Ezekben hol kell az elemet cserélni?Barátnõméknél bichon bolognese volt. Úgyértem 7 darab.
Egy a sajátjuk, és 6 kölyök (már csak 1 maradt meg, Õ valószínûleg marad állandóra
).
Nagyon édesek voltak azok is
Õk voltak azok
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. November 12. - 15:03

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. November 12. - 14:55

pl szívesen tanulnék asztalosnak, az a szakma nagyon tetszik... és nem érdekelne, hogy nap végén poros a ruhám...
Egyetértek a gondolattal.
Jómagam is asztalos vagyok (pontosabban: Épület és bútor asztalos). Tévhit hogy asztalos csak asztalt tud csinálni

Szóval Andris szerintem ez egy szép szakma és biztatni tudlak hogy elkezd amennyiben így döntesz.
Kipróbáltam magam az MLM szakmában is és az a tapasztalatom hogy ebbõl is lehet jól keresni, csak autó meg telefon kell hozzá a jó beszélõke mellett.
ui.: Jó érzés amikor a nap végén látod az elkészült mûvet miközben leporolod magad. Engem mindig egy kellemes jólesõ érzés fog el amikor elkészítek egy tárgyat.
Posted 2009. November 12. - 14:22

Barátnõméknél bichon bolognese volt. Úgyértem 7 darab.off
kaptunk kölcsönbe ma estére egy ilyet:
http://www.mydogbree...se-training.jpg
/bichon frise/
jópofa kutya. keveset eszik, kis helyen elfér és szereti a csokifagyit
de mivel naponta legalább 2x le kell vinni, csak erõsödött bennem az érzés, hogy lakásba kutya nem lesz...
on

Nagyon édesek voltak azok is

Õk voltak azok

Posted 2009. November 12. - 13:27

Nem kezdek errõl teológiai vitát.Egy kollegam a kepebe rohogott a fonoknek, amikor br 20-al megemeltek a fizujat, mer' top performer. Egy hetre ra felmondott es most mar br 150-el keres tobbet.
plusz egy szo: kapcsolati halobabu is mozgat babut

Ezt itt most mit akar jelenteni?... ezzel lehet vezetni vagy nem-e?
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. November 12. - 12:26

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. November 12. - 12:20

Haromnegyed harom,az ido szol ram
Fiam eleg legyen ne koptasd mar pennad!
Finom iz hivogat,az alom edes bune
inkabb irnek meg,nem vagyom tollas keringore
Napom keves,ami hatra van csak masfel
Faragatlan irodalmarok hallgatjak egymast es maset
Irjak viccest netan horrort esetleg prozat?
Elmeselnem sci-fibe. Hogy latom Szeppataki Rozat
Soraim zarom facebookon belolem mara eleg legyen
Sok beszednek sok az alja,elteszem hat szo revolverem
Joejt:)
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2009. November 12. - 12:16

A tatai rendõr(és az érdi rendõrségi elõadó) szerint mentem 3 hónap jogsitlanságra, meg 50 ezer készpénzre, még kertitraktortól is eltiltott miatta.
Viszont a jogsid érvényessége attól a naptól él, mikor a vizsgalapot leadtad a közlekedési hatóságnál, és kiadták az igazolást, mellyel elmehetsz az okmányirodába.
Szal ha vezetsz, és nem fogadja el a papírt, és feljelent, akkor is, mire az itéletet megkapod, már a kezedben lesz a kártya, és attól a dátumtól

Kockáztathatsz, én tettem, és csak azért fogtak el, mert rossz helyre mentem be, és mikor már megvolt a jogsi lényegében..

Autóval nem kockázatattam ezt ezek után inkább.
(motorost nem állítanak meg sosem)
A lényeg: Kell neked a macera? Bringázz addig, nekem battán intézve 5 nap alatt megkaptam a kártyát...

Posted 2009. November 12. - 12:10

Meglett forgalomvizsga, voltam okmányiroda...1,5-2 hetet mondtak mire megjön a kis rózsaszín kártya....most ez az igénylõ lap van a fényképemmel, ezzel lehet vezetni vagy nem-e?
Ezzel sajna nem lehet... én is tûkön ültem... de ez van.... van jogsid, csak mégsincs

Posted 2009. November 12. - 12:06

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 12. - 11:53

Posted 2009. November 12. - 11:43

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
vendég_Charon_*
Posted 2009. November 12. - 11:29

Posted 2009. November 12. - 11:11

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
vendég_Charon_*
Posted 2009. November 12. - 09:25

Valaki ki tud segiteni ugy, hogy nekem fizet valamikor kp-ban es helyette megveszem neki ami kell?
(bikemarket.hu berguson.hu)
Szerintem meg nem, de ez az eredményeket és a döntéseket nem befolyásolja.
Egy kollegam a kepebe rohogott a fonoknek, amikor br 20-al megemeltek a fizujat, mer' top performer. Egy hetre ra felmondott es most mar br 150-el keres tobbet.
plusz egy szo: kapcsolati halo

Posted 2009. November 12. - 09:20

"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
Posted 2009. November 12. - 09:16

bberki for pres!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 12. - 09:02

Posted 2009. November 12. - 01:51

és ilyet ki mondott?Pedig abszolút nincs bennem ilyen dögöljön meg a szomszéd tehene effekt.Esküszöm.
Csak azt nem szeretem, amikor valaki azt várja, hogy azért mert szerzett egy diplomát, alanyi jogon jár a netto kétszáz,cégautó, cégtelefon, céges laptop, stb.
Ez kb pont olyan szinten van, mint a mikor a szervizben szokták a tulajok mondani, óó én már 10- 20- 30- 40- éve vezetek, vagy idén levezettem már 100e kilométert, egyik sem garancia arra, hogy tud is vezetni ez ember.

egyszerûen annyi, hogy aki most végez és diplomával a kezében el akar menni dolgozni, nem érzi azt, hogy a megfelelõ ellenszolgáltatást kapja azért, hogy tanult x ideig, kvázi látatlanban (ugye szakmán belül maradás), amíg valaki egy érettségivel ugyanannyit keres, mint õ.
szóval elpocsékolt idõnek érzi azt, amit a sulival töltött, mert lehet, hogy sokkal elõrébb lenne most, ha õ is elmegy dolgozni.
azt már csak mellékesen említem meg, hogy friss diplomástól is elvárják a minimum 2 év szakmai tapasztalatot, pedig a nap csak 24 órából áll.
egyébként, ha valaki területi képviselõnek megy, szerintem jogos elvárás a cégautó. franc se akarja a saját teknikát koptatni

úgy nagyjából lezárva a vitát: szerintem mindenki megérdemel egy olyan fizetést, amibõl kényelmesen, nyugodtan meg tud élni (sacc 250 netto), aki nem a napot lopja.
Posted 2009. November 12. - 01:24

Posted 2009. November 12. - 01:18

nem úgy érted, ahogy gondolom, kár ezen vitatkozni.
majd ha egyszer valahol találkozunk és elõkerül a téma, elmondom. élõszóban egyszerûbb kicsit.
azok szemével nézve, akik most tanulnak vagy fejezték be, a hozzászólásaid kicsit "dögöljön meg a szomszéd tehene" hangvételûek lehetnek.
Pedig abszolút nincs bennem ilyen dögöljön meg a szomszéd tehene effekt.Esküszöm.
Csak azt nem szeretem, amikor valaki azt várja, hogy azért mert szerzett egy diplomát, alanyi jogon jár a netto kétszáz,cégautó, cégtelefon, céges laptop, stb.
Ez kb pont olyan szinten van, mint a mikor a szervizben szokták a tulajok mondani, óó én már 10- 20- 30- 40- éve vezetek, vagy idén levezettem már 100e kilométert, egyik sem garancia arra, hogy tud is vezetni ez ember.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag