Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ha mindenigaz én is majd olyan nyakkendõs izé leszek - ha reggelig befejezem a szakdogát... - de nem büdös a munka.
amikor Kosina beírta, h br. 216 kevés én is hozzá akartam szólni, hogy ehh...
én örülnék neki. igaz csak büfés (gazdász) papírom lesz...
ettõl függetlenül nem vagyok benn biztos, hogy ebbõl fogok megélni, amit tanulok. pl szívesen tanulnék asztalosnak, az a szakma nagyon tetszik... és nem érdekelne, hogy nap végén poros a ruhám...

Abból biztos nem fogsz megélni amit tanultál, max csak akkor ha ott maradsz az egyetemen. :)

A sebesség mindent megold.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Szívembõl szóltál eccsém:) Én is így vagyok valahogy, csak egy baj van ezzel. Ehhez sokat kell dolgozni. .....l:D

Ez szerintem nem baj.
Dolgozni kell valóban, ingyen semmi nincs.
A céges dolgokkal, meg úgy vagyok, ha nincs állás, nincs semmid.
Azok a dolgok, amiket meg magamnak vettem, magam fizetek érte, az én saját tulajdonom.

Kela:
Írd már ki magadból:) Nem jó ha magadban tartod, kíváncsi vagyok még több huszonéves véleményére, mert úgyis itt leszek 10 év múlva is, hátha meg tudom kérdezni a véleményedet akkor is;)

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Tudod hányszor csinálom én is ezt?
És nem azért mert a vita gerjesztés miatt, hanem csak azért, mert ehhh....

Ezen a hozzászóláson csak azért kaptam fel a vizet, mert aki ilyet beír, hogy a br220e kiszúrják az ember szemét az vicces, az nincs tisztába azzal, hogy Magyarországon kb 120-140e forint lehet a bruttó átlagkereset.
Mondjuk én nem aggódóm, mert egyre kevesebben élnek meg a két kezükbõl, így az ilyen munka egyre drágább lesz. Mert annyi ilyen nyakkendõs diplomásnak cserélem az izzóját jópénzért,mert arra nem tanít azegyetem:)
...

ha mindenigaz én is majd olyan nyakkendõs izé leszek - ha reggelig befejezem a szakdogát... - de nem büdös a munka.
amikor Kosina beírta, h br. 216 kevés én is hozzá akartam szólni, hogy ehh...
én örülnék neki. igaz csak büfés (gazdász) papírom lesz...
ettõl függetlenül nem vagyok benn biztos, hogy ebbõl fogok megélni, amit tanulok. pl szívesen tanulnék asztalosnak, az a szakma nagyon tetszik... és nem érdekelne, hogy nap végén poros a ruhám...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
mi is voltunk ebben az allee-ban, de muszájból. és pont az electro worldben. ott is muszájból. mert kellett szülinapra ajándék, egy kisrádió. úgyhogy elmentünk, szívtunk a sorban egy órát, aztán 50perc múlva már kint is voltunk. egy kisrádióval, meg egy diktafonnal. 10-ért megérte volna tartaléknak a 2700 nokia is, de azért közelharc volt, lemaradtam róla.
a világossága tényleg szimpatikus a helynek, meg van sok elég jó bolt. számomra egy elõnye van, hogy közel van a melóhelyhez :)

egyébként meg voltak olyan elvetemült arcok a sorban, akikbõl kinézem, hogy szabadságot vettek fel azért, hogy most akciósan harácsolhassanak. az elsõk közt. együtt. a fogyasztói társadalomért. a többi nyugger, meg lógó gimis/egyetemista, mint mi :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

hány éves is a csajod? ;)

20, na. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jahogy az álléban is van fõzelékfaló. áh. leesett :o

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

És még mielõtt valaki az hinné, hogy irigykedem el kell keserítsem, mert nincs mire. Van lakásom, kocsim, családom, nagy tv-m, a melóm király, fizetésem elég jó + a hobbim is az ami a munkám, és ebben a hobbiban olyasmit csinálok, amit kevesen csinálnak a világon, és elég jól megfizetnek abban is. És ez most nem felvágás, csak mielõtt jönnének azok a hozzászólások, hogy irigykedem.....

Szívembõl szóltál eccsém:) Én is így vagyok valahogy, csak egy baj van ezzel. Ehhez sokat kell dolgozni. Mikor meg bejön a velem egyidõs csávó az R osztályossal, hogy kéne két UST gumi de hirtelen , és 30rugó lesz, de nem számít, akkor néha eszembe jut, hogy nem kellett volna annyibanhagyni a továbbtanulást, oszt most sírhatnék, mint a Bosch-os mérnök volt osztálytársam hogy ok, hogy keresek 3 kilót, meg van céges kocsi, meg telefon, de itt is válság van, mert elvették a squash, meg uszoda bérletet. Fasom má.

Sala: te meg szedd össze magad, mert pofon lesz ököllel:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jaja meg mindenki egyenlõnek születik, nem?;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szvsz a bábuk maguk tologatják magukat,

Szerintem meg nem, de ez az eredményeket és a döntéseket nem befolyásolja. :)

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tommmas: megnéztük, mert kíváncsiak voltunk és mert minden nap ott kajálunk mellette a vásárcsarnokban. de az electro worldbe ki nem vártam volna a sort, a többi boltba meg csak úgy benéztünk...jó, vettem volna egy jó sílécet, ha...talán jövõre meg tudom már csinálni az oktatóit, és akkor már munkaeszköznek kell egy olyan léc...:)

Mew: nem, fõzelékfaló ételbá® a becses neve.

MaTT: ami a móriczon van - jó, túlzás a 300 méter, de nekem egyrészt tökmindegy, hogy most a 4esre vagy a 6osra szállok fel a petõfi hídnál, másrészt meg nem olyan sok séta az annyira azért...:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ennel olcsobban is lehet jot
pl az elso reklamujsagban sharp 169e... vagy nagyobbat _és_ olcsóbbat ;)
de az akcijjjó az akcijjó, vennikellugye

Sala: " és a faszkivan azzal aki odafent tologatja a bábukat, dögöljön meg."

szvsz a bábuk maguk tologatják magukat, gondold csak át
vedd a jelen helyzetet (lsd Révi post) és azt nézd meg, mit léphetsz
tanulj meg sakkozni vazze

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

voltatok már úgy, hogy begépeltetek egy postot többször is,majd töröltétek, mert tudtátok, hogy óriási vita lenne belõle?! ;):) Inkább nem kommentelem Révi hsz.ét.

Tudod hányszor csinálom én is ezt?
És nem azért mert a vita gerjesztés miatt, hanem csak azért, mert ehhh....

Ezen a hozzászóláson csak azért kaptam fel a vizet, mert aki ilyet beír, hogy a br220e kiszúrják az ember szemét az vicces, az nincs tisztába azzal, hogy Magyarországon kb 120-140e forint lehet a bruttó átlagkereset.
Mondjuk én nem aggódóm, mert egyre kevesebben élnek meg a két kezükbõl, így az ilyen munka egyre drágább lesz. Mert annyi ilyen nyakkendõs diplomásnak cserélem az izzóját jópénzért,mert arra nem tanít azegyetem:)
És még mielõtt valaki az hinné, hogy irigykedem el kell keserítsem, mert nincs mire. Van lakásom, kocsim, családom, nagy tv-m, a melóm király, fizetésem elég jó + a hobbim is az ami a munkám, és ebben a hobbiban olyasmit csinálok, amit kevesen csinálnak a világon, és elég jól megfizetnek abban is. És ez most nem felvágás, csak mielõtt jönnének azok a hozzászólások, hogy irigykedem.....

Sala, te meg f@sz vagy. megvan az életed, van egy gyereked.Van két kezed, elõbb -utóbb melód is lesz.Mit csinálnál másképp?

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
dave:nem fõzelékmánia az a fõzelékfaló?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

voltunk ma úgy du.2 körül (lyukasóra) ebben az Allée-ban. azt magyarázza már el valaki, hogy hogy a fenébe csinálja azt _rengeteg_ (a pláza egyik végétõl a másikig ért az electroworldbe menõ sor) ember, hogy õ megengedheti magának, hogy ott áll 5-6 órát, nem dolgozik, majd seccperc alatt megfordul és kitol egy 40"+-os, vadonásúj televíziót. mert az csak 180 volt mostan. és vagy 30-40 ilyet láttam elmenni mellettünk..

aruhitelrol hallottal mar?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

. edit
Merre van ez a Zallé nevû pláza?

.

régi skála helyén
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hány éves is a csajod? ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Akkor talán érdekelhet:
http://www.bgk.bmf.h...iranyu_2010.pdf

Sajnos én még messze vagyok ettõl, jövõre fogok csak érettségizni. Meg mi leginkább kastélyokon dolgozunk (zárat, kilincsek, ablakok, vasalatok, rácsok) nem autókon. Még nemtudom hogy milyen irányba szakosodjak (ötvös, kovács, veterán autó...stb van itt minden...), majd eldõl idõvel.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

p.s.: a fõzelékfalóban ne egyetek, pontosan feleannyit adnak, mint 300 méterrel arrébb, a móriczon. és nem is a frankó menzás tányérba, hanem ilyen roppant eco mûanyaghabosba.:(:D

300méterre merre? melyikre gondolsz?

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
DaveRider: az nem ellentmondás, h te is odamenté' azé megnézni, h miafasz...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Mi cimbikkel mostanába agyaltunk, hogy nem is magamnak kell megfelelnem, hanem, annak, hogy fogom elmagyarázni a kölykömnek, hogy apa mé' nem ez-az, s apa mé' olyan amilyen.

Sztem ez a postofday. Mikor nem magadra, hanem a következõ generációra gondolsz. Egyre érettebbé válik az ember, bölcsebb lesz. Csak így tovább!

Mellesleg én is rájöttem, h nem magamnak kell tanulni. Egy F.szt! Hiszen egy sima fizuból el lehet karcolni, de ahhoz, hogy tényleg gondolhass családalapításra, ahhoz kevés. Ezért érdemes megfeszülni, mert megtérül. Tanulni, hajtni az egyre jobb állásokat, stb. Ha máskor nem, akkor, mikor elõször hallod: apa, szeretlek.... És ha nem magyarázkodsz, akkor érezheted, hogy révbe értél, tényleg van okod boldognak lenni.

A logisztikai témára: busz közvetlenül Egerig megy, max. addig viszik, ott már van kontakt. Mindez azért ilyen bonyolult, mert nem bízom abban, hogy a posta 1. épségben, 2. a feladott árut, 3. idõben leszállítja. Inkább fizetek a buszsofõrnek egy sört, az a tuti.

edit
Merre van ez a Zallé nevû pláza?

Révi hsz-ével lehet vitát robbantok ki, de inkább egyetértek,mint elutasítom. A tanári pályát 1. nem fizetik meg eléggé, 2. nem adják meg a kellõ jogi, etikai megbecsülését.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!