Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem fekrol beszelek hanem 4wd-rol
ami ha jol mukodne segitene a kanyarban

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ismerem az élvezetett, amit Olee emlitett.
Egy 285 lovas 4Ws járgányal nagy volt az öröm hegynek felfelé mászni, de a magas sebesség + a lefefé ügyes pilótát igényel.

Extrem terepen csakis diferenciál zárás müxik, de oda kell tapasztalt pilóta is. Haver 350 TurboD, G - osztálya Unimog tengelyekkel nagyon ithon van az ügyben.

Kb. 22 éve nyomulok sitalpakon, junior versenyeket is sikerült régen nyernem SLOV- ban, de ilyen gyors léceket még sosem sikerült tolnom, mint amiket tegnap kaptam :)
3 óra használat után a válban, nyakban izomlázam van. V max ot nem kértem le a pályáról, de még vasárnap felmegyek.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lor: Tök mindegy, hogy milyen 4WD, akkor sem áll meg.
Fékezéskor mindenki 4 kereket fékez.
Az enyém pl. elmegy bárhol, elindul bárhol, mert igazi összkerék. Diffizár elõl, hátul, középen. Harmadoló. Viszont óvatosan vezetem, nem mint a sok hülyegyerek az elõször ülök összkerekesben autóját. Fékezéskor ráadásul könnyebben csúszik, mint egy személykocsi és könnyen ki lehet nyírni egy komplett Suzukis családot 2100 kg önsúllyal és nekik fejmagasságban lévõ alvázzal.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
besz*rás:
http://www.pumahardchorus.com/

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
színes szelepsapka +2

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
matrica tuning +50LE

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

az nem olyan 4wd
ez egy eleg buta haldexes sok kesessel rendelkezo vmi

tudom hogy buta (próbáltam, hóban-jégen) csak mégis négyvédéééé. teccikérteni?
"In idem flumen bis non descendimus"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Hó, sok hó, ma szánkóval voltam sörért :)

Tegnap megkabtam a Worldcup siléceket.
èjeli müsak elött sikerül 3 órát nyomni velük. Hát örület milyen tempókval müxik és az mellé még mozgékonyak is.

Szóval nincs téli depresszió, ha kimegy az ember :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az nem olyan 4wd
ez egy eleg buta haldexes sok kesessel rendelkezo vmi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Na, hogy legyen vidámabb a társalgás, most húztam elõször fejtetõre állt kocsit. :)

hogy "mikbe" nemvagy benne :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Persze, sokaknak a 4WD azt jelenti, hogy fékezni is jobban tud a kocsi.
A nem érvényes külföldi papír azt jelentette, hogy a srác kiment osztrákiába és vett egy rég lejárt papírokkal rendelkezõ autót. Ott évente van mûszaki. Egy adásvételije volt, hogy azért ne tolvajnak nézzék, hanem szimplán hülyének.

Thez, bocs. :)
Én rögtön a pénzt választottam. :)

Amúgy meg ismered a helyet Bajna felé tõlünk a szerpentin. Na onnan sikerült leesnie.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

A srác már így is felajánlott .... húgát, csak gyorsan segítsek neki. Biztos örült volna, hogy oké, de hazaszaladok fényképezõgépért:).

És rám nem is gondoltál? :cry:

:)

Tam: ahogy írod :) Vagy még az sem, csak egy sima - jó esetben magyar nyelvû(ezt talán megértik a rend bátor õrei) - adásvételi, mindennemû papír nélkül.

Én is gondolkodtam, hogy tudom megjáratni a jobbkormányos golfomat, egy adásvételivel, ezért inkább kapott egy magyar rendszámot - bár a kormány hollétét nehezen magyaráztam volna meg, így óvatosan teszteltem :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mi az hogy nem ervenyes kulfoldi papirok? ezen mar annyit gondolkodtam. ha most hazamennek az angolrendszamos autommal, szerintem a kozeg azt se tudna melyik oldalat kell nezni a forgalminak. es nem, nincs csekkem a kotelezorol, de be van fizetve. es nincs zoldkartyam se.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Sajna nincs, gyorsan kellett cselekedni, még hivatalos szervek rátalálása elõtt. Összkerekes Octavia, már nem érvényes külföldi papírokkal. A srác már így is felajánlott órát, nyakláncot, kápét, húgát, csak gyorsan segítsek neki. Biztos örült volna, hogy oké, de hazaszaladok fényképezõgépért. :)

Összkerekes Octavia pedig jóság, csak gondolom a 4WD tudatában a srác azt gondolta, meghazudtolhatja a fizikát...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Sajna nincs, gyorsan kellett cselekedni, még hivatalos szervek rátalálása elõtt. Összkerekes Octavia, már nem érvényes külföldi papírokkal. A srác már így is felajánlott órát, nyakláncot, kápét, húgát, csak gyorsan segítsek neki. Biztos örült volna, hogy oké, de hazaszaladok fényképezõgépért. :)

Kamerás mobil = MENÕ
:D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Na, hogy legyen vidámabb a társalgás, most húztam elõször fejtetõre állt kocsit. :)

"Van képed róla?" :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
És mégegy, SGY-tõl:
"Szeretem én a farkast, mert olyan ízletesen tud megenni."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag