Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Annyi rosszat hallottam már róla, kíváncsi lettem.
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

admin kezdetû, kukac közepû és a bikemag pötty hungary végûre kérem tisztelettel.

Köszönöm szépen.

elment neked is, meg assassinnak is - remélem, ti hasznát veszitek a wavenek, én kb. a kipróbálás óta csak meghívókat küldtem vele...:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

dobnék én, de ha nem írtok nekem privátban mailcímet, akkor nem tudok hova küldeni..:)

admin kezdetû, kukac közepû és a bikemag pötty hungary végûre kérem tisztelettel.

Köszönöm szépen.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy mióta ember él a Földön nemigen tett jót a bolygónak. ;)

Max azt próbálta meg rendbehozni t-k amit elkúrt.

Valójában, mi vagyunk az egyetlen faj, ami ha eltûnne, azzal minden más faj csak jól járna. Na jó. Blökik nem.

Nem vagyok antiszoci, de ez az igazság. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

Vicces, amikor páran elõállnak ilyen hülyeségekkel, és rengetegen beszopják, sõt utána még terjesztik is az igét. Ha csak egy kicsit is jobban beleásnád magad a témába, akkor rájönnél, hogy már viszonylag sok éve tudományos konszenzus van az ember globális hatásairól. Röviden: lehetséges, hogy felmelegedõ, változó szakaszban van a Föld, de az emberi hatást egy-két hülyén (nagyvállalatok által pénzelt kutatók) kívül mindenki elismeri. A Föld saját változásait földi skálán(százezres-milliós nagyságrend) szokás mérni, nem egy-két száz évben. Ez emberi idõskála. És baromi jól mérhetõek a változások még egy generáció alatt is.

Ez az áltudományos megtévesztõ rizsa azért olyan népszerû, mert sokkal kényelmesebb abban a tudatban élni, hogy minden rendben van, mint elfogadni a tényt, hogy baromira nincs semmi rendben. Tudod a Mátrixban is volt vmi faszi, aki inkább akarta a boldog tudatlanságot...

így is van!
Manston olvass Lester Brown-t!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
dobnék én, de ha nem írtok nekem privátban mailcímet, akkor nem tudok hova küldeni..:)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

esetleg gágul wave meghívó valakinek?

ide is dobhatnál egyet, kösz

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

Ha valaki látta a Globális felmelegedés svindli dok. filmet, akkor rájön hogy tényleg egy nagy kamu az egész.
Nem az ember okozza a felmelegedét, hanem a Föld.A Föld mindig is változott és változni fog.Már vagy 20 évvel a 2. ipari forradalom elõtt nõni kezdett a hõmérséklet, pedig az ember csak akkor kezdte szennyezni a környezetet.

Vicces, amikor páran elõállnak ilyen hülyeségekkel, és rengetegen beszopják, sõt utána még terjesztik is az igét. Ha csak egy kicsit is jobban beleásnád magad a témába, akkor rájönnél, hogy már viszonylag sok éve tudományos konszenzus van az ember globális hatásairól. Röviden: lehetséges, hogy felmelegedõ, változó szakaszban van a Föld, de az emberi hatást egy-két hülyén (nagyvállalatok által pénzelt kutatók) kívül mindenki elismeri. A Föld saját változásait földi skálán(százezres-milliós nagyságrend) szokás mérni, nem egy-két száz évben. Ez emberi idõskála. És baromi jól mérhetõek a változások még egy generáció alatt is.

Ez az áltudományos megtévesztõ rizsa azért olyan népszerû, mert sokkal kényelmesebb abban a tudatban élni, hogy minden rendben van, mint elfogadni a tényt, hogy baromira nincs semmi rendben. Tudod a Mátrixban is volt vmi faszi, aki inkább akarta a boldog tudatlanságot...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

elviekben február közepétõl már tekerni akarok...

Hát ha bejön amit jósolnak, akkor még áprilisban is lesz -10, de nagyon remélem, hogy tévednek.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
olee meselj errol vmit
Még mindig van elzárt település

Pányok felszabadult, Hejce megközelíthetetlen. Budapesten már a mellékutakat tisztítják.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Gyöhet.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Hát már én is várom hogy legalább 10 fok legyen :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Február... Lassan meleg is lesz... !
Ugye? :o

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Február... Lassan meleg is lesz... !
Ugye? :o

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Van még szedjetek! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
á :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

mi az a hp? :D

http://hu.wikipedia.org/wiki/HP :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Fél liter hp?

mi az a hp? :D

más:

stp1,
Hozzáférésed a Bikemag Fórumán 15 percre felfüggesztettük, mert valaki több mint 5-ször próbált belépni a beceneveddel rossz jelszót megadva.
A próbálkozó IP címe: 195.56.45.252

miért én vagyok blokkolva ha egy makkarcú nyomorék szórakozik? :)

ehhez kapcsolódó más: miért dob ki a fórum 1-3-5-10 percenként?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem sok tejbe apritani valojuk van
91 ota ott allnak azok a regi kocka hazak
csoro getszik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...