Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37913 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
fizetos aprora csak annyit mondanek, hogy a singletrack magazin ingyenes aprohirdetojeben ki van irva, hogy ha eladsz par dolgot, akkor legyel szives es par fontot utalj mar at nekik paypalon tamogatas jelleggel. nem kotelezo, nincs megadva hogy mennyit kell fizetni, soha nem derul ki ha nem adsz, a becsuletre van bizva.

vezessuk be ezt, allitom az eladok 5%-a fizetne maximum
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Természetesen nálam is ez az alap, de nem tartom kimagasló intelligenciájúnak magam, mégis felfogom, hogy a másiknak, de nekem is az a jobb, kényelmesebb...

ezek szerint ha az emlegetett egyéneknek kettõvel kisebb lenne az intelligenciahányadosuk már növények lennének....

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
a tisztaság szerintem nem a jegy árán múlik. egyszerûen vigyázni kellene rá, amennyire lehet.
mert így retekbõl retekbe csak úgy jutok el, hogy taposok a mocsokban.
én nem szemetelek, nem köpködök az utcán, nem szarok a bokorba, szal megtettem a magamét. sõt, párszor voltam szemétszedõ túrán is (durva, hogy egy nagy zsáknyi használt pelenkát, tévét és minden más vackot kidobnak a nagy zöld közepére...)
vinnyogáson kívül meg nem sokat tudok még csinálni, mert lehet a köcsögöknek magyarázni, el se jut az agyukig. hátba taposom én vagyok köcsög, arcába nyomom a szemetet, szintén.

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az egesz orszagban ez a helyzet, ha felszallsz egy buszra vagy bármilyen tömegközlekedési jármûre, vagy a város kis tetvekkel van tele aki mindenkit legyujtanak, még a lábukra se kell lépni....vidékin meg a sok szarszagu tirpák obégat a buszon, még a 4 üléses helyekre se fér be a sok pakkal, van nála minden mint a búcsúba, 30kilo krumpli, meg két doboz kiscsirke, hátán meg akkora batyu h kérdõjelre hajlik a dereka....potdijjat nem fizettettnek vele pedig 3-4 ember helyét foglalja el, reggel meg a 70éves nyanyák viszik vedrekbe a virágot a piacra, lelünek az ember mellé, és még a f...om töve is virágporos lesz
az meg hogy a félig rágott szendvisz ott figyel valsz egy hete az ülés tövében, meg szotyi figyel mindenütt már csak hab a tortán

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

igen, kicsit túlzás.
ha veszek mondjuk egy Recon-t féláron, máris semmiségnek tûnik az a háromszáz...

azért volt szerencsém megtapasztalni saját bõrömön is, amit fentebb írtam .
ez van, ez is lesz. mert egyeseknek minden jár, csak úgy.
de azért vannak kivételek is.:)

(egy ideje meg a bliccelõket nem csípem, de nagyon nem. szerintem azoknak a pénzén utazik, akik vesznek jegyet/bérletet.)

Én meg azokat a felsõ-közép vezetõket, akik 100milliókat nyúlnak le...

Mondom ezt úgy, hogy szoktam lyukasztani, de egyszerûen gyûlölök... mert körbenézek és elhányom magam...
És igen, hozzátesz az átlagkultúra is, de nem lenne olcsóbb a jegy, ha mindenki lyukasztana/venne bérletet... sajnos... és azt sem hiszem hogy szebbek/tisztábbak lennének a jármûvek...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én szívesen kicsnegetném azt a 300-at, ha tudom h jó helyre megy, de ha valakinek az uj házimoziját vagy bringajat vagy akármilyét támogatom vele (ez is magyar szokások közé tartozik sajnos) akkor már átgondolós

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fent tuti ho van
kb ket hete meg 20-30cm hovolt nagymezon amikor itt nagy napsutes.
most ugyan nem latom a kodtol a bukkot de meg tobbnyire havas lehet sar nem valoszinu

varosban alibi ho viz sar.

az aprot gondoljatok at, ugy, hogy van a kis csoka aki baszik kiadni 500-al tobbet vmiert ami szazszor jobb lenne pl
de hetvegen siman elbulizza az otezret.
a zemberek kicsinyesek es nem szeretnek olyanra kiadni par forintot ami annyira nem szolgalja otet.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
igen, kicsit túlzás.
ha veszek mondjuk egy Recon-t féláron, máris semmiségnek tûnik az a háromszáz...

azért volt szerencsém megtapasztalni saját bõrömön is, amit fentebb írtam .
ez van, ez is lesz. mert egyeseknek minden jár, csak úgy.
de azért vannak kivételek is.:)

(egy ideje meg a bliccelõket nem csípem, de nagyon nem. szerintem azoknak a pénzén utazik, akik vesznek jegyet/bérletet.)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Azért nem temetném még annyira ezt a dolgot.
Ez a "senki nem fizet semmiért" azért kicsit túlzó dolog.
Szerintem nem lenne visszaesés a hirdetések számában,ha befigyelne egy ilyen fizetõs dolog.
Több tízezres(százezres) tételeknél nehogy má' néhány százas egyszeri befizetése problémát okozzon.
És néhány adatot kötelezõvé tennék az eladó adatlapján(de ezt már a múltkorában is említettem).
A lakhely szerintem alap.
Mert hogy ugye minden Budapesten van......
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

ha regeléshez kellene egy emelt díjas esemes, az sztem kizárná a sokszor regisztrálókat egy idõ után. a befolyt összeg meg mehetne jótékony célra.
meg mondjuk egy 300 forintos díj senkit nem vágna földhöz. az aprón keresztül úgyis visszajönne.
de mivel senki sem szeret fizetni semmiért, halott ötlet.

Milyen szépen leírtad egyetlen mondatban a hazai helyzetet... ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

ez a miskolci bringas korben nem lehetetlen

valahogy sejtettem, hogy nem vagyok egyedül a dologgal.....NTS is nagy fan, de ha jol tudom Raj is :)

Burce: ilyen havasesõs takony esik....latyakos sár van lentebb, meg nyálkás utak/idõ

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tudom, h a fõváros nem a Bükk, de ha itt hó van, ott is biztosan... Idõkép.hu-n azt írják, annyi, h kinyitott a legtöbb hóágyúval nem felszerelet sípálya is. Sár valszeg nincs nagy, az éjszakai fagyok miatt. Holvagy most ott, hogy ez nem látszik az ablakból kinézve? :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Milyen az idõjáráshelyzet a Bükkben napjainkban?

A bánkúti kamerán látom, hogy még hó van, de mi van lejjebb? Meddig van (nincs) hó? Mennyi sár van?

Kösssszzz! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
én is eléggé. bár kisebbként jobban tetszett valamiért.

azt álmodtam fizetõs lesz az apró .D

ha regeléshez kellene egy emelt díjas esemes, az sztem kizárná a sokszor regisztrálókat egy idõ után. a befolyt összeg meg mehetne jótékony célra.
meg mondjuk egy 300 forintos díj senkit nem vágna földhöz. az aprón keresztül úgyis visszajönne.
de mivel senki sem szeret fizetni semmiért, halott ötlet.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez a miskolci bringas korben nem lehetetlen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én csípem õket.....persze vevõnek kell hozzá lenni a fárasztó humorhoz :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en idosebb vagyok mindkettotoknel, es en is utalom a larpurlartot. huhuhuhulladek

3kereku Virgin Racing forma1 auto lol. nezzetek ti is F1 szabadedzest
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Fiatal vagy kiskomám....

de igaza van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

na azoktól mentsen meg a jósorsom... egy korty halál az egész bagázs..

Fiatal vagy kiskomám....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
na azoktól mentsen meg a jósorsom... egy korty halál az egész bagázs..