Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
a munkaegészségügyi vizsgálat nem költségelhetõ?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hamár üzenõfal:

Üzenem a Magyar Államnak, hogy bekaphassa.

-mert folyamatosan olyan adatokat kell neki szolgáltatnom, amiket tõle kapok. (pl. be kell mutatnom neki egy "0"-ás igazolást, amit az APEH-tõl kapok, persze pénzért. Ha családi pótlékot akarok kapni, akkor az állami iskolákból elkérem az adatokat, és odaadom az állami hivatalnak)
-nagyvonalúan ad 7 nap pótszabadságot olyan 3 gyerekes apának, akinek a felesége otthon van. Persze az enyémmel veri a csalánt, mert a bért nekünk kell kifizetni, el nem végzett munkáért.
-nem elég, hogy mindenki után befizetteti velünk a TB-t, Eü hozzájárulást, ettõl függetlenül köteles vagyok minden dolgozót évi 10-14 ezer forintért munkavédelmi vizsgálatnak alávetni.

Dohogtam, ez a mai nap termése. Eddig.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Vazz, szerintem én volam a legfososabb itten.

Általános iskolás voltam, amikor ment a moziban egy film, A nõstényfarkas kísértete. Valami lengyel gyártmány lehetett. A filmet sosem láttam, de pár napig suliból hazaérve az udvaron vártam míg hazaér valaki (szülõk és nagyszülõk is dolgoztak), nem mertem bemenni a házba. :D

Ja, és egészen huszonéves koromig rendszereen menekültem farkasok elõl almaimban.

szerk: megvan a film: http://www.tutifilme...tete-film-19894

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én amitõl sokáig nem alludtam, az az X-akták régi Farkasemberes része....tecsõn nem találtam

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

Macskatémához, zárásnak... A macskák megjelölis a területüket, és jobbára nem mennek erõsebbnek vélt akárki területére. Az emberi vizelet pedig jelölésre alkalmas. Namost, nem kell mindjárt kirohanni és körbehugyozni a kertet, de mondjuk egy KUBU-s üveg és egy kerti séta segíthet :)

Magam nem próbáltam, de olvastam róla, hogy másoknak bejött.

--Trifo

nekem nem jött be(próbáltam), foxi-tacsi kev kutyusom bejött

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Macskatémához, zárásnak... A macskák megjelölis a területüket, és jobbára nem mennek erõsebbnek vélt akárki területére. Az emberi vizelet pedig jelölésre alkalmas. Namost, nem kell mindjárt kirohanni és körbehugyozni a kertet, de mondjuk egy KUBU-s üveg és egy kerti séta segíthet :)

Magam nem próbáltam, de olvastam róla, hogy másoknak bejött.

--Trifo

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

Múminra emlékeztek? én valamiért rettegtem tõlük, de mindig néztem..

húúúú.múmintól én is nagyon fostam, de nem a fehér arcoktól hanem az emberektõl, fõleg attól a kalapos vándorszerûtõl, az õ figurája olyan megfoghatatlan volt, meg azok a tágra nyílt szemek brrr...

macskát meg ha nagyon zavar lõdd meg légpusival, ahogy tigger is mondta, vagy van még ezer más mód, nem kell ennyit izélni ezen, van helyette még így is rengeteg x rengeteg macska...vagy vegyél egy foxit vagy egy jagd terriert és nem kell többé ezzel bajlódni.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Zorg / Bloke: nálam ugyanez volt. Rémálmaim voltak egy darabig...

Exactly. És ezután a rész után volt az a hosszú idõszak, amikor nem mertem sötét szobába bemenni.

Másik gyerekkori flash: "Támadás egy idegen bolygóról" -kinek volt meg?
http://en.wikipedia....ki/The_Invaders

"In idem flumen bis non descendimus"

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Városba tényleg nem való állat. Itt az ember...

Zorg / Bloke: nálam ugyanez volt. Rémálmaim voltak egy darabig...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

A mérhetetlenül megértõ állattartóknak azt üzenem, hogy amíg az õ örömükbõl nekem csak a szar- és húgytakarítás jut, addig semmilyen "együttélési" hajlandóságot ne várjanak tõlem.
.

ez így a legtömörebb megfogalmazása a problémának. meg az, hogy nem szeretem a macskákat úgy ámblokk - azon kívül, hogy simizni lehet õket meg cukker pikcsöröket feltenni róluk fácséra, ahogy zZzZ-nek, azon kívül mire jók? a szomszéd kutyával érdekes mód jól megvagyunk - mondjuk az egy intelligensebb faj, és vele lehet játszani, sétálni, vagy csak úgy etetni - õ megjegyzi, hogy én adtam neki finom kaját, ezért rám nem kell haragudni. a macska meg csak ideszokna.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Nekem a semmibõl az ûrhajóba kerülõ polipszerû okozott tartós traumát:

Ez volt nekem is a mumus, még most is nehéz volt megnézni.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Nekem az Alfa Holdbázis tett be. Akkor még nem volt "felhívjuk nézõink figyelmét".

Nekem a semmibõl az ûrhajóba kerülõ polipszerû okozott tartós traumát:

"In idem flumen bis non descendimus"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Jómagam gyerekként ettõl a mesétõl paráztam, de valamiért mégis megnéztem :D Fura.

úú hát én ezt nagyon szerettem! meg úgy ált. a régirégi karton netvörkös rajzfilmeket, meg amik a sky-on mentek. a dj cat show rémlik?

http://www.youtube.com/watch?v=IPpMTHBBWuw
http://www.youtube.com/watch?v=xKmys-Tys90&NR=1&feature=fvwp

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
falu macskanincs (kutyasincs) nemisjön vanilyenis

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem az Alfa Holdbázis tett be. Akkor még nem volt "felhívjuk nézõink figyelmét".

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

Jómagam gyerekként ettõl a mesétõl paráztam, de valamiért mégis megnéztem :D Fura.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Én nagyon szeretem az állatokat, de nagyon idegesít engem is, hogy az utcán rendszeresen etetett kóbor macskák az én szévédõmön próbálnak feljutni természetesen jó kis hegyes karmokkal. Tiszta karc az egész kocsi eleje.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Én Kalán nénit csíptem. A fõcímzene eleve nagy zúzda. :)

Múminra emlékeztek? én valamiért rettegtem tõlük, de mindig néztem..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Van egy ötletem, nem tudom, hogy beválik-e, de érdemes lenne megpróbálni. Le kell pisilni azt a macskát!

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
más a falu és más a sûrûn lakott városi környezet.
amikor az egész környéknek konkrétan hugy és szar szaga van az már szerintem gáz.
reggel, meg este 6 kor szinte dugó van és sorban állnak a sutyerékok a fáknál, meg a házsarkaknál.
íme egy új adóbevételi lehetõség, adóztassák meg õket, abból meg takarítsanak (na persze ennek sincs nevelõ hatása, mert akkor megint valaki más takarít a retket elõidézõk helyett)
rohadtul rühellem, hogy divatból valami kis girnyót mindenképpen tartani KELL, ezt nyomják a reklámok, meg minden.
de közben neki is nyûg, látszik rajta, mert fel kell kelni, ki kell vinni, azt hideg van.
az ember hülye