CJ nincs veled semmi bajom (eddig legalábbis) de ez mi a jó anyámat keres itt? vagy hogy? Kinek mit üzensz a képekkel?
Gondolom a csajos-bringás képek témáját folytatná.
Ennek kapcsán andris linkelte a Chicks and Bikes oldalt. CJ félrefordította

CJ nincs veled semmi bajom (eddig legalábbis) de ez mi a jó anyámat keres itt? vagy hogy? Kinek mit üzensz a képekkel?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
különleges csirke. mûtét nélkül is gyorsabban ért ki a labirintusból mint CJ.
különleges csirke. mûtét nélkül is gyorsabban ért ki a labirintusból mint CJ.CJ nincs veled semmi bajom (eddig legalábbis) de ez mi a jó anyámat keres itt? vagy hogy? Kinek mit üzensz a képekkel?
Állat. De pakold át inkább az Érdekes képekbe kérlek. Köszi.http://keptarolo.com...642bfcc0884.jpg
http://keptarolo.com...a1efd18480a.jpg
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
plA magyarországi erdõtörvényben nincs olyan, hogy nem lehet sötétben tartózkodni az erdõben (Nem is lenne életszerû, mert hogy oldod meg, ha bármi okból rád sötétedik? Teleportálsz?). Ezt múltkor direkt megnéztük. Viszont a vadásztársaságnak/erdészetnek van lehetõsége korlátozni a szabad járást vadászat esetén, de ezt neki kell megoldani, és tájékoztatást kell nyújtania. Szoktunk is találkozni táblákkal, amiken figyelmeztetnek, hogy a területen 6 óra után vadászat folyik.
A magyarországi erdõtörvényben nincs olyan, hogy nem lehet sötétben tartózkodni az erdõben (Nem is lenne életszerû, mert hogy oldod meg, ha bármi okból rád sötétedik? Teleportálsz?). Ezt múltkor direkt megnéztük. Viszont a vadásztársaságnak/erdészetnek van lehetõsége korlátozni a szabad járást vadászat esetén, de ezt neki kell megoldani, és tájékoztatást kell nyújtania. Szoktunk is találkozni táblákkal, amiken figyelmeztetnek, hogy a területen 6 óra után vadászat folyik.most értem haza bringázásból.
leállitot a szomszéd vadász(nem ismert fel szerelésben) benünket és jól lehordot.
Vitába keveredett a haverommal, hogy nincs az erdöben semmi keresnivalók éjel, meg megzavarjuk a vadat/vadászokat stb.
Van ebben jogilag valami? Tudom ösvényezni törvényileg nem szabad (+2m törvény), de éjel ott mászkálhatok ahol akarok, elég öreg vagyok már.
reggelre lepisálom az autóját.
NE ÍGY! NE ÍGY!
használ valaki google wave-t? nem sikerült még rájönnöm, hogy mûködik...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Azért az erdõben hagyott IR kamerák esete is adhat okot a fantázia szárnyalására ilyen esetekben...ök csak a természetes szaporodáson "segitenek" egy kicsit.
A sogorom volt már a pasival vadászni, hihetetlen mik mennek végbe.
Mivel lusta köcsög a vadász IR kamerákat rak az erdöbe, délután kimegy a 4 x 4 es kocsival, leolvassa az SD kártyát, ahol rögzitve van az idö amokor jött a vad (minden éjel 1 idöben jár a vad ugyan azon a helyen)
Igy nem kell a vadászlesen ücsörögni órákat.
2 terepjárója van, 1 koreai erdözni, 1 BMW (azt fogom levizelni még az éjel), sogorom szerint 10 000 Eus puskák, IR kamerák, 3-4000Eus távcsö stb.
ès ilyen pofázik a bringásokra.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu