Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Bocs, én alapvetõen nem éltem képregényeken, illetve mindig találok olyan filmeket, amelyekre sokkal szívesebben fordítok néhány órát az életembõl.

Két képregény adaptáció van, ezek a filmek nálam benne vannak a "Hall Of Fame" listában:
"Renaissance" és "Ghost In The Shell"
Említésre méltó még az "Animatrix". Slussz.

Transformersbe meg nem is tudom melyikbe még belenéztem, de nem-nem-soha kategória.
Személyes véleményem hallották.

Egyike a két képregényfilmnek, amiket érdemes nem kihagyni ... (Dark knight és Watchmen)
Még egy, de már nem szorosan a témához;

"In idem flumen bis non descendimus"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Én is vidéki vagyok, de az én házam az én váram. Ott semmi helye más kutyájának és macskájának! De ugyanezt elvárhatják tõlem is. Volt már afférom ilyenbõl, a kutya átjött és nem ment haza. Aztán még én lettem feljelentve.

Az én kutyáim meg nem tudnak kimenni=más kutyája nem tud bejönni. ;)

Macska más téma; nem igazán lehet elmagyarázni nekik hogy az ott a kerítés amin nem mehetnek át. Kakit jó esetben elássák és szerintem pár lábnyom a szélvédõn sem tragédia. SZERINTEM. :)

Kala; ez nagyon ott van! :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Egyike a két képregényfilmnek, amiket érdemes nem kihagyni ... (Dark knight és Watchmen)
Még egy, de már nem szorosan a témához;
Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hát, én mint alapvetõen vidéki figura toleránsabb vagyok az állatokkal...

Én is vidéki vagyok, de az én házam az én váram. Ott semmi helye más kutyájának és macskájának! De ugyanezt elvárhatják tõlem is. Volt már afférom ilyenbõl, a kutya átjött és nem ment haza. Aztán még én lettem feljelentve.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Én a Transformers-sel voltam úgy, hogy biztos valami képregénybõl készült vaczak. Aztán megtecccett. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Bevallom, egyiket sem láttam, de lehet hogy most ráveszem magam a Dark Knight megtekintésére.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Ez óriási! (Mármint a részlet - a filmet nem láttam.)
Az új fórumban állandó helye lesz, mint beágyazott videó!

Köszi

nézd meg minél hamarabb, sztem a legjobb hangulatú Batman film ;)
(és az eddigi egyetlen DVD-m, amit a megjelenés elõtt megrendeltem, nehogy lemaradjak róla...)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Zorg
már megint új fórum? :)
a mostani tök jól néz ki, meg jól is a funkcionál.
már nem lehet brutál nagy képekkel széthúzni a bejegyzéseket, úgyhogy nekem tetszik :)

Nem, vagyis nem szó szerint. Kezelésben, szerkezetben a fórum nagyjából változatlan marad.
http://twitter.com/b...atus/6692913134

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Hát, én mint alapvetõen vidéki figura toleránsabb vagyok az állatokkal...

Csapdába ejtés után esetleg anyonverés félcollos csõvel? Vagy készül valami kaja belõle? Kesztyû-sapka? Vagy így ketrecben vissza a szomszédnak és kezdõdik minden elölrõl?

Mióta az eszemet tudom van kutyánk; macskakaiba soha nem hemperegtek bele. Vagy azért, mert nem voltak agyonfürdetve, vagy azért, mert a macskák alapvetõen elásák a ballasztot, nem tudom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ezekkel a dolgokkal nagyon nehéz együtt élni..?

Mikor utána átmegy a kutya, és az õ sz*rába kezd belehenteregni, kutyához illõen, akkor igenis zavar!

Az a baj hogy a macska egy buta állat - kifelé legalábbis ezt mutatja az összes - ami nem tanul, így hát látszólag csak fizikai behatással lehet leszoktatni õket valamirõl.
Hasonlatot nem mondok :)

Jó ez a szösszenet Kala :-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

macska ellen van valami csapda vagy akármi?

Feltöltött kép

hatásos macskák ellen is, ha macskaeledelt raksz bele.
én vaslemezbõl láttam ilyet (teteje rácsos persze), két függõleges csapóajtóval a végén.
;)

Zorg
már megint új fórum? :)
a mostani tök jól néz ki, meg jól is a funkcionál.
már nem lehet brutál nagy képekkel széthúzni a bejegyzéseket, úgyhogy nekem tetszik :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

He's a Silent Guardian...

...a Watchful Protector.

A Dark Knight...

:D

Ez óriási! (Mármint a részlet - a filmet nem láttam.)
Az új fórumban állandó helye lesz, mint beágyazott videó!

Köszi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

:)

Nem szigorúbb, csak jelen van most. Ránk fér!

He's a Silent Guardian...

...a Watchful Protector.

A Dark Knight...

:D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ezekkel a dolgokkal nagyon nehéz együtt élni..?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nincs kutya.

viszont amióta betegen vagyok itthon, azóta megfigyeltem, hogy a szomszéd hülye macskája nonstop fel le jaszkarizik a kertben, meg összeszarik összepisál mindent. tegnap meg így reggelizem, és érzem, hogy valami néz..felnézek, a hülye macska ott ül az ablakban, és bámul mindenfele - gondolom valamennyi hõ kimegy a jó szigetelés ellenére...a teknõsünk is ijesztegeti az ablakból, a kocsik szélvédõjét játszótérnek hiszi, csupa macskanyom minden reggel az a kocsi, ami kint áll...de amikor a szomszéd hazaér, akkor egybõl ottvan és "jajjdeédicica,gyerekapszvalamifinomat".

én már egyszer ultimátumot adtam a szomszédnak, hogy vagy kezdjen vele valamit, vagy komolyabb probléma lesz a dologból - de utóbbit most nem tudom kivitelezni, sajnos mozgáskorlátozottként nem tudom elkapni a dögöt és kitekerni a nyakát.

lehet nekem is ezt kéne - átjárni sz@rni meg az ablakokat telekarcolni a szomszédhoz, kajálni meg jópofizni hazajönni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Jaja, én is gondolkodtam már ezen, kéne a medvecsapdánál kevésbé végzetes fajta, de olyan amibõl tanulnak.
A kutyától nem azért kerítettem el, hogy macskák legyenek benne.

Így levadászni sem tudja õket :(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
macska ellen van valami csapda vagy akármi?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Kedd este rendeltem kábelnetet, ma reggel bekötik.

Tetszik ez az elkövetési sebesség :love: T-Home

:)

Nem szigorúbb, csak jelen van most. Ránk fér!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hosszú még az este...:S

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

És Zorg is különösen szigorú mostanság. :)

Némi upgrade-re szorul a szabályzatunk, másrészt nem vagyok szigorú - ha megnézed a jelenlegi szabályzatot, láthatod, hogy inább csak icipicit következetesebb igyekszem lenni.
Az emberi hülyeség és korlátoltság viszont gyorsabban terjed a hangnál is (és egyre gyorsul).