Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kela: ismerõseim 90% csak guetta+kalkbrenner miatt jön le, az meg pont nem izgat (divatmajom mindkettõ)...persze kocsival, Siófoki szállás, sofõrszolgálat, de nincs 450 forintuk egy sörre, inkább isszák kint a 600 forintos sz*r bolt az abcnél...alig röhejes, amikor a nagymenõ srác ott üvölti minden 2. csajnak, hogy "hallod szivi, gyere, Audim van", közben meg a "minõségi" bort issza..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
"jó lesz ez a sound, csak kicsit sok a köcsög"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vázze..egyik ismerõsünk (rendes csaj amúgy) mondta, hogy van 2 eladó Sound bérlete. ez volt egy hete. azóta próbálom elérni, a mobilt nagy ritkán veszi fel, msn/fb/iwiw az nem járja. felajánlottam hogy kimegyek a jegyért Érdre meg viszek sört is; õ is milliószor járt erre felénk...dehogy ne menjek ki mert nincs otthon...amikor meg megbeszéltük hogy itt nálunk találkozzunk egy sörre, akkor meg közli hogy hát buliban volt elõzõ este és elfelejtette és nincs kedve...

találkoztam most hazafele vele a téren véletlenül, kérdezem hogy lesz e jegy vagy mivan? erre ilyet szól: "itt volt nálam egész nap, de az elõbb adtam el 2 srácnak, õk 31k-t adtak per darab...sorry...de van még 2 egy haveromnak, szerdán oda tudom adni" (csütörtökön sound)...

azthittem ott helyben kettéfejelem...holnap meg örülhetek, ha a jegyirodában adnak még el nekem bérletet.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

ha a belsõ átmérõ nem kisebb, mint 21 mm, a külsõ pedig nem nagyobb, mint 23 mm akkor elfogadnám.
küldjek címet?

köszi szépen.:)

OK küldtem pv

"just chillin killin"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

l
bassza meg ennyi hülye bringást ami visegrádon volt. alig bírtam átmeni a városon. volt ott ma valami találkozója a sok bohócnak ? :)

a pénzedet meg elfejtettem, szólhattál volna,,, utalom a napokban. :mybad:

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

csak a 22,2mm-es meret jo?
olyanom nem biztos, hogy van
de van 2x3m 25x2-es alu csovem

a 22,2-es megfelelne szerintem.
a másik kicsit osszú, és vékony lenne..)

Van ebbõl levágva k 2x20 mm ha kell holnap postázon

ha a belsõ átmérõ nem kisebb, mint 21 mm, a külsõ pedig nem nagyobb, mint 23 mm akkor elfogadnám.
küldjek címet?

köszi szépen.:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Ha valakinek van kedve holnap egy Budapest-Esztergom-Szlovákia(sztrapacska ebédre valahol)-Esztergom(Fürdés valami tóban)-Budapest aszfaltos tekerésre, az jelezze a harminc / három-hat-egy öt-kettõ-nyolc-hét számon. Nem sietünk. Õ is jön:
Posted Image
tényleg.

ps.: :D:D:D

helyzetjelentés: nem jutottak ki Szlovákiába, helyette megrakták

-egymást- :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

nincs valakinek otthon feleslegben levágott kormánydarabja?
2-4 cm-es darabok érdekelnének.
ha van, én fel tudnám használni.:)

Van ebbõl levágva k 2x20 mm ha kell holnap postázon

"just chillin killin"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csak a 22,2mm-es meret jo?
olyanom nem biztos, hogy van
de van 2x3m 25x2-es alu csovem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
nincs valakinek otthon feleslegben levágott kormánydarabja?
2-4 cm-es darabok érdekelnének.
ha van, én fel tudnám használni.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

A dolog érdekessége, hogy teljesen nyomtalanul tûnt el. Tisztára 1984.

en latom, szal nem nyomtalanul tunt el. oda van irva hogy

A témát zOrg törölte
Megjegyzés
"Don't feed the troll"

jogosultsag kerdese. es igen cenzura van meg diktatura, de mar megszokhattatok volna.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

azt hiszed. ez a kulcsszo. valszeg jobban jarnal inkabb "csak" 30-40 millioval, mert akkor partiznal egy hatalmasat, elmennel valami szep helyre nyaralni, aztan vennel egy lakast meg egy autot es kesz. es lenne egy jobb szinvonalu eleted, de meg maradnanak dolgok amikre vagyni tudsz. az a baj a 3 milliarddal, hogy egy ido utan [es az igen hamar el tud jonni] elfogynak azok a dolgok amikre vagysz. mert mindent megkaphatsz azonnal. es a legszebb not is meg lehet unni, a leggyorsabb autot is, meg a legfinoabb kajat is, ha barhol barmikor elerheto. es rohadtul unnad magad, akkor jon a kokain es tarsai mert mar csak az dob fel, es par ev mulva a hanyasodba fulladva talalnak meg a medenced partjan.

nezd meg a scarface-t :)

lehet ezt normálisan kezelni. megmutassam ? :)

de mindig ki lehet valamit találni, megcsinálom a legjobb bringaboltot, a legfaszább bringáskocsmát, a legkirályabb itthoni maratont, máris megvan a program az elkövetkezendõ 10-12 évre....és akkor hány helyen nem bringáztam még ? etc etc.

bassza meg ennyi hülye bringást ami visegrádon volt. alig bírtam átmeni a városon. volt ott ma valami találkozója a sok bohócnak ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ne keverd ossze azzal aki beleszuletik a milliardokba
es azzal aki minimalberbol esik bele a milliardos kornyezetbe

magyar top 150 milliarddal
csak erted o csinalt erte vmit
A 100 leggazdagabb

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

tamaska: Ez a szöveg sala kopirájt :D

szórol szóra ezt meséltem a futárversenyen D:

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Én is figyeltem napokig, de nem reagált senki semmit :( (gondolom nagyon alul volt és nem vették észre). Aztán egyszercsak eltûnt. :)

A dolog érdekessége, hogy teljesen nyomtalanul tûnt el. Tisztára 1984.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai: fél 11 és du. fél 5 között ráérnék, de gondolom nem pont így tervezted az idõbeosztást...

--Trifo

9kor tali nyugatinál, onnan tovább...Úgyhogy sajna akkor ez most nem jön össze...

tamaska: Ez a szöveg sala kopirájt :D

bloke: szorri, legközelebb gyorsabb leszek, biztos lesz még ilyen tekergés.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sokak által várt "Az online Bikemag..." címû témával mi lett?

Én is figyeltem napokig, de nem reagált senki semmit :( (gondolom nagyon alul volt és nem vették észre). Aztán egyszercsak eltûnt. :)

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
be lett csukva
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A sokak által várt "Az online Bikemag..." címû témával mi lett?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Ezer felé befektetni, kamatokból vígan élni, Bármilyen bringával bárhol rakni, meg lehet csinálni jól, csak keveseknek sikerül még a kevesek közül is.

Amúgy nem csak a Scarface-t lehet megnézni a témakörben, hanem a Feri és az édes élet c. alkotást is. Indavideón szabadon nézhetõ egy ideje asszem. Nekem tetszett...

Blog... vettem Motorex féle bringamosó spricnit. Kipróbáltam, tényleg fasza. Mondjuk az összetevõk felsorolása szinte betüre megegyezik pár - töredéke árú - autósamponéval, csak arra nincs ráírva, hogy "carbon tested". Akkor most mi van?

Kiskubai: fél 11 és du. fél 5 között ráérnék, de gondolom nem pont így tervezted az idõbeosztást...

--Trifo