Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2009. December 01. - 12:25

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. December 01. - 12:24

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. December 01. - 12:22

amugy a szotarban is benne van hogy to rush = siet, megrohan, todul, tolakszik, rohammal bevesz [stb]

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 01. - 12:21

Tegnap óta gondolkodtam az emlegetett öcsi szlengjérõl, de csak részben bírtam megfejteni. A LOL meg a WTF az ugye nyilvánvaló. A "heccsát" az ugye "headshot" lenne. Na de az a rassolás, meg a low, az mi a rákot jelent?
Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?
--Trifo
Rassolás: (Rush - Rohanás, futás...)
Lerohanás, megakadályozzák a CT-k (terreorista elhárítók) a T-ket (terroristák), hogy lerakhassák a bombát. Megoldhatnák úgy is, hogy várnak a lerakóhelyen és aki jön azt jól lelövik.
Nem minden szerveren szabad Rusholni, akár bannolhatnak is

Low: Egyszerüen, béna

---
Lassú voltam...
Posted 2009. December 01. - 12:20

low pedig a kepessegeidre utal, [bemondasos alapon megy] low-, mid-, vagy highskilled tudsz lenni, nyilvan a low azt jelenti hogy valaki bena. [lama, n00b]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. December 01. - 11:59

Would you, Quintus? Would I?
Posted 2009. December 01. - 11:54

Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. December 01. - 11:34

... haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...
Miért kéne felengedni? :confused:
Posted 2009. December 01. - 00:57

hát, nekem abs nélkül hosszabb úton áll meg a kocsi, mint nélküle. havon, latyakon, minden szaron. (volt mód kipróbálni, volt egy idõszak, amikor néha megmakacsolta magát az abs)jó az oké, hogy lerefizem a ködlámpás csókát - na de gyalogosan hogy a vérbe refizek én le bárkit is?
:D mert tényleg amint "köd" van, minden második ember a városban ködlámpával halad át a Petõfi hídon vagy épp a Móriczon. lassan erre is olyan allergiás leszek, mint a muszájra...
Bálint: na ja, én is szoktam ökörködni itt a decathlon parkolóban vagy a teszkónál, persze ésszel és irtózatosan odafigyelve. múltkor jól meg is csúszott, elõbb a farát dobta ki, aztán ment volna vele az eleje, egyenest neki a padkának...kis ellenkormányzás, gázelvétel, aztán jó erõs fék, amint stabil a kocsi. rúgott is az abs rendesen...mondjuk pl. ezt nem értem, miért nem oktatják tanulóvezetõknek - haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...
mondjuk nagyon sok változós a móka, és pl akkor nem szeretek ökörködni, ha ülnek még bent rajtam kívül (inkább kint legyen, ha mentõt kell hívni

viszont egyszer hülyültünk, pont b.örsön, mentünk kajálni garfildoba, aztán kézifékre is ment szép egyenesen tovább, na akkor meglepõdtem. szóval néhány zsák sitt elhelyezése a hátsó ülésen és próbáld ki úgy is.
mióta a második kézifékem van elfogyóban, már ritkábban alkalmazom a "teknikát", csak ha alapból tudna csúszni a segge és csak egy kis rásegítés kell, hogy meginduljon

ha meg gyalogkakukkban nyomod, vigyél magaddal hozélámpicsku. az élmény megfizethetetlen, you know.

Posted 2009. December 01. - 00:47

Bálint: na ja, én is szoktam ökörködni itt a decathlon parkolóban vagy a teszkónál, persze ésszel és irtózatosan odafigyelve. múltkor jól meg is csúszott, elõbb a farát dobta ki, aztán ment volna vele az eleje, egyenest neki a padkának...kis ellenkormányzás, gázelvétel, aztán jó erõs fék, amint stabil a kocsi. rúgott is az abs rendesen...mondjuk pl. ezt nem értem, miért nem oktatják tanulóvezetõknek - haveri körbõl eddig kevés olyan ember mellett ültem, akinek 1-2 éve van kocsija és a nyálkás, latyakos-havas úton felengedi a féket, amint az abs a legkisebb megcsúszásra nekiáll dolgozni (és bizony az jó hangos tud lenni:D). nem lenne nehéz oktatni se -csak egy placc kell hozzá, mint írtad...
vendég_Charon_*
Posted 2009. December 01. - 00:34

Egy gyereket nem nevelni kell, hanem együtt élni vele és példát mutatni neki.
Nem ilyen egyszerû azért, de van benne igazság.
Ajánlom a következõt: Little angels
Pofonegyszerû megoldások, tényleg valódi problémákra. BBC sorozat alapján (amnit persze néztünk)
Posted 2009. November 30. - 22:06

és õ úgyis ugyanazt fogja csinálni amit, tõled/tek lát.
vagyis én hiába mondom, hogy ezt meg azt ne csináld ha én úgy csinálom, õ miért ne tenné. Ha csúnyán beszélek, õ is fog, ha bagózom, valószínûleg õ is fog.stb,stb....
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. November 30. - 20:07

http://forum.bikemag...read.php?t=3315
Posted 2009. November 30. - 19:38

ha oroszok, Bûn és bûnhõdés;)

és ,ha már Móricz: Szegény emberek
Posted 2009. November 30. - 19:15

Igen Jorus, róla van szó

A regénycímet pedig köszi, elég régóta keresem

Posted 2009. November 30. - 18:01

a tragédia nem az, amikor a fószer lefircen a templomtoronyból, valami buxaügybõl kifolyólag?
bár, nekem a kedvencem a barbárok voltak, lenyomhatnák az a részt az ondós sorozatokban is
Posted 2009. November 30. - 17:24

Posted 2009. November 30. - 15:44

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2009. November 30. - 15:44

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"