére minden rendben, a vonatok sztrájk idején is járnak. :) ((a mellékvonalakat meg bezárták.. nem spóroltak vele semmit, de utas sem volt a vonaton, mert a sajna a királyi vasút annyira merev, hogy nem meri megcsinálni azt, amit pl romániában, hogy a vonatnak vannak opcionális megállói is mellékvonalakon pl földút-vasút keresztezõdésénél, érdekes, de 30-40%-kal többen utaznak a mellékvonalakon így.. igaz ott magántársaságok kapták meg a bezárásra itélt mellékvonalak használati jogát))
meg mindenhol olyan menetrendet csinálni, mint a váci vonalon van, nem lehet, nincs hozzá elég vasúti kocsi, ember stb (meg amíg a volán utálja a mávot és fordítva, nem is lesz) és akkor lehet szídni az aktuális kormányt, hogy nem ad elég pénzt.. (se a narancs, se a piros, mindkettõ kerülgeti a vasútreformot.)
ha meg felelõsség, akkor a kocsi vizsgálónak is adjunk havi 300e-s nettót, mert Õ állapítja meg egy kalapácsütéssel, hogy repedt-e a keréktengely, vagy sem, eltörik-e a célállomásig, vagy sem...
a mozdonyvezetõn tényleg nagy felelõsség van, de annyi mûszer segíti a munkáját, hogy ha az egyik hibát észlel, már megállítja a vonatot.
és lehet mondani, hogy hülye vagyok meg minden, mert nekem kevésnek tûnik havi br 220e, de azért tanulok, hogy ne legyen az, hogy 25-én van még 10 rongy a kártyámon, és azzal kell kihúzni 4-5-éig.

amúgy igen fiatal vagyok, de 4-5 éve minden nyáron melózom, és utálom azt, hogy megkapom a fizumat, nem kell rezsire költenem meg semmire, veszek belõle egy nadrágot (szigorúan 10 alatt, ez ilyen elv) meg egy cipõt, és már alig marad belõle valami... és akkor még a bicómon csak állagmegóvás volt, fejlesztés nem is.
mi nem fogunk szerintem egyet érteni, mert nekem még nem kellett eltartanom családot meg ilyenek, akkor majd biztosan megváltozik a véleményem...
de ezt majd pályakezdõ diplomásként szeretném kipróbálni. :-)
és remélem akkor már érteni fogok a szakmámhoz... (nem menetrend tervezõnek készülök, az kínos dolog nagyon.)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

http://beszeljukmac....ewthread/35084/
ez te vagy? :)

:)

aham
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

sziasztok

egy olyan kérdésem lenne hogy milyen EGYSZERÛ programokat ajánlotok weblap flash logo arculattervezéshez? suliban kaptam egy ilyen feladatot,j.hétre kell. sose csináltam ilyet,valami egyszerû programot keresnék aminek a megtanulása/átlátása nem hónapokat vesz igénybe..

köszi ha tudtok valamit!!

ui: mac-re kell..

http://beszeljukmac....ewthread/35084/
ez te vagy? :)