aki jogositvanyt kap, az eleg jo a rendornek hogy vezessen. akkor a szuloknek miert nem?
Azért, mert bármilyen idõs legyél mindig te csak a gyerekük leszel. Tanítani, óvni akarnak és jóval többet kell nekik bizonyítanod, mint másnak. Ugyanígy megy a szülõkkel a családi vállalkozásokon belül is.
Mikor tanul meg valaki vezetni? Az emberek nagy része soha.

Kevés embernek adnék jogosítványt. Mostanában, hogy többet vezettem ködben, esõben, félelmetes hogy mennyi a béna és az idióta, ráadásul életveszélyesek (az nem zavarna ha csak magukra lennének veszélyesek, de engem veszélyeztetnek).
Az apukám is belebeszélõs (az eredeti foglalkozása sofõr és tud vezetni, kék fényre is van engedélye), sõt ha más szokott vezetni és õ ül elõl, nyomja a nem létezõ gáz és fék pedált

, de engem nem zavar, mert csak akkor szól ha valamit nem úgy csinálok ahogy kell vagy nem veszek észre valamit (pl. trükkös fekvõrendõrök), és így elég keveset beszél(t) bele, most már szinte semmit (csak akkor ha õ ismeri jobban az adott utat). Mondjuk már én vezetek jobban.
Ha nem jön elõ ez a téma akkor bele se gondoltam volna, hogy már 7 éve van jogsim.
Még valami: Az a megfigyelésem, hogy az emberek úgy vezetnek, mint ahogy a lejtõn mennek lefelé bringával.