Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2010. March 05. - 19:16

van vmi fapados repulo ut tervezo ize?
Hamburgba kene eljutni jol
Hamburgba kene eljutni jol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. March 05. - 18:53

ez altalaban igy van. tolunk is mindig azt kerdezik hogy hogy letezik hogy nem arulunk semmit
az autokiallitason soha senki nem kerdezi meg hogy a bemutato autot meg lehet-e venni ott a helyszinen, majd elhajtani vele...
az egy kiallitas. show. [angolul azt jelenti hogy "mutatni"] nincs raktarkeszlet, mindenbol altalaban csak az az egy bemutatodarab van, nincs penztar, es raadasul mivel a nagyker a kiallito, ha valamit elad neked, akkor azon dupla hasznot csinalna, a kiskereskedo effektive kizarasaval. ha ez nagyban menne, iszonyat boldogok lennenek a boltosok.
az autokiallitason soha senki nem kerdezi meg hogy a bemutato autot meg lehet-e venni ott a helyszinen, majd elhajtani vele...
az egy kiallitas. show. [angolul azt jelenti hogy "mutatni"] nincs raktarkeszlet, mindenbol altalaban csak az az egy bemutatodarab van, nincs penztar, es raadasul mivel a nagyker a kiallito, ha valamit elad neked, akkor azon dupla hasznot csinalna, a kiskereskedo effektive kizarasaval. ha ez nagyban menne, iszonyat boldogok lennenek a boltosok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 05. - 17:05

???
Ne hozd rám az infarktust CJ, holnap mennénk egy kisbusznyian... Honnan veszed, hogy nincs?
Õ úgy gondolja, hogy az Expo-n nem lehet vásárolni. És nem is lehet.
Posted 2010. March 05. - 16:42

De nem úgy van, hogy nincs vásár egyáltalán?
???
Ne hozd rám az infarktust CJ, holnap mennénk egy kisbusznyian... Honnan veszed, hogy nincs?
Posted 2010. March 05. - 16:27

De nem úgy van, hogy nincs vásár egyáltalán?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2010. March 05. - 15:31

Janko: schwalbe.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 05. - 15:15

Az uj apróhirdetéseknél lehet majd nagyobb felbontású képeket csatolni (800,1024) vagy maradnak a pici képek ?
"just chillin killin"
Posted 2010. March 05. - 14:20

Vajon ki gyártja/forgalmazza, kapható-e itthon? :
Vállon hordható táskáról van szó (utcai viselet is), mely megjelenésében hasonlít hagyományos társaihoz, de az alja és a két keskeny oldala mtb külsõbõl készül. Pár éve láttam egy kiállító standján a Garda Bikefesten, de sajnos nem emlékszem rá, hogy ki volt az.
Ha valaki tudja, kérem segítsen! Köszi
(Igen, tudom, hogy a gugli a barátunk, de jelen esetben nem mentem vele semmire...)
Vállon hordható táskáról van szó (utcai viselet is), mely megjelenésében hasonlít hagyományos társaihoz, de az alja és a két keskeny oldala mtb külsõbõl készül. Pár éve láttam egy kiállító standján a Garda Bikefesten, de sajnos nem emlékszem rá, hogy ki volt az.
Ha valaki tudja, kérem segítsen! Köszi
(Igen, tudom, hogy a gugli a barátunk, de jelen esetben nem mentem vele semmire...)
Posted 2010. March 05. - 10:01

Posted 2010. March 05. - 09:10

buek
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. March 05. - 08:14

Posted 2010. March 05. - 02:05

Posted 2010. March 05. - 01:31

'sszameg Sala, fel akartalak hívni még éjfél elõtt, de mostmár mindegy. "utólag" is boldog harmincat!
Üdv.: Bandi 'faszfej' bácsi
Üdv.: Bandi 'faszfej' bácsi
Posted 2010. March 05. - 01:08

Boldog születésnapot kívánok a Fekete erdõ talajának kerékpárgumijával koptatójának.
Küldöm az"idõkibõvítõt" Laci,hagy kicsit talán megfékezd az idõ haladását...
Küldöm az"idõkibõvítõt" Laci,hagy kicsit talán megfékezd az idõ haladását...
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2010. March 04. - 21:39

Sala, nagy boldogot és minden jót. A kereket nagyon mek kell ám ünnepelni.
Posted 2010. March 04. - 21:05

valóban az, de mivel tõlem kivették a programkínálatból nagyon örülnék ha ismét halhatnám
tvnetwork? ja,kár hogy kivették : ( de helyette van Nóta Tv : D
Posted 2010. March 04. - 20:15

Salika Szülinapot! : )
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2010. March 04. - 17:45

lor, küldtem privit!
savanyú!
hétvége kiesik dolgozós jelleg miatt meg meccs miatt, sajna le kell mondanom a forrás nézõ túrát!
savanyú!
hétvége kiesik dolgozós jelleg miatt meg meccs miatt, sajna le kell mondanom a forrás nézõ túrát!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. March 04. - 17:32

Nemkülönben, Salamon úr!
más:
Fel lehet ajánlani az adóm 1%-át a BKV-nek?
Kiváncsi vok, hogy tényleg csuklik-e anyám, ha emlegetik.
más:
Fel lehet ajánlani az adóm 1%-át a BKV-nek?
Kiváncsi vok, hogy tényleg csuklik-e anyám, ha emlegetik.