Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Andrisnak igaza van abban, hogy sokat vissza lehet esni, de szerintem nem annyit amennyit õ gondolja. 2008-ban OB elõtt volt Balaton Sound, és ugyanannyira kaptam ki Szlobodnyiktól, mint általában. Pedig ott volt buli meg alkohol rendesen...

Kiskubai: Wilier? Ehh, érdekes izlésed van :)

(Nekem a félmaraton 1:29:50 :P )
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

a sziget hetijegy 27ezerbe volt, annyit megér egy hét a barátaimmal.
Andris: Mostanában odafigyelek a dolgokra, alkoholmennyiség minimálisra redukálva (kivéve amikor nem.). A napfelkeltére hazaérés meg kb 30-40%ban van bulizás miatt, a maradék az meló, vagy valakinél ottalvás.

egy hét szigeteléssel tönkre vágod az elõzõ két hét edzését simán. ha hobbiból nyomod, akkor mindegy, de ha komolyan gondolod, akkor nomális életvitelt kell folytatni, nem elég sokat edzeni és az étkezésre figyelni...
jó ideje figyelek rá, hogy a napi 8 óra alvás meglegyen, mellette kajálok napi 5x (legalább) edzés után fehérje stb...

nem papolni akarok, ne vedd annak. csak véleményemet írtam le. igazából azt csinálsz úgyis, amit akarsz :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Szóval inkább sziget, mint dura-ace... :)

a sziget hetijegy 27ezerbe volt, annyit megér egy hét a barátaimmal.

Andris: Mostanában odafigyelek a dolgokra, alkoholmennyiség minimálisra redukálva (kivéve amikor nem.). A napfelkeltére hazaérés meg kb 30-40%ban van bulizás miatt, a maradék az meló, vagy valakinél ottalvás.

A DuraAce meg azért megy, mert új bringára gyüjtök....egy Wilier Izoard campa chorus-al azért mégis más mint a merida... :)

Szerk.: már elõre lelkiismeretem volt a sziget miatt, múlthét szerdától péntekig lenyomtam 680km-t, rendesen kajáltam, volt fehérjeturmix, csirkemell rizzsel, soksok zöldség, vacsira 250g zsírszegény túró, vitamin...ahogy kell :)
Sziget után két hét spanyolország, sajna bringa marad, de futócipõ jön. jólenne egy 100km-t beletaposni, meg javítani a félmaratonomon (1:48:21:( )

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Tegnap, kezdésnek: 120 fekvõ (ebbõl 60 úgy, hogy lábam a széken), 100 has, 100 hát, 60 guggolás, 150 egyenes, horog és felütés 2 kg-al, 12 km futás.
Ma: Izomláz
:D
Majd jól ráedzek, muszáj ^^
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

...(BRUCE :-))

mi újság a veszprémi léttel?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Szia Zsuzsi, épp akartam mondani, hogy rég láttunk itt :)

(BRUCE :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Száz év fórum kihagyás után is a legkeményebb arc lor! Elképzellek 50 év múlva, ahogy 100 csilliónál jár a posztjaid száma, és egytõl-egyig mind megmosolyogtatja az embert.
az észmentes nõnemû...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Duna Maraton elõtt:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Igazi hegyimenõ alkat vagy. :)

A sebesség mindent megold.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Az volt. :) Elsõ részben healthy foods-ról kellett beszélni, amiben azért otthon vagyok, a szituáció ilyen telefonvásárlós cucc volt... végül az elsõ rész eredménye 39/50 lett.
A szöveghallgatás szerencsére nem ilyen BBC híradórészlet volt, hanem háttérzaj nélküli érthetõ beszéd. 20-ból biztos meglesz a 8 pont. ;)

A Polart meg itthon hagytam... :(:D

Amugy a temakoroket a 1000questions 1000answers konyvecskebol veszik fokent,erdemes atmenni rajta.Bar mar tul vagy rajta ;)
Nekem mikor gimibe volt felvetelim kettannyelvure,50/48 :P sokat segitett a konyv :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jaaaaa...

ugyisjó :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

akkor innentõl a felütéses deffektet Maggi-effektusnak fogjátok nevezni? :D

az elsõ próbautat követõ szervizelésre értettem :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

blog on
2008 után újra DH-zok :)
de elõjött a Maggi-effektus, sikerült egy lépcsõsoron felütéssel zárnom a kört.

amúgy a hegy baromi kihalt és teljesen be vannak nõve a pályák. erdészt nem láttam, fogason meg egyedül voltam bicóval.

akkor innentõl a felütéses deffektet Maggi-effektusnak fogjátok nevezni? :D

Én meg megyek fórumtalálkozni....ahol a fórumosok lesznek erõs kissebbségben....de nem lényeg ez amíg van kivel, meg mit iszogatni.....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ezen én is mindig elgondolkodok, hogy ha valaki komoly bringás akar (?) lenni, illetve komoly bringás cucc vásárlási tervei vannak, hogy fér bele ez a sok buli/koncert/napfelkeltés hazaérkezés...

Utánpótlás szinten még beleférnek ezek a dolgok, nincs nagy verseny, a csapattársaink is, akikkel egy szobában voltam a bükkön, verseny elõtti éjszaka még elmentek borozni és egyiküknek meglett másnap a dobogó. Mondjuk amikor mesélték másnap, hogy borozni voltak kerekedett rendesen a szemem :) .
Az alkatrészket meg õ tudja.

blog on
három kis vadmalacot láttam ma tekerés közben. békésen csócsálták a kukoricát az etetõnél. aranyosak voltak és még nem volt félelemérzetük.

Az annyukat nem láttad? :)
Csak úgy érdekesség képpen, májusig abban a hitben éltem, hogy vigyázni kell a vaddisznókkal ha ott vannak a malacok is, véletlenül valahogy ez szóba került amikor beszélgettem egy volt hivatásos vadász ismerõsömmel és mondta, hogy nem bánt a vaddisznó, fél tõlünk, csak akkor támad ha sebesült. És elmesélte hogy fiatalabb korában õk azzal szórakoztak, hogy malacokat fogtak meg kézzel és az annyuk soha nem mert ilyenkor a közelükbe menni.
Ez lehet csak nekem újdonság, de gondoltam megosztom másokkal.

egy elmeny tobbet er mint egy targy. akkor is ha ugyanannyi penzbe kerul.

A versenyzés (és a gyõzelem) élménye felejthetetlen. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy elmeny tobbet er mint egy targy. akkor is ha ugyanannyi penzbe kerul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ezen én is mindig elgondolkodok, hogy ha valaki komoly bringás akar (?) lenni, illetve komoly bringás cucc vásárlási tervei vannak, hogy fér bele ez a sok buli/koncert/napfelkeltés hazaérkezés...

blog on
három kis vadmalacot láttam ma tekerés közben. békésen csócsálták a kukoricát az etetõnél. aranyosak voltak és még nem volt félelemérzetük.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
blog on
2008 után újra DH-zok :)
de elõjött a Maggi-effektus, sikerült egy lépcsõsoron felütéssel zárnom a kört.

amúgy a hegy baromi kihalt és teljesen be vannak nõve a pályák. erdészt nem láttam, fogason meg egyedül voltam bicóval.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jön valaki szigetre Children Of Bodom (halál-halál-sátán-sátán-gitár-gitár-metál-metál) koncertre? arra még nincs pajti :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Jön valaki szigetre Children Of Bodom (halál-halál-sátán-sátán-gitár-gitár-metál-metál) koncertre? arra még nincs pajti :D

ha fizeted a jegyemet , megyek :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
én is kihagyom most, köszi

Maggi

Maggi

maximus