Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
És Doktor Justice, amit kötelezõen úgy ejtettünk, ahogy írva van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

az a baj, hogy én kivinném a világ végére egy sötét dobozban, de ezek visszatalálnak valahogy.

Kirakod valahol a Balatonnál és soha nem talál haza.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Trifo: jó persze....Rugóstag megyen Faktorba, kerékért meg a többiért meg egy srác keres majd....de majd azt még lezsírolom vele

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Maggi: most mennek, de csak egy héttel késõbb jönnek - illetve akkor már jövünk. Így is OK? Vagy most akkor melyik iránybab utazna milyen cucc? Elvesztettem picit a fonalat.

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Te immobilis vagy, õ meg kicsi jószág. Esélyegyenlõség. :)

Vadászni is így kellene. Egy szál tõr, vagy max egy íj. Lõfegyvereket betiltani. Aztán hadd szóljon.

(Jobbulást amúgy ;))

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
xian: hát ha tudnék mozogni, kapna a pofájára...:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Csörgess már meg lécci ha jönnek....szombaton temetés ( :( ) de vasárnap oda tudom adni neki....csak be kell dobni XFactor-nak....

esetlek ha autóval jönnek és beférne egy kerék egy felni meg egy agy...egy ezres jatt ellenében mondjuk....és akkor elvinnék tõled ugy mint a vázat vagy ilyesmi

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
E!

Köszönöm a tegnapi köszöntéseket :)

Maggi: ha minden jól megy, akkor asszony a kölkökkel megy Miskolcra hétvégén, és ha még jobban megy minden, akkor köv- hétvégén én is, a tali alkalmából.

Dave: airsoft... Ha úgyis ott vagy, szerezz egy fegyvert, oszt nevelj vele. Kisebbet üt, mint a légpuska, de abból azért fog tanulni pár alkalom után. (Mostohaapámnak anno kétszer kellett az erkélyrõl lehajítani a macskát, mire megtanulta, hogy nem illik hajnalban a hálószoba ablakában vernyákolni :) )

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ijesszed meg akkor tesó. Sicc, nagyonsokesseléscével? Centrumáruházakpapírzacsi, oder prohibitedpetárdamaradék? :)

Így mán nem fogja olyan komfortosan érezni magát ottan.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
dark knight-ot én se akartam megnézni, aztán végül a kórházban rászántam magam - nem bántam meg.:)

engem tkp. nem zavarna, ha _néha_ átjárna. legyen. de az, hogy a komplett napját itt tölti nálunk, és a többi -fel le császkál, döglik az ablakban, csúzádizik a kocsin vagy épp a kihûlõ motor alatt melegszik- mellett vagy a teknõst bámulja az ablakból (szegény teki összeszarja magát, elég érzékeny a lelkem:D:D), vagy a szomszéd kutyáját hergeli úgy, hogy fel-le mászkál a kerítésnél meg ugrál a fákon, eközben meg tényleg csak kajálni jár haza - az nem elfogadható. a pár macskanyom meg nem pár macskanyom, hanem csupa karc már lassan a szélvédõ - és mivel elõtte jól összesározza magát, ezért elég látványos.

az a baj, hogy én kivinném a világ végére egy sötét dobozban, de ezek visszatalálnak valahogy. kínozni nem akarom, az nem elfogadható módszer, de valami fenyítés kellene - csak ezek tényleg hülyék, nem elég neki az, hogy párszor megpaskolgatom meg rászólok, mint a kutyára, hogy bodrinemszabad!..

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ja, igaz!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

:D Ez se rossz, de volt ilyen képregény is. :D

Nem csak képregény volt, hanem sci-fi/fantasy elbeszélések voltak benne. ;)
Ha esetleg meg akarod venni :)
http://www.startapro...ujsagok/1763488

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
:D Ez se rossz, de volt ilyen képregény is. :D

Vazz, megvan DiliBill!!! :D :D :D

http://bajusz.blog.h...dia_a_hahotaban

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Robur-t meg tén újra ?

most hogy sokat jártam vidéken egy egy szakadt példányt még láttam pöfögni. :)

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Volt eccer a hahotában egy képregény. DiliBill vagy mi. Nem tudom azt ki hozta össze, de olyan rajzok voltak benne baszki, hogy a hátamon pörögtem a röhögéstõl mint a cserebogár. :)
Nem mint a röhögõ, inkább mint a hátán pörgõ.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Rahan.

Jön.
Lát.
Gyõz.

Supahiroz of '80s
"In idem flumen bis non descendimus"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Kár hogy már csak rongyos példányok vannak. Ha kiadnák, megvenném a Kockás / Hahota összest :)

Robur-t meg tén újra kiadták? Vagy az a Galaktika volt..?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én Kalán nénit csíptem. A fõcímzene eleve nagy zúzda. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A fenti kettõhöz tuti nem kellett képregényen élni (Nils Holgerssonra emlékszem egyedül gyerekkoromból, amit megismertem), olyannyira, h nem is tudtam, h ez másik kettõ képregényen alapul :)
Lényeg a lényeg, ha épp nem lesz semmi érdekesebb, szakíts ezekre is egy kis idõt, hátha tetszeni fognak!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Képregényt és csak nagyonanno. Pif és Herkules, Hahota sorozat, Kockás. Régi szép idõk...