Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Van még itt valaki, aki a gép elõtt szilveszterezik?

van...:( de amúgy buék! :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Persze. Hát hó'nap verseny van. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Van még itt valaki, aki a gép elõtt szilveszterezik?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
asszem megoldható, írj privit mirõl lenne szó.
holnap reagálok

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Volna valakinek olyan bankkártyája, amivel tud paypal-ra tolni pénzt, vagy paypalról küldeni nekem? számlaszámra utalom az ellenértékét!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no elhuztam turazni pocsok, vigyazni a hazra!
kulcs a labtorlo alatt.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Persze. És a világbékáért küzdök akkordjaimmal. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Így kéne hogy legyen. Legyen azoké, akik nem akarnak elvenni tõle semmit. Akik szeretnék élvezni a természet szépségét. A jó levegõt.

Te ilyen virággalahajbangitározós izé vagy? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Miért kié, ha nem a miénk?

kb akiké akik 2-3-400 éve ott laknak..mi max vendégek vagyunk. ennek megfelelõen kéne..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
semmi nem a tiéd
ezt már megtanulhattátok volna
legfeljebb megengedik, hogy úgy érezd, birtokolsz vmit

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Így kéne hogy legyen. Legyen azoké, akik nem akarnak elvenni tõle semmit. Akik szeretnék élvezni a természet szépségét. A jó levegõt.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Miért kié, ha nem a miénk?

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Bírom, hogy MINDENKI azt hiszi, övé az erdõ.

Ez a harckocsi nem is rossz ötlet........ Csak kell hozzá egy erdõ is.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Én nem engendnék be az erdõbe semmit ami büdös, vagy hangos. No átmenõforgalom (turista light mozgalom Bánkút-Szilvás közt), no quad, no krosszmotor. Puskások meg menjenek gyalog, fejpánttal meg egy tõrrel akár Rambo. Hajrá.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

sztem meg pin@.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik belõle. Mi magánterületen közlekedtünk, vagy fõúton. Megjegyzem mindenkinél volt jogosítvány és a quadokra forgalmi engedély.

Csak elmondta mindenki a véleményét:D
Én maradok a bicajozásnál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik belõle. Mi magánterületen közlekedtünk, vagy fõúton. Megjegyzem mindenkinél volt jogosítvány és a quadokra forgalmi engedély.

Vita?
Csak beszélgetünk :) és kivételesen értelmes dolgokról, amik legalább a montizáshoz kapcsolódnak.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ezeknél már csak az 50-es gyorsasági motorok a rosszabbak...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
sztem meg pin@.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Azért mert nem ezért fizetsz ki tobb millió forintot.Az oké hogy erdõbe nem kéne menni meg védett területen, de ami ki van járva azon miért ne.

es ki mondta hogy kotelezo megvenni?

en a napszemcsis strandpapucsos McDonalds parkoloban jampizo quadosokat utalom nagyon. mindegyiknek "tuning" kipuff, meg lehet orulni tole olyan hangos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudtam én, hogy nemcsak én gondolom így. Azt azért hozzáteszem, hogy én szeretem "birtokolni" az erdõt és a motorosokra, quadosokra extra érzékeny vagyok, mert csak szétb@szzák az utat, szóval nem muszáj egy idõben egy helyen tartózkodnom velük akkor sem szeretem õket (elég az amikor meglátom a Bodza-völgyben a nyomokat, itt pont egy bringás, vadász ismerõsöm tette lehetõvé, hogy be tudjanak menni a völgybe, csinált egy hidat turistaútra a gyalogosoknak, azóta is bánja). Már többször majdnem elütöttek (csak rajtam múlt, hogy nem). Egyébként a lovasokat sem szeretem, elég durva dolgokat tudnak mûvelni õk is az úttal (mondjuk õk meg minket utálhatnak, mert a lovak szeretnek két lábra állni :) , ha hátulról jön egy bringás).
Nem azt mondom, hogy a quadokat, motorokat teljesen tiltsák ki, pl a Várpalota melletti katonai területeket nyugodtan használják, azokban az utakban úgysem tudnak kárt tenni (tiszta szikla minden), nincs erdõ, kevés állat van, és még néha csinálnak nekem egy-két jó ösvényt :) , meg a Velencei-hegységben a kedvenc letöréseimet is nekik köszönhetem a bányákban, ott sem tudnak kárt, mert nincs miben.

...
amúgy azon ritka esetek egyike mikor egyet értek Veled :)

A közös ellenség. :)

Egyébként a véleménykülönbségeink nagy része abból származik, hogy én még hiszek az igazságban (fõleg a sajátomban :) ) és nagyobb nyomáson használom a teleszkópjaimat és a gumijaimat. :)
Meg ez mégis csak egy fórum, ahol írásban kommunikálunk, nem igazán alkalmas a vélemények cseréjére, megértésére, a gondolatunk kis szeletét tudjuk csak megértetni.