Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
júliusban konkrétan meg akart késelni egy cigány a nyugatinál, mert minimal mass közben be mertem elé sorolni a szélsõ sávba.
egy héttel késõbb rám rántották direkt (6an üvöltötték, hogy megdöglesz te gecii, most megölünk) miután meg mertem kérdezni, hogy minek vágott be elém mikor 30 méterrel késõbb leparkolt. fullyval voltam, keresztül a demszkyciciken... nem jött épp villamos szerencsére.
még egy héttel késõbb jön a kérdés az anyósülésrõl, hogy mianyámért tekerek az úton.
havert is most rámoltatták ki.

vannak idõszakok mikor úgy érzem, hogy más törzsfejlõdési szinten állunk. a rendszeres küzdõsport meg hasznos és megnyugtató dolog.

csöveseket meg könnyû leszerelni, általában nem azokkal van a gond.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Beszélgetésem a múlt héten egy csövessel: (barátnõmmel ülünk Gyõrben a Baross utca egyik padján)
- Tudnátok adni egy kis aprót?
+ Bocs, de nincs nálam pénz.
- Azt hittem, hogy az ilyen szép lányok a pénzes pasikra buknak.
+ Hááát, sajnos nem vagyok eleresztve.
...- Akkor biztos EKKKORA(felkarjára mutat) kolbászod van....xDxD:)

Szóval ilyenre is van példa:) , de többségében nekem is negatív tapasztalataim vannak.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Multkorába megyek az utcán, balról hallok valami szöveget de nem tudtam, hogy nekem szólnak. Aztán hangosabban: hé, igen te, van tüzed?

Mondtam, nincs nem dohányzom. Na erre elkezdtek ocsmányul oltani, sõt a faszi (féligmeddig csöves volt) még el is kezdett futni utánam csak mondtam neki, ha valamiben, akkor ebben tuti én nyerek.

Na az ilyenek elveszik a kedvem a "szeressük egymást gyerekek" témától.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ha már kedvesség:
Este (hajnalban) egy kétségbeesett "kokeró" miatt vettem le a fülest, "csak hallgassam meg". Persze õ is elkövette az õsi hibát, hogy magyarázkodni kezdett, ahelyett, hogy a lényegre térne.
Azt kiderült, hogy csak tüzet akar kérni, de senki még csak rá se néz, amikor megszóltja õket. Bocsánatot kért, mert kicsit feszültnek tûnik, de szét van gyorsazva azt még tüzet sem kap...
Beszélgettem vele, míg jött a buszom, a végén szépen megköszönte a segítségemet és "hálát adott", hogy vannak még emberek, akik egy rosszarcú cigánnyal is szóba állnak.
Szóval ja, "szeressük egymást gyerekek" :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ozora odatett.
egy hét alatt csak pozitív hullámok értek! ott volt tizenikszezer ember és szinte mindenki kedves, segítõkész, vidám. és nem, nem azért mert tele van mindenféle tudatmódosítóval. részletesebben ebbe nem mennék bele, tán fórumszabályzat se engedi... ami nekem átjött, hogy ha kimutatnánk egymásnak az érzéseinket, akkor könnyebb lenne minden. szóval üzenem mindenkinek, hogy ölelje meg azt akit szeret vagy kedvel és evvel olyan boldogságot lehet okozni, ami hullámban végigterjed és tán nem lesznek annyira szürkék a hétköznapok.
lehet ez most így elég hippisen hangzik meg rózsaszín köd, utópia, ja persze, meg lehet mondani hogy "attól még pénz gondok, melóhely számlák stb vannak", de szerintem simán mûködhet, csak egy kicsit kéne másképp hozzáállni.
na mind1. nem akarok senkit semmirõl meggyõzni, csak egyszerûen olyan élményben volt részem amit meg akartam osztani hátha Titeket is megérint.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Tud valaki olyan boltot BP-en, ahol ha most bemegyek jó eséllyel kapok küllõt bármilyen (278 mm) hosszban?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Tudom hogy kicsinyes célját így pont eléri de akkor is: Totalcar - új bringalopási módszer+rendszámot a bringára+ökörség

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
állóhelybe forró, ha mész hûl ;)

Sala: kemény vagy mint a vídíaaaa
és télleg jóka képek
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
akinek van hozé-fényforrása mennyire melegszik full fényen? nekem pár perc alatt elég forró lesz....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Ááááá, az esõ miatt lefeküdtem és éjféltõl f7-ig szunyáltam, a verseny alatt csak kb. 16 órát voltam a pályán.

Na, hát vissza is szívtam rögtönazonnyomban! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ááááá, az esõ miatt lefeküdtem és éjféltõl f7-ig szunyáltam, a verseny alatt csak kb. 16 órát voltam a pályán.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Úgy látom, Zoli sem pihent sokat, le a kalappal srácok, tooollljááátok! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
amugy köszi az elismerést, sajnos sürün kellett mosni a gépet, meg-meg álltam fent párszor pihenni, meg volt egy óra szerelésem, ha mindezek nem lettek volna elõrébb végeztem volna.
Majd jövõre!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Frankó képek Zoli! Gratu!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

felniket megunod, vevõ vagyok /asztra/ ;-)

Jó, majszólok, de nem sanszos, mert idei szerzemény.

Sala! Átmennek a mail-ek?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
itt már csak pár óra volt hátra...

Feltöltött kép

a rommá ázott cipõmbõl Tesco szatyor lóg ki, hát tömítésnek is szar...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

véééégre egy rendes kontenbájer
manapság már kihaltak az ilyenek
Grat baráttya!

Jól beszélsz Töki!

otthonivós típus vagy?:D

Ezt meg én fogom lenyúlni, üt! :D

Gratulálok Sala! Nem semmi lehetett!
Úgy két hete, a Bakony régió maratonra menet a következõ mondtam a autóban:
És azt hallottátok hogy Semmeringben 24órás DH vereny lesz? Na azok ám az igazi elvetemült hülyék! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
felniket megunod, vevõ vagyok /asztra/ ;-)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Képeket, képeket! :)

Gratulálok Sala!

Itt vannak:
Semmering24h 1
Semmering24h 2
Salát 20-as rajtszámmal, kék sisakban és vagy piros esõ(sár)kabátban, vagy fehér-zöld rövid ujjú mezben találjátok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tony Hawk atya...lol :D