Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Posted 2010. August 09. - 00:07

Salának óriási gratuláció a szóló kategóriában elért elõkelõ 7. helyezéshez.
(pedig amikor szombat éjszaka f2-kor, az alvó tábort végigordítva, bekávézva visszatalált (pontosabban vissza kísérték) a sátorhoz és f5 körül kiugrott onnan rókát kergetni, azt hittem ebbõl a versenybõl nem lesz semmi:D)
A 6 fõs csapatversenyt pedig a Geronazzo Team nyerte. Nekik is gratula!
Posted 2010. August 08. - 23:37

tegnap squasholtam a kórházas bulim óta elõször, ma meg szörföztünk - bár az túlzás, hogy nagy szél volt (öcsém már jött volna be értem az evezõs krokodillal, hogy kihúzzon vagy kiúszom vagy mi lesz, mert éhenhalnak kint, mire rendes szél lesz és ki tudok menni:D), de lehetett gyakorolni a technikát. ha meg már tud menni az ember vele úgy ahogy, akkor a csajok is köszönnek a vizibiciklirõl - kár, hogy 2 stranddal arrébbról tekertek oda:D:D:D (mondjuk ez lehet a rózsaszín árboczsák miatt volt az egyik igencsak szöszinél...

viszont ezek után olyan izomlázam van a combom elejében, a seggemben meg a derekamban, hogy konkrétan nem tudok rendesen állni meg leülni...

Posted 2010. August 08. - 23:01

A sebesség mindent megold.
Posted 2010. August 08. - 22:55

100%ig megbízható a srác.
ezzel az a baj, hogy mi csináltunk már érdekes dolgokat, de tudod azért a malacos kocától lehet fosni nyugodtan, ha megzavarod családi békéjében, pl a csíkosok megfogásával...tapasztalat. de a dolog azon része abszolút igaz, hogy normális körülmények között a disznó legalább úgy tart tõled, mint te tõle.
De nem kell még az erdõig sem menni, a házi disznónál is a malacos koca, aki egyébként nagyon kezes, rendesen meg tud hülyülni.
De nem a barátod szavahihetõségét kérdõjelezem meg, csak a bõrömön tapasztaltam már milyen ha egy anyadisznó mérges, csak azért írom ezt nehogy az általad írt hozzászólás alapján valaki elkezdjen csak úgy poénból malacokat fogni.
Posted 2010. August 08. - 22:13

Posted 2010. August 08. - 22:10

Szerintem 42És sosem leszel benne biztos, hogy érdemes volt.

Az öregeknek :-)Hahó Bruce!
Már hiányérzetem volt, bekukkantottam. Aztán látom, mennyi emberkének van már lurkója. Tök jó. Majd lehet õket versenyeztetni egymás ellen
Konás: köszi a kérdésed. Igyekszem beilleszkedni. Már megtaláltam a fényt is :-)
Ma meg a Kab-hegyre tettem kirándulást. Kalandos volt, odafelé sikerült 98% jelzetlen úton mennem, ebbõl 3% volt aszfalt. De inkább mezõ túra volt ez, mint hegyibringázás. Még keresem a "Holy traileket" :-) Az erdészet és vadászat nem igazán kényezteti el a kirándulókat, úgy látom (sok-sok kidõlt fa és dzsindzsás ösvény). A Kab-hegy tetejérõl is hiányoltam a kilátót, ami ~3 éve még megvolt. Meg aztán Úrkúton is az elõzõ látogatásomkor (szintén ~3 éve) még volt valami fasza lugasos elõtere a kocsmának, most meg már csak beton. (Se puszi, se pitipitipá.)
És felajánlom a péniszem a Mátyás király vadasparkjának minden 18 éven felüli tulajdonosának, hogy rajta ütemesen mozgassák a nyelvüket és ajkaikat - nemtõl függetlenül.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. August 08. - 22:01

Száz év fórum kihagyás után is a legkeményebb arc lor! Elképzellek 50 év múlva, ahogy 100 csilliónál jár a posztjaid száma, és egytõl-egyig mind megmosolyogtatja az embert.
és 50 év múlva is "donkihóte" szõr lesz az arcán.....meg fixed járókerettel riogatja majd a gyalogosokat a sétálón, és közben mohón nyeli a malátaszörpöt....
Posted 2010. August 08. - 21:55

Posted 2010. August 08. - 21:43

Már hiányérzetem volt, bekukkantottam. Aztán látom, mennyi emberkének van már lurkója. Tök jó. Majd lehet õket versenyeztetni egymás ellen

Lor, drága

Posted 2010. August 08. - 21:39

. És elmesélte hogy fiatalabb korában õk azzal szórakoztak, hogy malacokat fogtak meg kézzel és az annyuk soha nem mert ilyenkor a közelükbe menni.
azért remélem ezt nem hitted el...
Posted 2010. August 08. - 19:07

Nem szabad és érdemes semmiért sem feláldozni minden mást. Túlságosan nagyot bukik az ember, ha így tesz. Ha mindent beáldozol, barátokat, bulikat (ami tényleg nem jelent egyet azzal hogy ki tud nagyobbat hányni), tegyük fel a bringa miatt, és eltöltesz így 5 évet, majd esetleg esel egy olyat hogy szalag, izomszakadás, porcleválás... Akkor el fogsz gondolkodni, hogy mennyi minden volt, amit kihagytál.
És sosem leszel benne biztos, hogy érdemes volt.
Posted 2010. August 08. - 18:27

Száz év fórum kihagyás után is a legkeményebb arc lor! Elképzellek 50 év múlva, ahogy 100 csilliónál jár a posztjaid száma, és egytõl-egyig mind megmosolyogtatja az embert.
oh oh
nem tudom megerdemlem-e de koszonom szepen.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. August 08. - 17:51

Szerk.: És különben is, nekem is most lesz a 18. születésnapom, meg a szigetnek is.
Akkor jövõre megszûnik a szép élet. A legtöbb versenyen egy kategóriába kerülsz a "nagyok"-kal.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. August 08. - 16:50

lehet az unokák büszkébbek lennének, ha a bringás élményeket mesélnéd, azzal példálóznál. zülleni mindenki tud, húmekkorátokádtam történetei mindenkinek vannak, az nem nagy kunszt!
késõn kezdted? hagyjad már. Vinczeffy Zsolt 18 évesen kezdett bringázni és kijutott az olimpiára.
szóval ha odateszed magad, tudnál annyit edzeni, hogy még ha csak országon belül is, de lenne épp elég élmény és lenne mit mesélni az unokáknak is.
abbahagyom a szentbeszédet, mert tisztára az jön le a szavaimból, hogy már ilyen vénf@sz vagyok, pedig nem sokkal vagyok idõsebb Nálad
vázas sztori:
azért érdemesebb ismertebb vázat venned, mert ha eladásra kerül a sor, könnyebben túladsz egy ismert márkán, mint egy kevésbé ismerten - szerintem.
Nemtudom te hogy vagy vele, nálam a bulizás nem egyenlõ a húdemekkorátokádtammal

Azért nemhiszem hogy egy wilier vázzal gondok lennének...
Szerk.: És különben is, nekem is most lesz a 18. születésnapom, meg a szigetnek is.
Posted 2010. August 08. - 16:42

késõn kezdted? hagyjad már. Vinczeffy Zsolt 18 évesen kezdett bringázni és kijutott az olimpiára.
szóval ha odateszed magad, tudnál annyit edzeni, hogy még ha csak országon belül is, de lenne épp elég élmény és lenne mit mesélni az unokáknak is.
abbahagyom a szentbeszédet, mert tisztára az jön le a szavaimból, hogy már ilyen vénf@sz vagyok, pedig nem sokkal vagyok idõsebb Nálad

vázas sztori:
azért érdemesebb ismertebb vázat venned, mert ha eladásra kerül a sor, könnyebben túladsz egy ismert márkán, mint egy kevésbé ismerten - szerintem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. August 08. - 16:25

Züllés témához meg: Azzal tisztában vagyok hogy pro-tour versenyzõ már nem leszek (szar genetika, késõn kezdtem, nincs annyi kitartásom, motivációm, háttér, pénz...stb), akkor már legyen egy eseménydús fiatalkorom, legyen mit mesélni az unokáknak. Ha elmondhatom hogy képzeld, csak harmadikként voltam a dobogón, de milyeneket buliztam azokon a fesztiválokon (amik akkor már nem is fognak létezni

Posted 2010. August 08. - 14:40

Posted 2010. August 08. - 14:15

Vegyél inkább egy specit. Vagy ha olyat akarsz, ami különleges és másnak nincs akkor nemtom. Bianchi esetleg... Sok jobb márka van...
Posted 2010. August 08. - 14:07

Nem is tudom melyik mondta már a Wilier-re vmi valami tajvani akármi....
Nem az hogy wilier, hanem hogy fullcarbon, kilóval könnyebb, és campa van rajta, meg szép .
Remhori: jövõre nekem is 1:30 alatt a cél

Posted 2010. August 08. - 13:47