Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én csak szimplán szeretek szop@tni
sztem nincs abban semmi rossz

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Dóri(21) csillapíthatatlan szexuális vágyait próbálja ilyen módon kielégíteni. Elõzõ partnere kiskubai(17) sajnos idõ elõtt elvérzett

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Dóri Challenge, új mûsor a retekklubbon!

Dóri(21) csillapíthatatlan szexuális vágyait próbálja ilyen módon kielégíteni. Elõzõ partnere kiskubai(17) sajnos idõ elõtt elvérzett

ki lesz következõ? Vajon megtalálja az alfahímet?

Jelentkezni MOST sms-ben a 1733 számon, SMS díja 350ft+áfa

Most egy kis reklám...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...az elõzõ rész tartalmából:
Kiskubai és pedofil kedvese, Dóri közötti kommunikációs problémák
szakításhoz vezettek. A fiatalkorú tapasztalatlanságát felejtendõ,
Dóri az interneten ismerkedik. Többen jelentkeznek.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Egészen jó olvasmányos történet volt...
Én olvastam volna még.. Így többiek hozzászólásával még színesebb lett. Fõleg Gabiéval.

edit:

A szexxel kapcsolatban meg amikor szex után megkér, hogy menjünk vásárolni, aztán kísérjem haza, és aztán jöjjek haza, és erre aztmondom hogy bocs, de nem mert kurvasok dolgom van, akkor aztmondja: most akkor meg minek szexeltünk?
Errõl ennyit.

Ez érdekes felfogás a leány részérõl. Szerintem. Olyan szolgáltatás ellen szolgálatás jellege van. Nos szerintem pont itt lehet hogy szex és nem szeretkezés.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem torolni semmit
most beugrom a verdaba elhuzok falni

holnap mindent olvasni akarok!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nos, mint az köztudott, az én kurvaanyámat. Aki ismer, annak úgyis elmondom a történteket és majd megért, jól. Aki nem ismer, annak meg ittvan dóri msnje: vaczidora@yahoo.com
Jól el tudja magyarázni a dolgokat, hidd el ha Õ meséli el, neki lesz igaza.
Ha kell egy viselkedészavaros, irreális elvárásokkal teli követelõzõ csaj, aki közben folyton ócsárol amiért ezeknek nem tudsz megfelelni, hajrá, lelked rajta.

Nemtudom hogy miért nem lehet úgy elválni, hogy nem ócsároljuk a másikat minden kommunikációs csatornán. szvsz ez a gyerekes, de ezt majd megmondják a nagyok...
A szexxel kapcsolatban meg amikor szex után megkér, hogy menjünk vásárolni, aztán kísérjem haza, és aztán jöjjek haza, és erre aztmondom hogy bocs, de nem mert kurvasok dolgom van, akkor aztmondja: most akkor meg minek szexeltünk?
Errõl ennyit.

Az account tulajdonsa szólott, köszöni a figyelmet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

jaja

belõlem pl a hót nyugodt amúgy nehezen felhúzható antiszoc bunkóból, ugyanennek a vérengzõ változatát.

én nem tudok mérges lenni rájuk, ha nagyon bepörögnek,akkor kiengedem õket a levegõre a pulihoz, az majd lefárasztja a kölköket a tereléssel:D

Dave: kabbe':)

!+"!"+!+"4jó halászlevet fõztem, igaz kellett hozzá 2 üveg bor:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

azért zárójelben megjegyezném, hogy Dóri pedofíl elég keményen, mivel kubai barátunk fiatalkoru :D

köszi sala, igazad van :) ilyet se csinálok soha többet :) (d)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
azért zárójelben megjegyezném, hogy Dóri pedofíl elég keményen, mivel kubai barátunk fiatalkoru :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Hello Dóri,azért még néha nézz vissza ide,ha már normálisak vagyunk:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

szerteágazó kis történet:)
nekem a volt barátnõm azért szakított,mert mondtam hogy jó lenne egy-két dolgon változtatni.erre õ rávágta hogy nem tud.barátnõje tolta neki 2 napig a hülyeségét,aztán szakított.õ is szenvedett egy darabig,én is aztán e van.csináljunk már szerelmi bánatos topicot:D

nem ér annyit pár ember hülyesége. 4 óra van elköszönök. egész normális emberek vagytok :) sziasztok: Dóri voltam.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
beb@szna!
szerelmi bánatos topik

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

nekem a volt barátnõm azért szakított,mert mondtam hogy jó lenne egy-két dolgon változtatni.erre õ rávágta hogy nem tud.barátnõje tolta neki 2 napig a hülyeségét,aztán szakított.õ is szenvedett egy darabig,én is aztán e van.csináljunk már szerelmi bánatos topicot:D

úgy rémlik volt

de úgy emléx vmi személyeskedés miatt bé lett zárva. de lehet csak elsüllyedt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai írta a 2 órásat. én erre reagálva írtam, hogy nem, nem én döntöttem így. én hetek óta szenvedek, hogy beszéljük meg, oldjuk meg, segítsen, mert egyedül ezt nem lehet. nem, ezt nem itt kell megbeszélni. de csak ez a fórum amit állandóan olvas, tehát itt nem hagyhatja szó nélkül (vagyis de.). amint láthatjátok leírtam mit jelent nála az a kifejezés "hogy nem a részemrõl". Ezen kívül már mást nem akarok, vigye el a cuccait, és bántsom meg másokat. Nagyon sok tini picsa várja még õt a bokrokban :)
Kellemes karácsonyt nektek, és Ti is menjetek inkább fát díszíteni, minthogy ezzel foglalkoztok :) puszi!

u.i.: Értem én, hogy nem tudok megfelelni, a szg meg a bringa nem dumál vissza és tény, hogy elvásáraik sincsenek :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bejgli meg halléemésztéshez kiváló volt olvasni, köszi.:) a Dóri meg egész szimpatikus..:D:D

ész: nem baj az, ha van. de van olyan ismerõsöm csaj, akinek minden harmadik mondatát nem érti az ember, olyan okos. és mindemellett szép is. meg gazdag is.:D

Szilárd: nálam is kiveri a biztosítékot, amikor a csaj nem képes két értelmes mondatot kinyögni, amirõl lehet beszélgetni is, és ha egy kocsmán/bulihelyen/plázán kívül máshova hívja/vinné el az ember, akkor már le vagyok szrva...tényleg nagyon szr program leülni egy kávéházban, megállni egy kicsit, vipipázni és beszélgetni....

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
kiskubai írta a 2 órásat. én erre reagálva írtam, hogy nem, nem én döntöttem így. én hetek óta szenvedek, hogy beszéljük meg, oldjuk meg, segítsen, mert egyedül ezt nem lehet. nem, ezt nem itt kell megbeszélni. de csak ez a fórum amit állandóan olvas, tehát itt nem hagyhatja szó nélkül (vagyis de.). amint láthatjátok leírtam mit jelent nála az a kifejezés "hogy nem a részemrõl". Ezen kívül már mást nem akarok, vigye el a cuccait, és bántsom meg másokat. Nagyon sok tini picsa várja még õt a bokrokban :)
Kellemes karácsonyt nektek, és Ti is menjetek inkább fát díszíteni, minthogy ezzel foglalkoztok :) puszi!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

kezd szappanopera szag lenni

megmondtam :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hu, akkor nem értem...
akkor kiskubai irta, hogy mittomén 2 órája van vége??
x-edik szakítás, nem az én részemrõl.."
akkor ezt kiskubai ítra, nem Dóri
viszont akkor a "nem én döntöttem így" pirossal szedettet nem értem...amit elvileg dóri írt
kezd szappanopera szag lenni