Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
kiskubai: viheted a vázat. De lehet, hogy kérünk majd valamit cserébe :)
(most néztem a Keresztapát)

--Trifo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
hogy te mekkora zsido vagy :D mindent ingyen akarsz :D

este még nemtudom hogy lesz, most megyek Dunaujvárosba, megpróbálok felvonatozni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?

--Trifo

Január végén mentem volna snowattack-ra, de $kedvem$ sincs nagyon, meg nem csatlakozott senki akkor, haverok is lemondták. Úgyhogy részemrõl sielés project számomra elhalasztva jövõre...

'jenõ-vel meg a Merida vázzal mi a helyzet? Mert azóta cserélgetés folytán szereztem pár XT cuccot, aztán lassan jólenne valami, amire rá tudom rakni, és eszembejutott h van az a vázad...

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

szlovákiában nem tudom mi a helyzet, de Erdélyben nyáron egy nap akartak 4x megölni így. az egyik az tényleg nagyon húzós volt, félig lementem már az árokba, mellettem elõzõ x5, mellette kamion... amit épp elõzött. az idióta állatja. utána volt egy lábremegés mindenkiben. rá 2km ugyanezt eljátszotta egy octavia, csak õ az utolsó pillanatban befért.
akkor gondolkodtam el, hogy valami légvédelmi refit rakok be távolságinak...

Egy pozitívum van északi szomszédainknál: nagyon jól viselik a bicikliseket... 400 km aszfalt alatt egyszer sem dudáltak ránk, pedig még autópályán is mentünk :D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Én ezekben az országokban leginkább két keréken járok, motorizáltan, viszonylag rendszeresen. Románia valóban sportszerû nehezítés a kamionokkal és szekerekkel, viszont a Szlovákiában tapasztalt elõzékenységet és kulturáltságot csak a cseh múlja felül. Nekem legalábbis csak pozitív tapasztalataim vannak.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nem hiszem hogy a szülõktõl látta el hogyan kell rássolni, de azt is alig hiszem hogy a wtf szócskát otthon tanulta meg...:D

Vezetés:
10 millió profi sofõr országa vagyunk?? ember, itt még istenes a helyzet... menj ki Romániába, az agyad eldobod, vagy menj ki Fico-isztánba(Szlovákia), ott mindenki versenyzõnek képzeli magát, a szembesávban veszik a kanyarokat, mindezt kinyomott kuplunggal.... áááá, komolyan félek az utakon ott, de beülni valaki mellé is konkrét életveszély...

nem kell odáig

nyírbátor fehérgyarmat kisvárda környék

jobb napokon forgalmasabb utakon minden második autó ukrán rendszámmal bír
na azok a durva kamikázék...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ok, de mijaza kotzka..? :-(

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Az a VNC gonosz, gyilkolni való program :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
KOCKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:D
amugy köszi

fuck me, i'm famous!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Sala: VNC remote access progi :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Nem hiszem hogy a szülõktõl látta el hogyan kell rássolni, de azt is alig hiszem hogy a wtf szócskát otthon tanulta meg...:D

Vezetés:
10 millió profi sofõr országa vagyunk?? ember, itt még istenes a helyzet... menj ki Romániába, az agyad eldobod, vagy menj ki Fico-isztánba(Szlovákia), ott mindenki versenyzõnek képzeli magát, a szembesávban veszik a kanyarokat, mindezt kinyomott kuplunggal.... áááá, komolyan félek az utakon ott, de beülni valaki mellé is konkrét életveszély...

szlovákiában nem tudom mi a helyzet, de Erdélyben nyáron egy nap akartak 4x megölni így. az egyik az tényleg nagyon húzós volt, félig lementem már az árokba, mellettem elõzõ x5, mellette kamion... amit épp elõzött. az idióta állatja. utána volt egy lábremegés mindenkiben. rá 2km ugyanezt eljátszotta egy octavia, csak õ az utolsó pillanatban befért.
akkor gondolkodtam el, hogy valami légvédelmi refit rakok be távolságinak...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Eddig mindent értettem, kivéve ezt:

... tray ikon nélük telepített VNC, miegymás...

--Trifo

gáz-e vagyok-e? :D

fuck me, i'm famous!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Köszi az oktatást. A "rush" szó angol jelentését ismertem, csak a gamer nyelvjárásban nem tudtam elhelyezni.

Amúgy a neveléshez visszakanyarodva, a totális háború - netkábel elvesz, atyai pofon, stb - nem feltétlen vezet eredményre. Sõt, inkább nem. A példamutatás és odafigyelés inkább, viszont ez elég sok energiát kíván. Kellõ alkalmazás esetén a szülõ magából is jobb embert faraghat.

Testvérnevelés vonalon már más a helyzet, ott mehet a körbekibaszósdi :) Pl egy enyhén zárlatos netkábel, tray ikon nélük telepített VNC, miegymás...

--Trifo

Vezetés:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Köszi az oktatást. A "rush" szó angol jelentését ismertem, csak a gamer nyelvjárásban nem tudtam elhelyezni.

Amúgy a neveléshez visszakanyarodva, a totális háború - netkábel elvesz, atyai pofon, stb - nem feltétlen vezet eredményre. Sõt, inkább nem. A példamutatás és odafigyelés inkább, viszont ez elég sok energiát kíván. Kellõ alkalmazás esetén a szülõ magából is jobb embert faraghat.

Testvérnevelés vonalon már más a helyzet, ott mehet a körbekibaszósdi :) Pl egy enyhén zárlatos netkábel, tray ikon nélük telepített VNC, miegymás...

--Trifo

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Stratégiákban is megy a rush mikor nem tökölnek, már a "parasztokkal" mennek támadni pl. starcraftban. Itt egy jó példa, a koreaiak elég elszánt arcok, nálunk vicces vidónak is elmenne(3:20-nál jön a támadás, onnantól izgis). :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Öreg vagyok, kell egy szótár...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Mondjuk ezer éve nem CS-ztem, csak BF2, meg mostanában a MW2 :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem mindig. [en minden este warozok, es te? :D] van a kivarasos taktik is, ahol egy percig csak ulsz a seggeden, es nem m ozdulsz sehova. akkor kezdenek megorulni a CT-k, es elkezdenek ide-oda szaladgalni. amikor mar csak mittomen 30mp van a korbol, akkor rohansz be, es rakod le a bombat.

vagy beijesztesz egyik lerakora, mondjuk 4 ember dobalja a granatokat meg a flash-eket, kozben az 5ik a bombat sunnyogva viszi a masikra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
pin@

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Jó, de nekik alapból meg kéne lepniük a CT-ket, hogy plántálni tudják a bombát :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu