Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sõt, még Paula Abdul is ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Trifo: a rush futást, nyomulást jelent, a low meg azt, hogy a játékos gyenge (nem láma, hanem csak simán gyenge).

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a T-k is tudnak rusholni ;)

amugy a szotarban is benne van hogy to rush = siet, megrohan, todul, tolakszik, rohammal bevesz [stb]

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Tegnap óta gondolkodtam az emlegetett öcsi szlengjérõl, de csak részben bírtam megfejteni. A LOL meg a WTF az ugye nyilvánvaló. A "heccsát" az ugye "headshot" lenne. Na de az a rassolás, meg a low, az mi a rákot jelent?

Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?

--Trifo

Rassolás: (Rush - Rohanás, futás...)
Lerohanás, megakadályozzák a CT-k (terreorista elhárítók) a T-ket (terroristák), hogy lerakhassák a bombát. Megoldhatnák úgy is, hogy várnak a lerakóhelyen és aki jön azt jól lelövik.
Nem minden szerveren szabad Rusholni, akár bannolhatnak is :) :D

Low: Egyszerüen, béna :D

---
Lassú voltam...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
rush-olas az amikor nem varsz, hanem berontasz valahova, lehetoleg meg azelott hogy az ellenfelnek lenne ideje felvenni a vedekezo pozociot. [nyilvan FPS jatekokban van ertelme, cs-bol indult]

low pedig a kepessegeidre utal, [bemondasos alapon megy] low-, mid-, vagy highskilled tudsz lenni, nyilvan a low azt jelenti hogy valaki bena. [lama, n00b]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
10 millió profi sofõr országa vagyunk.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tegnap óta gondolkodtam az emlegetett öcsi szlengjérõl, de csak részben bírtam megfejteni. A LOL meg a WTF az ugye nyilvánvaló. A "heccsát" az ugye "headshot" lenne. Na de az a rassolás, meg a low, az mi a rákot jelent?

Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?

--Trifo

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

... haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...

Miért kéne felengedni? :confused:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

jó az oké, hogy lerefizem a ködlámpás csókát - na de gyalogosan hogy a vérbe refizek én le bárkit is?:D:D mert tényleg amint "köd" van, minden második ember a városban ködlámpával halad át a Petõfi hídon vagy épp a Móriczon. lassan erre is olyan allergiás leszek, mint a muszájra...:D

Bálint: na ja, én is szoktam ökörködni itt a decathlon parkolóban vagy a teszkónál, persze ésszel és irtózatosan odafigyelve. múltkor jól meg is csúszott, elõbb a farát dobta ki, aztán ment volna vele az eleje, egyenest neki a padkának...kis ellenkormányzás, gázelvétel, aztán jó erõs fék, amint stabil a kocsi. rúgott is az abs rendesen...mondjuk pl. ezt nem értem, miért nem oktatják tanulóvezetõknek - haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...

hát, nekem abs nélkül hosszabb úton áll meg a kocsi, mint nélküle. havon, latyakon, minden szaron. (volt mód kipróbálni, volt egy idõszak, amikor néha megmakacsolta magát az abs)
mondjuk nagyon sok változós a móka, és pl akkor nem szeretek ökörködni, ha ülnek még bent rajtam kívül (inkább kint legyen, ha mentõt kell hívni :))
viszont egyszer hülyültünk, pont b.örsön, mentünk kajálni garfildoba, aztán kézifékre is ment szép egyenesen tovább, na akkor meglepõdtem. szóval néhány zsák sitt elhelyezése a hátsó ülésen és próbáld ki úgy is.
mióta a második kézifékem van elfogyóban, már ritkábban alkalmazom a "teknikát", csak ha alapból tudna csúszni a segge és csak egy kis rásegítés kell, hogy meginduljon ;)

ha meg gyalogkakukkban nyomod, vigyél magaddal hozélámpicsku. az élmény megfizethetetlen, you know.:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jó az oké, hogy lerefizem a ködlámpás csókát - na de gyalogosan hogy a vérbe refizek én le bárkit is?:D:D mert tényleg amint "köd" van, minden második ember a városban ködlámpával halad át a Petõfi hídon vagy épp a Móriczon. lassan erre is olyan allergiás leszek, mint a muszájra...:D

Bálint: na ja, én is szoktam ökörködni itt a decathlon parkolóban vagy a teszkónál, persze ésszel és irtózatosan odafigyelve. múltkor jól meg is csúszott, elõbb a farát dobta ki, aztán ment volna vele az eleje, egyenest neki a padkának...kis ellenkormányzás, gázelvétel, aztán jó erõs fék, amint stabil a kocsi. rúgott is az abs rendesen...mondjuk pl. ezt nem értem, miért nem oktatják tanulóvezetõknek - haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Egy gyereket nem nevelni kell, hanem együtt élni vele és példát mutatni neki.

Nem ilyen egyszerû azért, de van benne igazság.

Ajánlom a következõt: Little angels

Pofonegyszerû megoldások, tényleg valódi problémákra. BBC sorozat alapján (amnit persze néztünk)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Több nálam okosabb embertõl is hallottam, és jómagam is e szerint próbálom csinálni, miszerint: Egy gyereket nem nevelni kell, hanem együtt élni vele és példát mutatni neki.
és õ úgyis ugyanazt fogja csinálni amit, tõled/tek lát.
vagyis én hiába mondom, hogy ezt meg azt ne csináld ha én úgy csinálom, õ miért ne tenné. Ha csúnyán beszélek, õ is fog, ha bagózom, valószínûleg õ is fog.stb,stb....

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Van egy ilyen topikunk is, és ott legalább visszakereshetõ, ha valakit valami érdekel.:P
http://forum.bikemag...read.php?t=3315

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Móricz Barbárok tényleg elég beteges...
ha oroszok, Bûn és bûnhõdés;):) kellemes kis olvasmány.

és ,ha már Móricz: Szegény emberek

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nagyon csúnyán benéztem, persze hogy nem orosz, hanem török :) Csak nagyon az oroszok körül forgott eddig a téma :D
Igen Jorus, róla van szó :D
A regénycímet pedig köszi, elég régóta keresem :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pepesek
a tragédia nem az, amikor a fószer lefircen a templomtoronyból, valami buxaügybõl kifolyólag?
bár, nekem a kedvencem a barbárok voltak, lenyomhatnák az a részt az ondós sorozatokban is

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Vezetõs témában, ami engem eddig legjobban felidegesített, Zirc után a bakonyi töksötétben valami tipikus nõi kisautó 50-60 körüli tempóban (este volt, meg hát ugye kanyarok is vannak) hátul ködlámpa bekapcsolva elõre refi nem bekapcsolva, konkrétan semmit nem láttam, hogy mi van elõtte. Rávillogtam, semmi, mégegyszer semmi, hosszabban semmi, duda, semmi. Mérgemben megelõztem egy helyen, nagyjából emlékezetbõl követve az utat, mikor elõtte voltam természetesen felkapcsolta a refit.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, amúgy vágom a srácot PH!-ról.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nem török szultán?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem orosz, hanem török szultán, bizonyos Boulanger úr, aki Az Elátkozott Part, és a Három testõr Afrikában címû nagysikerû regényekben bukkan fel.