Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37912 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Lehet nekem gyökérkezelés lesz az egyik fogamnál, mert nem biztos, hogy bölcsész fog okozta a gondot.. Nha arról viszont hallottam, hogy az is szenvedés, amikor szedik az idegeket, szenvedés, amikor utána 1-2 hétig leszakadna a fél fejed.

..

jó kezû, normális doki csinálja akkor max az oltást érzed. az is megvolt,mostanság, meg még lesz is egy ha visszajön szabiról a doki. meg van vagy 4-5 gyökérkezelt fogam régebbrõl. persze ha zsibbasztás nélkül kéred, akkor jó eséllyel fáj :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Lehet nekem gyökérkezelés lesz az egyik fogamnál, mert nem biztos, hogy bölcsész fog okozta a gondot.. Nha arról viszont hallottam, hogy az is szenvedés, amikor szedik az idegeket, szenvedés, amikor utána 1-2 hétig leszakadna a fél fejed.

Amúgy most is kicsit hörcsög képem volt, azért mentem el az orvoshoz, szép leszek bátyám diplomaosztóján pénteken... :D Szerintem holnap háziorvossal feliratok gyulladáscsökkentõ gyógyszert, meg szüntelenül iszom meg öblögetek a kamilla teával..
Ott virágozz, ahova elültettek!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
jaja
rendesen begyulladt, fél éve eltörött fog, ami 2darabban jön ki

megvolt kb egy hónapja

aztán 1,5 hétig féloldalas hörcsög fejem volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Azt azért esete és szájsebésze is válogatja.
Persze mindenkinek a saját baja a legszörnyûbb.

Inkább az utána következõ kb. 1 hét volt a rossz. Azt hiszem az elkerülhetetlen, bárki is volt az orvos.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Azt azért esete és szájsebésze is válogatja.
Persze mindenkinek a saját baja a legszörnyûbb.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nha elmentem fogorvoshoz, milyen rusnya ez a bölcsességfog... Körbevágta az ínyemet ott a fogorvos, nagyon rusnya amúgy. Csütörtökön kell visszamennem ellenõrzésre, remélem nem lesz elcseszve annyira, hogy pénteken bátyám diplomaosztójára nem tudok menni.... -.-'

Érzéstelenítõ kezd kimenni, kezdem érezni a fájdalmat.. -.-'

Majd ha már voltál szájsebészeten gyökéreltávolításon (nem gyökérkezelés), akkor tudod meg mi a rossz.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A lakásbiztosításnak mi köze a kerülethez? Ott nem kell kiépített hálózat.:)
Felmész egy alkuszcég honlapjára és összehasonlítod az ajánlatokat.

A lakásbiztosításnak persze semmi, azt a net miatt írtam :) Ez a DIGI jónak tûnik, biztosításból pedig úgy néz ki az AEGON lesz a nyerõ (hátha kapunk szponzorációt is :D )

Köszi a tanácsokat!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nha elmentem fogorvoshoz, milyen rusnya ez a bölcsességfog... Körbevágta az ínyemet ott a fogorvos, nagyon rusnya amúgy. Csütörtökön kell visszamennem ellenõrzésre, remélem nem lesz elcseszve annyira, hogy pénteken bátyám diplomaosztójára nem tudok menni.... -.-'

Érzéstelenítõ kezd kimenni, kezdem érezni a fájdalmat.. -.-'

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

MÁS:

Internet és lakásbiztosítás Pesten, 14kerben? Milyet érdemes netbõl? UPC, meg ilyenek?

Diginet nagy eséllyel lesz. Welcome to the Hood :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Sziasztok szeretnék a közeljövõben rendelni dx-rõl ha valaki csatlakozna dobjon egy privátot! :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

MÁS:

Internet és lakásbiztosítás Pesten, 14kerben? Milyet érdemes netbõl? UPC, meg ilyenek?

Pesten ahol van DIGI, ott azt... ^^

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
  • LocationKelenföld
@ Kiskubai:
Szélessávkeresõ.hu / Internet, Mobilnet, ADSL, kábeltévé, szélessáv, díjak, árak, sebességteszt, keresése

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A lakásbiztosításnak mi köze a kerülethez? Ott nem kell kiépített hálózat.:)
Felmész egy alkuszcég honlapjára és összehasonlítod az ajánlatokat.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
MÁS:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

bershka, ha ez a menõ, hát ez a menõ ( nem gondoltam, hogy árkérdés az, hogy valaki menõ vagy sem), igaz teljesen más körökben mozgunk. Bár nem értem Madridból miért pont ez említed meg, mikor annyi gyönyörû hely van ott. ha mindenáron Zara, akkor ott a gyõri Árkád, ugyanennyiért. ( nem hiszem, hogy Pesten drágább lenne )

Egyrészt már rég nem madridban vagyok (azóta megjártuk Cordobát, Granadát, Malagát, Cadizt, és most Apumnál vagyunk Badajozban, mindent megnéztünk és EZUTÁN elmentünk ruhát is nézni.) másrészt pont ezt emeltem ki, hogy de, Pesten drágább, valamint hogy nem árkérdés hogy menõ-e vagy sem, egy 10eurós gatya semennyire sem drága (Pesten kb turiban kapsz ennyiért gatyát, vagy tescoban -amik szintén jó gatyák egyébként-), viszont mivel bershka, annál menõbb. Olcsón.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

aztán Rebell szervezheted a találkozót :)

Beneveznék!
Már 1 hónapja megvan a bringám, de ma ültem rajta elõször, egy élmény volt :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Volt is ragasztva egy fólia a felsõcsõre, de leszedtem, mert igénytelenül ferdén volt rátéve. Megpróbálok majd szerezni dekor fóliát. A Float 140-es ügyben még körbenézek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Na kiváncsi vagyok neked hogy jön be :)

Azért újra megemlitem, felesleges a 32-es talas, mivel még a 120mm is kevés az orrába (geometria)
Ha Talas akkor 36os, vagy Float 140 és kész.
én a magas 160-as marzóval is mászok, ha leengedem zavar.
Bowdenvezetés ügyben néz majd egy pár képet meg a neten, a felsöcsö közepe pl. felfelé dudorodik, kaparják majd a váltóbowdenek ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Na a Bershka-val megaztán mi a baj? Otthon bemész egy akárhová és veszel egy farmert 10ezerért (vagy mondjuk nem veszek mert nincs rá ennyi pénzem), itt meg bemész az olcsósított Zarába és mivel leárazások vannak, kapsz 10euróért egy gatyát. Ami még menõ is otthon, mert otthon szintén drága.

szerk.: 168/58, és még tudnék honnan fogyni

bershka, ha ez a menõ, hát ez a menõ ( nem gondoltam, hogy árkérdés az, hogy valaki menõ vagy sem), igaz teljesen más körökben mozgunk. Bár nem értem Madridból miért pont ez említed meg, mikor annyi gyönyörû hely van ott. ha mindenáron Zara, akkor ott a gyõri Árkád, ugyanennyiért. ( nem hiszem, hogy Pesten drágább lenne )

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Na arról szó sem lehet, 1-2 helyen már Salz-on is ketten ültünk a bringán :)

Kiskubai, olyan, mint Rebell-nek, csak SL verzió (meg más színû).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"