Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bázzeg, kb. szóról szóra erre szerettem volna rávilágítani. Még a tank is stimmelt, de asszem inkább harckocsit írtam volna. :)

Miért is kell?
Ha holnap veszek egy tankot, akkor nekem is "kell"?

Manston91: egy harckocsi amúgy tök drága, és mondjuk az Alföldön nincs is túl sok fa, szal akkor az általad leírtak alapján ott lehet csapatni a gulyába a Panzerkampfwagen VI Tiger Ausf. E-mel, ugyi? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Miért is kell?

Azért mert nem ezért fizetsz ki tobb millió forintot.Az oké hogy erdõbe nem kéne menni meg védett területen, de ami ki van járva azon miért ne.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mi a srác elkerített, saját magánterületén quadoztunk, és hihetetlenül nagy móka, de pl. erdõben sohasem nyomulnék ilyesmivel,mert valóban hangos és számomra büdös. Ettõl függetlenül elég komoly élmény, habár a tempónk közel sem volt gyorsnak nevezhetõ, de valamennyire meg tudtuk csúsztatni és ugratni is sikerült kisebbeket. 2 órát mókáztunk és nagyon elfáradtam:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ilyen elven se lovasnak se bringásnak ;)
qvadosoknak is menni kell valahol...

de a bringa meg a ló kevésbé szennyezi az erdõt és kevésbé zavarja az ott élõket - gondolok itt a füstre és a zajra

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

õ ez azért kicsit meredek
nekik is menni kell valahol,addig meg semmi probléma szerintem míg le nem térnek az útról.
úgy is el lehet menni motorozni,quadozni hogy végig a kitaposott úton megy az ember,és most nem a quad és motor által kitaposott útra gondoltam!
mi is jártunk el,mikor volt itthon motor,sosem volt belõle senkivel konfliktus,lehet normálisan is menni.

Miért is kell?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ilyen elven se lovasnak se bringásnak ;)

qvadosoknak is menni kell valahol...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nem értem mi a probléma, én csak leírtam, hogy mi jut róla eszembe. Pozitív tapasztalatom még nem volt quadossal, negatív annál több.

szvsz álatalánosságban pont úgy semmi helyük az erdõben mint a puskás emberek terepjáróinak. ha lenne kis eszük az erdõgazdálkodóknak kijelölnének természetvédelmi sze,pontból kevéssé értékes területeket, bekeríve megfelelõ infrastrkturával etc. nem csekély bevételre tehetnének szert.

amúgy azon ritka esetek egyike mikor egyet értek Veled :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem értem mi a probléma, én csak leírtam, hogy mi jut róla eszembe. Pozitív tapasztalatom még nem volt quadossal, negatív annál több.

A sebesség mindent megold.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Nekem a quadról az a sok idióta jut eszembe, akik az erdõkben quadoznak.

Nem kell általánosítani!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

õ ez azért kicsit meredek
nekik is menni kell valahol,addig meg semmi probléma szerintem míg le nem térnek az útról.
úgy is el lehet menni motorozni,quadozni hogy végig a kitaposott úton megy az ember,és most nem a quad és motor által kitaposott útra gondoltam!
mi is jártunk el,mikor volt itthon motor,sosem volt belõle senkivel konfliktus,lehet normálisan is menni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

szerdán elvileg lesz lehetõségem egy viszonylag nagyobbat quadozni(csak benzinköltség lesz), mennyire kell parázni ettõl a holmitól? Mert ránézésre egy motor is stabilabbnak tûnik:D,ellenben eléggé hajt a kíváncsiság,de összetörni sem szeretném magam.

Hát tényleg el lehet benne fáradni ha téped neki, de lehet nyugisan is menni vele akkor nem fárasztó.Az a lényeg ha élesebben akarsz kanyarodni a testedet próbáld a kanyarodás irányába mozdítani hogy ne borulj fel.
Ha hátul nem merev tengelyes akkor könnyebb a kanyarodás és kezelhetõbb is.
Egyébként nagyon jó "móka" a quadozás csak ésszel kell vele bánni.
Multkor mi utánakötöttük a szánkót aztán go.:D
Milyen quadot fogsz kipróbálni?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Az a lépcsõ amúgy tényleg gáz. Andris bicójával én se ugrottam volna. Szerencsére SS kisbicóval mentem. Mondjuk le is körözött 2x :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Igen, pöcskivan, munkanap van szabadság idején...

--Trifo

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Igen.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ma rendes munkanap van ugye?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ehh lor.....ez durva így éccakára...

pláne így no...:)

nagykemény a Rajmi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a ma esti pince bulisoknak csatolamany

vmi csicska hondas itt probalkozik az utcaban
nem lennek ilyen komas, mint amilyen megmondanam, hogy akkor miskolc-eger viszonylatban egy versa rendel.
szar luzer sztritreszingluzer

ma lattam olyan faszt aki kipuff vegere felszerelt vmi ledes fost
merhogy az olyan mintha autoban ulne aminek izzik a vege.

ittam, kesz vagyok

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
éjjelente oldalkarbantartás van?
mostanában gyakori ez a "elrontott jelszó, nem engedlek be" hibaüzenet.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
azért az tény, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akiknek szuper biciklijük van meg bivalyerõsek, de technikailag, kerékpárkezelésileg sehol nincsenek - össze vissza recseg a váltójuk, az elsõ féket még hírbõl sem ismerik, csúszó hátsó kerékkel mennek le mindenhol - és ezek csak az alapok...

nem mintha én profi lennék, de azért amikor edzettem rendesen, és a dirtös meg dhs haverokkal nyomtuk a Jánoshegy oldalában -csak én nem ugráltam nagyokat-, akkor sok olyan bringást értem utol akár csak egy hétvégi tekeréskor, akár maratonon lefele vagy egy technikásabb mászásnál, akik amúgy síkon meg aszfalton felfele úgy mentek el mellettem, hogy csak néztem...

csak hát ugye ehhez az kell, hogy az ember néha essen-keljen, míg megtanulja a dolgokat, a sérülés meg nem fér bele azért a rendes versenyzõk edzéstervébe. a fiataloknak meg nem technikát tanítanak, hanem ott is a kondira mennek rá, és így késõbb már nagyon nehéz kinevelni a berögzött, hibás technikát...