Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

bázzz már mé ne jönnének át?!

küldtem egy cikket
meg egy kérést!

bázzz me csomó van a dróton vagy mittudomén.
Válaszoltam rá.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Matt,írtam neked privit még múltkorában,megkaptad?

mai elsõsegély tanfolyam tanulsága:balesetnél akár kézrátétellel is lehet segíteni.összeesett egy srác,és kézrátétellel akartak rajta segíteni

pont akartam, írni, hogy holnap utánajárok a dolognak, hogy mit tehetek!
ma csak arra volt energiám, hogy gmail, fórum, facebook.
köszi a türelmet!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
bázzz már mé ne jönnének át?!

küldtem egy cikket
meg egy kérést!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Meg egy jó bringás, aki nem szöszmötöl a pályán annyit.:)
Tegnap már kérdeztem te elvetemült, átmennek a mail-ek?
Valamit brekegj.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala, így utólag min változtattál volna, ha tudod a körülményeket?
Jók a képek, Zoli!

hát , jó kérdés
Mindenféleképp kell egy segitõ, aki kezedbe ad mindent, folyamatosan mondja hogy állsz

kell megbizhato 2 bicaj

ennyi

fuck me, i'm famous!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Matt,írtam neked privit még múltkorában,megkaptad?

mai elsõsegély tanfolyam tanulsága:balesetnél akár kézrátétellel is lehet segíteni.összeesett egy srác,és kézrátétellel akartak rajta segíteni

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Valakinek nincs egy szabad pecója Szentpéterváron, valamikor az õsz/kora tél folyamán, 2-3 hétre?
meghálálnám :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Skacok

fc-m970-es XTR hajtókarnak már ugye standard lyukköre van ugye? pl: mint XT-nek

Mit ír a shimano honlap?

micsoda finom célzás :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Egyelõre szigetrõl is csak jó tapasztalatok. út közepén "ottfelejtett" fiximet két óra alatt nem vitték el, sátor mellett felejtett (tényleg felejtett) laptophoz sem nyúltak hozzá, de para megvolt, azóta lakásban meg értékmegõrzõben vannak az ilyenek :D fixin meg lakat... :D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

ozora odatett.
egy hét alatt csak pozitív hullámok értek! ott volt tizenikszezer ember és szinte mindenki kedves, segítõkész, vidám. és nem, nem azért mert tele van mindenféle tudatmódosítóval. részletesebben ebbe nem mennék bele, tán fórumszabályzat se engedi... ami nekem átjött, hogy ha kimutatnánk egymásnak az érzéseinket, akkor könnyebb lenne minden. szóval üzenem mindenkinek, hogy ölelje meg azt akit szeret vagy kedvel és evvel olyan boldogságot lehet okozni, ami hullámban végigterjed és tán nem lesznek annyira szürkék a hétköznapok.
lehet ez most így elég hippisen hangzik meg rózsaszín köd, utópia, ja persze, meg lehet mondani hogy "attól még pénz gondok, melóhely számlák stb vannak", de szerintem simán mûködhet, csak egy kicsit kéne másképp hozzáállni.
na mind1. nem akarok senkit semmirõl meggyõzni, csak egyszerûen olyan élményben volt részem amit meg akartam osztani hátha Titeket is megérint.

Hulye hippi, meg vannabi, meg mennyema borbelyhoz!

Amugy egyetertek. Sok mulik rajtunk.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Sala, így utólag min változtattál volna, ha tudod a körülményeket?
Jók a képek, Zoli!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
MaTT: igen, ezzel egyetértek - csak sajnos elég sok olyan ember van, aki bár haverom, de egy idõ után belefárad az ember abba, hogy õk meg istennek hiszik magukat és azt hiszik, mindent megtehetnek. (pl a múltkori paintballos szervezés után, amikor égett a pofám a srác elõtt, még van pofájuk csak úgy felhívni alig betépve, hogy nem e akarom õket lehívni balatonra...hát a jó nagy luf*szt.) mondjuk az egyetemen szerencsére elég jó társaság alakult ki, ott normálisabb emberek vannak, és mindig van 1-2 ember, akit felhívhat az ember, ha segítség kell bármiben vagy csak akar inni egy sört...

MJani: nem dohányzom, csak vizipipa. sokunknál alapfelszerelés a gyújtó meg a kombinált nyitó (pl. az IKEA-s, kicsi, van rajta kis kés az aluborítás levágásásra+sör és bornyitó) - helyet nem foglal még a zsebben sem, de elég sok mindenre jó ez a kombó így.

stp1: ha nem sietek sehova, adok neki. amúgy meg "bocs, nincstüzem" és megyek tovább.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

júliusban konkrétan meg akart késelni egy cigány a nyugatinál, mert minimal mass közben be mertem elé sorolni a szélsõ sávba.
egy héttel késõbb rám rántották direkt (6an üvöltötték, hogy megdöglesz te gecii, most megölünk) miután meg mertem kérdezni, hogy minek vágott be elém mikor 30 méterrel késõbb leparkolt. fullyval voltam, keresztül a demszkyciciken... nem jött épp villamos szerencsére.
még egy héttel késõbb jön a kérdés az anyósülésrõl, hogy mianyámért tekerek az úton.
havert is most rámoltatták ki.

vannak idõszakok mikor úgy érzem, hogy más törzsfejlõdési szinten állunk. a rendszeres küzdõsport meg hasznos és megnyugtató dolog.

csöveseket meg könnyû leszerelni, általában nem azokkal van a gond.

nem tom lehet nekem szerencsém van de soha nem sikerült ilyen szituba futnom. egyszer volt némi konflikt autóval, de spec akkor neki volt igaza (én néztem be egy táblát)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

felniket megunod, vevõ vagyok /asztra/ ;-)

MG ZR / Rover 25 gyari felni, tele van vele az eBay

http://cgi.ebay.co.u...=item3cafd8e49e
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egy idõbe hordtam öngyújtót az ilyenek miatt. aztán rájöttem, hogy a "tovább lehet fáradni, szevasz!" jobb nekem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én azért általában adok egy százast, ha látom hogy tényleg kell a gyereknek vagy jó napom van, meg tüzet is szoktam adni, de az nagyon fel tud húzni, amikor odajön a társaságunkhoz, és elkezdi, hogy "jajjelnézésturakneharagudjatok ezmegezvanvelem", eltelik 5 perc, mire kinyögi, hogy egy százas/szál cigi/tûz kellene neki - nekünk meg nincs pofánk otthagyni, meg nem is lehet, mert követ minket...és akkor mikor adunk neki, amit akar, akkor megint 5 perc magyarázkodás, amiben a legidegesítõbb, hogy mindenki elsüti ezt: "én kérek elnézést, urak, én kérek elnézést", és olyan hangnemben, mintha nekünk kéne hálásnak lenni, hogy végighallgathattuk és adhattunk neki valamit...a köszönömöt meg nem mondják ki, csak mindenféle süket dumát...és 10bõl 7 ilyen, legalábbis a XI. kerületben.

másik típus meg a fém 200-as bevezetése óta szaporodik gombamód..."elnézéstneharagudj, nincsen 400 forint apród?"...nézek rá, hogy 400 forint mióta aprópénz, mondom nincs, erre: "és egy kétszázasod sincs?"....

Honnan van neked tüzed? Dohányzol?

A sebesség mindent megold.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igen, ez tény, hogy az ilyen gonosz, buta emberekkel nehéz vagy nem lehet mit kezdeni. de ha nem hanyagoljuk el a szeretteinket illetve a maradék értelmes embert, akikbõl azért remélem több van mint a leszorítós, késelõs, kötekedõs arcokból, akkor talán már ez is számít valamit.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én azért általában adok egy százast, ha látom hogy tényleg kell a gyereknek vagy jó napom van, meg tüzet is szoktunk adni, de az nagyon fel tud húzni, amikor odajön a társaságunkhoz, és elkezdi, hogy "jajjelnézésturakneharagudjatok ezmegezvanvelem", eltelik 5 perc, mire kinyögi, hogy egy százas/szál cigi/tûz kellene neki - nekünk meg nincs pofánk otthagyni, meg nem is lehet, mert követ minket...

és akkor mikor adunk neki, amit akar, akkor megint 5 perc magyarázkodás, amiben a legidegesítõbb ez: "én kérek elnézést, urak, én kérek elnézést", és olyan hangnemben, mintha nekünk kéne hálásnak lenni, hogy végighallgathattuk és adhattunk neki valamit...a köszönömöt meg nem mondják ki, csak mindenféle süket dumát...és 10bõl 7 ilyen, legalábbis a XI. kerületben.

másik típus meg a fém 200-as bevezetése óta szaporodik gombamód..."elnézéstneharagudj, nincsen 400 forint apród?"...nézek rá, hogy 400 forint mióta aprópénz, alig többõl szoktam jóllakni a kifõzdében...mondom nincs, erre: "és egy kétszázasod sincs?"....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Engem múltkor elütöttek bringával. A hátamon cipeltem haza a bicómat és az állítólagos kritikus massza mind elment mellettem egy szó, de akár egy érdeklõdõ pillantás nélkül. Egy hajléktalan volt, akinek volt egy kedvesen viccelõdõs szava hozzám ("Nem neked kéne cipelni a bicót, hanem fordítva!")