Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

xclajos

xclajos

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
Tamaska !

Én vagyok a "marton" nevû tag és eddig jól mûködött minden de most kizártatok. Ezzel a "márton" (ékezettel) nevû dologgal mindig volt gond a levelezésben, valamiért a rendszer mindig összekötött minket. De most már én sem (marton) tudok belépni.
Nem lehetne ezt valahogy visszacsinálni ? marton-ként jól mûködött már minden.
Csak a "márton"-t kéne megszüntetni. Vagy hagyni, mert úgy nézni, úgy sem használja a rendszert semmire.
Help please !
Köszi,
Marci

(a haverom segítségével, az Õ nevérõl írtam ezt az üzenetet)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
az ékezet nélküli aktív fórumozó marton is ki lett záródva :o
http://forum.bikemag...rs/marton-1589/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
köszönöm.
azt láttam, hogy nem aktív csak azért repkedett pár személyesebb adat is közös rendelés miatt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a márton nevu tag 2004 augusztus 5-en regisztralt, es azota sem jelentkezett be soha tobbet. szal azokat a rossz helyre ment priviket sem olvasta senki. de most biztos ami biztos kizarom, es akkor mar nem is fogja tudni.

aztan majd valaki jogosultabb belenez jobban hogy mi miert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
valami admin féle van még a fórumon?
a marton-nak küldött pü-ket automatice továbbítja a rendszer egy márton nevû felhasználónak is, üzenet íráskor még nincs a címzettek közt, csak utána a listában.

kicsit ciki.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

ha emberien szeretnél kinézni, az öblögetést messze kerüld. kb annyira, mint a tejtermékeket. cataflam, meg jég. utóbbival vigyázz, nehogy legyilkold a torkod.. 2bölcsességfogam mûtötték, vízszintesen nõttek. csontfúrás, feszegetés, oldalanként 30, ill. 50perces mutatvány, persze nem egyszerre.
kitartás: )

Már lelohadt a pofám szerencsére valamennyire. Igazából körbevagdosta a doki az ínyt, most már csak enni nem tudok. >.< Ki lesz húzva. Szerencsére normális irányba nõ, de csak a baj van vele. fél évente rájön, hogy fáj egy kicsit, meg nõ, de ilyen még nem volt, mint most, még negyed ennyire se volt vészes. Jegelek, meg gingigellel kenem, ha nem viselem el, akkor egy rubophen, de amúgy azért elviselem, csak kajánál szar. Most is ilyen gyógyszeres gézdarab van a fogon az ínybe benyomkodva, amit ma rakott oda a fogorvos, Az megint marad, ameddig ki nem esik onnan. Addig se az ínyem alá megy a cucc.

Öblögetés meg kell egy picit, azért mert ott akkor nem tisztul ki a felvágott íny peremén és még jobban begyulladhat. Fõleg, hogy ha fogkefe menne oda egybõl el is kezdene vérezni.

Mindenesetre várom már, hogy hazaérjen a fogorvosom és ne ez az ideiglenes dolgozzon. Hátha megfogná és kivágná a picsába ezt a szart onnan. Jobban örülnék neki. Utána meg összevarrja az ínyem fölötte, vagy nem tudom mit tud kezdeni ott azzal, de tûnjön el végre a számból.

/e: jha, meg szüntelen kamilla tea, elején, amikor még nem mentem el az orvoshoz az felezte meg a pofám méretét kb. Mondjuk most már kezd hatástalan lenni és lehet nem értana valami rendes gyulladáscsökkentõ gyógyszer.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Ha valaki akkor Mof tudja hogy van ez :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Nekem is úgy volt, hogy Balatonkerülünk, de közbejött bátyám diplomaosztója. :D

ha emberien szeretnél kinézni, az öblögetést messze kerüld. kb annyira, mint a tejtermékeket. cataflam, meg jég. utóbbival vigyázz, nehogy legyilkold a torkod.. 2bölcsességfogam mûtötték, vízszintesen nõttek. csontfúrás, feszegetés, oldalanként 30, ill. 50perces mutatvány, persze nem egyszerre.
kitartás: )

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Én most hétvégén össznépi Balatonkerülésen veszek részt:)

Nekem is úgy volt, hogy Balatonkerülünk, de közbejött bátyám diplomaosztója. :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Nyár: 14 fok, király. Mondjuk tényleg az lenne, ha nem lenne ilyen sáros, mocskos. Akkor teljesen jól bicózható idõ... Nekem legalább is. :D A másik véglet persze, ami pár nappal ezelõttig tartott, a 36+ fok...

Én most hétvégén össznépi Balatonkerülésen veszek részt:)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nyár: 14 fok, király. Mondjuk tényleg az lenne, ha nem lenne ilyen sáros, mocskos. Akkor teljesen jól bicózható idõ... Nekem legalább is. :D A másik véglet persze, ami pár nappal ezelõttig tartott, a 36+ fok...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Én is láttam már gömbvillámot pár éve, rémisztõ, de érdekes is, szerintem. Meg sok fizikus szerint is, akik ezekkel kapcsolatban kutatnak. :D

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Gömbvillám? Tényleg van olyan? Mit láttál?

Tényleg létezik, Kecskeméten 4 hete egy idõsebb hölgy ha jól tudom emiatt került kórházba. Gömb alakú, világoskékes színû volt, talán kicsit kevésbé észrevehetõ, mint a "mezei" villám, mérete miatt is. Egy nagyobb, tiszta területen volt, és lebegett. Elég furcsa, kissé rémisztõ volt, de így utólag még szépnek is mondható.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] Délután jöttem haza a városból, kb 6 körül éjszakai sötétség, gömbvillám, és láttam egy széltölcsért is. [...]

Gömbvillám? Tényleg van olyan? Mit láttál?

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Ilyen viharra, amióta az eszemet tudom, nem volt erre példa. Mármint, hogy letépje a hullámpalánkat...

Ma reggel elindultam edzeni, verõfényes napsütés, 28 fok. Észreveszem, hogy valami nem oké, kezd sötétedni, meg amúgy is otthon maradt az izotóniás, hazaugrok még érte. Épp betolom a bringát a bejárati ajtón, leszakad az ég. Kb 30 fokos szögben esett az esõ, 10 perc alatt kb ugyanennyi fokot hûlt a levegõ és fél napra nem volt áram, mert 4-5 fa rádõlt a vezetékekre.
Délután jöttem haza a városból, kb 6 körül éjszakai sötétség, gömbvillám, és láttam egy széltölcsért is. Elég fura volt a heteken át tartó kánikula után :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Sziasztok szeretnék a közeljövõben rendelni dx-rõl ha valaki csatlakozna dobjon egy privátot! :)

Mivel hogy ingyenesen küldenek mindent, így itt nincs nagyon értelme a csatlakozásnak, több bosszúságot okoz a cucc utólagos szétosztása... :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ki tudna vki segiteni 15gbp vel hunmatt kukac gmail pont com paypal cimre? svajci szamlamon meg nem aktiv a paypal az otthonirol meg kb ennyi hianyzik es felek h elfigy crcrol a cucc mire aktivalom. :/

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
itt olyan fogorvos van hogy véres a mennyezet:s

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Elemlámpa - 1000ft
Rétegelt lemez - 200ft
Ezt a padláson becsúsztatni a kicsúszott hullámpala helyére, úgy, hogy folyamatosan villámlik, szakad az esõ - felbecsülhetetlen.

Egy dróttal volt a gerendához fogva a kémény melletti pala, leszakadt, letépte a vihar, lecsúszott, veszem észre fél3kor, hogy csepeg a plafonról kémény mellett a víz.. Aztán utána sikerült megoldani a padlása felhordott préselt falemezekkel. Ma meg majd csinálhatom meg rendesen. Ilyen viharra, amióta az eszemet tudom, nem volt erre példa. Mármint, hogy letépje a hullámpalánkat...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

jó kezû, normális doki csinálja akkor max az oltást érzed. az is megvolt,mostanság, meg még lesz is egy ha visszajön szabiról a doki. meg van vagy 4-5 gyökérkezelt fogam régebbrõl. persze ha zsibbasztás nélkül kéred, akkor jó eséllyel fáj :)

Tömésnél durvábbat nem viselek el érzéstelenítés nélkül.

Jééé, átléptem az ezrest.