Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Jah. Az a karikatúra jut eszembe amin a kisgyerek meg a katona hesszelik egymást és mindketten arra gondolnak milyen jó lehet a másiknak...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ahogy az ember vénül, egyre kevesebbet teker egyre drágább bicikliken :) vagy inkább :(

--Trifo

milyen igaz! kib@szas ez, miko 16voltam,nyaron szetuntam az agyam mert semmire nem volt love.most megvan egy csomo dolog amirol anno almodtam,csak nincs meg a 3 honap szabi majustol szeptemberig...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Hétköznap hõmérséklettõl és lelkesedéstõl függõen 20-40km melóba, meg kiscsa500j oviba félbringával. Na az vicces, mindenhol megnézik :)

Amúgy jellemzõek a tavalyi km állások:
városi: 5000km, szinte csak meló
monti: 680km, ebben is van egy kis melóba járás
tandem: ~500km

Idén nagyon úgy tervezem, hogy több monti lesz, miután tavaly Dante rámmondta, hogy "hétvégi bringás" És basszus igaza is volt.

Ahogy az ember vénül, egyre kevesebbet teker egyre drágább bicikliken :) vagy inkább :(

--Trifo

Én a tavalyi évet ~6.000 kilométerrel zártam - csak monti, mivel egyetlen bicajom maradt.
(Azon sincs már kilométeróra, se pulzusmérõ, se teleszkóp; csak egy drautos véfék meg egy vasvella. Azt mondta rá egy bicajboltos, hogy olyan "back-to-roots" masina.)
Nagyon szeretnék egy tandemet összerakni, de a hazai beszerzés lehetõségei egyre rosszabbak (nyitok is mingyá egy gyalázó topik ennek is).
"In idem flumen bis non descendimus"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hétköznap hõmérséklettõl és lelkesedéstõl függõen 20-40km melóba, meg kiscsa500j oviba félbringával. Na az vicces, mindenhol megnézik :)

Idén nagyon úgy tervezem, hogy több monti lesz, miután tavaly Dante rámmondta, hogy "hétvégi bringás" És basszus igaza is volt.

--Trifo

nálam momentán egyere kevesebb egyre szarabb biciklin....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Mer' mostanság mennyit tekersz?

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
az durva.
nem úgy szokott lenni, hogy 2ezer a bünti+a jegy ára?
http://www.mav-start...15fdb&chapter=1
2/a és 4/b között mia különbség?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

micsináltá 6500ér?

nem vettem bringajegyet, mert egy fillér KP nem volt nálam (saját magamnak meg bérletem van), meg az utolsó pillanatig úgy volt hogy nem kell bringát vinnem (azért is nem volt nálam pénz). De mivel egy hónapra visszamenõleg kb 10 bringajegyem van ugyanarról a vonalról, rendszeresen kedd-csütörtök napokon, ugyanabban az idõpontban, ezért aztmondták érdemes levelet írni, el szokták nézni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
micsináltá 6500ér?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
stp1, Trifo!
A vonatom indulása elõtti idõmet sajnos nem tudom a cuccotok elkészítésével tölteni, mert múlthéten megbaszott a MÁV 6500ft-ra, és levelet kell nekik írnom. Neharagudjatok, igyekszem csütörtökre megcsinálni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig lehetsz még bankrabló, szóval ne add fel ilyen könnyen! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
életemben elõször és utoljára láttam 15millát egyben....volt nokiás doboz is..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
A 2009-es évem már egészen jó volt (mondhatni elégedettséggel zártam, no persze kellett hozzá az is, hogy "napi rutin" lett egy másik sporttevékenység is), az idei eddig zéró, ám a tavalyinál többet fogok tekerni idén - ez az egy fix! ;)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

na itt ba@@a el mindenki....

Nem feltétlenül.
Az egészségügy ugye köztudottan nem egy "agyonfizetett" szegmens (na,jó,nem orvos szinten),ellenben rengeteg szabadidõm van.
Szóval valamit,valamiért.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalam ott baszodott el a dolog amikor megkaptam az autot.

az a napi 20kili melobajaras a paddy wagonnal iszonyat sokat szamitott. most gyengebb es dagadtabb vagyok

de oktoberben megyek 12oras versenyre [parban, de akkoris], szal van valami amire tudok keszulni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Bizony jó volt akkor. Kb. háromszor annyit ettem mint most és 68kg voltam. Hiába na; reggeltõl estig bicón ülni hatásos volt. Most 86. De lehet már 90 felett.

A haveri körben anno Csepel Sas címû országútik voltak. Kb. 15kg-os súllyal, nikkelezett, idõvel kinyíló acélfelnivel amirõl emiatt néha lefordult a külsõ. Meg acél agyakkal, Sachs váltással. Nekem volt elõször Favorit, Csehszlovákiából. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Aztán elkezdtem dolgozni... ;)

na itt ba@@a el mindenki....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Hm..régi, szép diákévek. Déligalvás, aztán lementünk Egerbe csak úgy, elnyalni egy fagyit (Ózdról, 2*45km). És volt úgy hogy ezt kétszer egy nap...

Huszas éveim elején, másfél év munkanélküliség, minden nap reggeltõl-estig tekerés.
Abban az évben 1 STX, majd egy STX RC szettet nulláztam le (óra szerint bõven 16 ezer kilométer felett zártam azt az évet), végül szeptember végén beruháztam XT-XTR motyókba.
Legdurvább az az egy napon belül 2× Római-fürdõ túrám volt - szinte pontosan 2×100 km; aztán egy-két 170 kilométeres karika Balaton-felvidék érintésével. Aztán elkezdtem dolgozni... ;)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Hm..régi, szép diákévek. Déligalvás, aztán lementünk Egerbe csak úgy, elnyalni egy fagyit (Ózdról, 2*45km). És volt úgy hogy ezt kétszer egy nap...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Mer' mostanság mennyit tekersz?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Nekem vol olyan idõszakom, hogy tekertem 60-80km-eket. Kinõttem. Fákk.

--Trifo